Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Balogh: Szerettünk volna még egyszer reggelizni Győrben, de nem hoztunk elég felszerelést hozzá

Gáspár gratulált a BEAC-nak, és bízik benne, hogy felébredtek az álomból.:

:

A ZTE NKK jutott elsőként négy közé a Killik László Női K&H Magyar Kupán, miután ellentétes félidőket követően, 76-63-ra legyőzte a BEAC-ot. Így látta a mérkőzést a két vezetőedző, valamint egy-egy játékos:

Balogh Judit, az ELTE BEAC Újbuda vezetőedzője: Mindenképpen örülünk, hogy itt lehetünk. Őszintén megmondom, hogy egyáltalán nem készültünk a Zete ellen, úgy jöttünk ide, hogy élvezzük, ami megadatott nekünk. Örülünk, hogy egy erősebb csapatattal is felvettük a versenyt, az más kérdés, hogy mikor fogunk egyenlő elbírálásban részesülni, de hát ez állandó kérdés a gyengébb csapatok esetében. Ettől függetlenül csak dicséret illeti a lányokat, mert elhitték, megpróbálták és kitartottak. Szerettünk volna még egyszer reggelizni Győrben, de az is igaz, hogy nem hoztunk elég felszerelést hozzá. Így is jó-úgy is jó, nem leszünk csalódottak semmiéképp. Vannak előttünk feladatok, amiknek próbálunk megfelelni.

Kovács Vanessza, a BEAC játékosa: Az első félidő nagyon jól sikerült, végre úgy kezdtünk, ahogy kell. Ebből lehet építkezni. A védekezésünk nagyon jól működött az első félidőben, a második negyedben alig tudott pontot dobni a Zete. A második játékrészre, nem tudom, hogy miért, de ez eltűnt. Agresszívebb védekezéssel jött ki a ZTE, ennek az ellenszerét nem találtuk meg, ez okozta a vesztünket.

Gáspár Dávid, a ZTE NKK vezetőedzője: Bízom benne, hogy felébredtünk az álomból, és sikerül rátalálni arra az útra, ami jellemzett minket. A BEAC is szép leckét adott nekünk abból, hogyan nem szabad kosárlabdáznunk, és mik azok a hibák, amiket folyamatosan elkövetünk, mégsem tanulunk belőle. Remélem, ez most változik, és megindulunk felfelé. Gratulálok a csapatomnak a második félidőben nyújtott teljesítményéhez és gratulálok a BEAC-nak is, mert nagyon jól játszottak, megtalálták a gyenge pontunkat, tudták, hogy kell minket megcsípni, nagyot dolgoztak a fiatal tehetséges játékosaik. Örülök a továbbjutásnak, igyekszünk holnap még jobb játékot nyújtani.

Janis Boonstra, a ZTE NKK játékosa: Jól kezdtük a meccset, nem tudom, mi történt utána, de teljesen megálltunk védekezésben, így átvette a vezetést a BEAC. Semmi sem sikerült úgy, ahogy akartuk volna, átrohantak rajtunk. Aztán a második félidőre feljavult a védekezésünk, keményebbek lettünk, akkor már a legjobbunkat nyújtottuk, visszajöttünk a meccsbe, és sikerült fordítani.

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
zlatan74bKobayasi Recent comment authors
Kobayasi
Olvasó

Ha csak a fejét nézem Bubunak, úgy néz ki mint egy faszi.
Picit megrondult szegény.
Az idő vasfoga, meg a kemény női bajnokság!!!!!!!!

zlatan74b
Olvasó

Ne legyél gonosz. Vannak olyan fényviszonyok, amikor ez nem is igaz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés