Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Balmazovics: Nagyon-nagyon-nagyon rossz félidőnk volt

A Falco légiósa azt mondja, ha csapatként, egységesen játszanak, akkor nem kell félniük senkitől. Bognár szerint a harmadik negyed döntött.:

:

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, ha nehezen is, de megszerezte tizenkettedik sikerét a bajnokságban. Gasper Okorn kritikus nyilatkozatát már olvashatták honlapunkon, most jöjjön Stefan Balmazovicsé, aki szintén nem kertelt.

– Nem stimmelt minden, borzasztó első félidőnk volt, nagyon-nagyon-nagyon rossz. Nem igazán értem, hogy miért – kezdte a 22 perc alatt 8/3-as pontmutatóig és 2 lepattanóig jutó szerb bedobó. – Rengeteget hibáztunk, a DEAC gyakorlatilag minden pozícióból kosarat szerzett, azt csinált a pályán, amit akart. A második félidőre rendeztük a sorokat, megváltoztattuk a mentalitásunkat, a szünet utáni játékunk nagyjából rendben volt, ezt kell folytatnunk tovább, mert a klub és a szurkolóink nem ilyen eredményeket érdemelnek. A karakterünk megvan, de mentalitást kell váltanunk. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, nyertünk, semmi más nem érdekes. A Paksra és a kupára kell koncentrálnunk. Kemény edzések várnak ránk, ha csapatként, egységesen, együtt játszunk, akkor nem kell félnünk senkitől sem.

A másik oldalon az ex-szombathelyi Bognár Kristóf 18 perc alatt 6 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt tett be a közösbe.

– Gratulálok a Falcónak, szerintem jó meccset játszottunk, gólgazdag meccs volt, a támadás dominált, ez látszik a pontok számában is. Védekezésben sokat hibáztunk, gyenge oldalról nem érkezett a segítség a leválókra, emiatt voltak üres ziccerek, tiszta dobások, amikre nem értünk oda. Támadásban jól működtünk, talán a harmadik negyedben, ahogy kijöttünk az öltözőből, az volt a kulcs. Sok labdát eladtunk, a gyors leindítások után pedig kosarakat kaptunk. Visszajöttünk egálra, sokáig jól tartottuk magunkat, de a Falco ritmust váltott, és megérdemelten nyert.

fotó: Nyugat.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
donnarummaAramisJ.R.Benitez Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Most akkor nem értik, vagy a mentalitás?
Arról meg én tehetek?Akkor bocsánatot kérek mindenkitől..

Aramis
Vendég
Aramis

Persze, hogy a mentalitás…amíg nem ég a ház addig felmegyünk edzeni egyet.
Ahogy a második félidőt kezdtük, azzal nem tudna mit kezdeni a Szopnok sem.
Ahogy vezettek a buckások is itt másfél perccel a vége előtt 6-al, aztán Jimmy Jump (Rouge) ledobdta a láncot a végén a Falco győzelmét látva.
Szegénykémet a biztonsági őrök mentették meg a nyolc napon túl gyógyuló sérülésektől :-DDD

J.R.Benitez
Olvasó

Stefan! Ez kb a 11. rossz félidőnk volt!!!! Viszont az is látszik ha elkapjuk a fonalat simán hozunk bárkin pillanatok alatt 10 pontot. Komolyan nem értem. Mentalitás? Mi más értelmes magyarázat lehet erre? Falco!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés