Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bálint Réka szerződést hosszabbított

Theodoreán Alexandra után újabb értékét tartotta meg a Szekszárd.:

:

Theodoreán Alexandra után Bálint Réka is szerződést hosszabbított az Atomerőmű KSC Szekszárddal. A saját nevelésű bedobó két évre írt alá.

A mai világban, amikor fél csapatok vándorolnak át egyik városból a másikba, igazi ritkaság az olyan elkötelezettség, mint amit ő tanúsít a nevelőegyesülete felé.

Indokolta a döntést Szabó Gergő ügyvezető elnök, majd hozzátette: amellett, hogy a folyamatos fejlődés érdekében az edzéseken nap mint nap nagyon keményen dolgozik, maximálisan alárendeli magát a csapatérdekeknek is. Tisztában vagyunk vele, hogy a cserepadról beszállva nem egyszerű folyamatosan új lendületet hozni a csapat támadójátékába, illetve a palánkok alatt a sokszor egy fejjel magasabb játékosok ellen védekezni, de úgy gondoljuk, hogy ő hosszútávon is képes egy ilyen nehéz szerepkört betölteni.

Nem sokat gondolkozott

– Rövid gondolkodás után döntöttem úgy, hogy 2 évig még biztosan Szekszárdon szeretnék megharcolni a játékperceimért. Számomra a jó szakmai munka mellett ugyanolyan fontos a klubnál uralkodó családias légkör, hogy az edzéseken kívül is tudunk egymásra támaszkodni. Remélem jó példával szolgálhatok a szekszárdi fiataloknak, hogy sok kemény és extra munkával meg tudják valósítani az álmaikat. Továbbra is “mindenkiszekszárdi” – ezt pedig már Bálint Réka nyilatkozta a klub honlapjának.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés