Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Balhé Sopronban, Pitts az első távozó

Az OSE elleni vereség előtt több játékos is “éjszakázott”.:

:

A Sopron KC hivatalos honlapján közleményt adott ki, amit most változtatás nélkül közlünk:

A Sopron KC közleménye:

Klubunk vezetése az SKC-t üzemeltető gazdasági társaság tulajdonosi körének képviselőivel, megvitatta a vártnál jóval gyengébben szereplő csapat körül kialakult helyzetet és az alábbi döntést hozta:

Szabadlistára tettük Damier Pitts játékjogát, és ezzel egyidejűleg kezdeményeztük a játékos szerződésének felbontását. Ugyanakkor messzemenőleg elítéljük a játékosok és a vezetőedző között kialakult elmérgesedett viszonyt, konfliktust.

Nem kizárt, hogy nem Pitts lesz az egyetlen távozó csapatunktól. Vezetőségünk tudomására jutott ugyanis, hogy az OSE elleni sorsdöntő mérkőzés előtti napokban, több játékosunk is megfordult a soproni éjszakában. Természetesen emellett sem megyünk, nem mehetünk el szó nélkül, hiszen ez a klub, valamint a csapat szurkolóinak arculcsapása. Ennek kapcsán is lesznek szankciók, a további fejleményekről honlapunkon keresztül tájékoztatjuk a közvéleményt.

fotó: sakc.hu

45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
darius96TTbippa1egyforintotseerTom67 Recent comment authors
darius96
Olvasó

De tényleg, Sabáli mikor fog végre elmenni innen? És még mindig van egy csomó ember aki dislike-ot nyom az olyan kommentekre, ahol őt kritizálják. Akkor kérdezlek titeket: mit értünk el vele? Soroljatok fel 3 dolgot azon az egy szezonon kívül!
Pitts távozása önmagában semmit nem fog megváltoztatni. Én egyébként Thompson kivételével az összes légióst elzavarnám, ez a szezon már ugyis kuka! Soha nem lesz itt változás! Alapjaiban kellene megváltoznia itt mindennek.

Skcforever
Olvasó

De nemfog. Ebben a városban a haverok, barátok mindig előbbre lesznek minthogy változtassunk bármit is a jobb jövőért. A női csapatot leszámítva nemigazán van olyan dolog Sopronban, ami sikeres lenne. A város haldoklik, foci kuka, férfi kosár szar, ezen kívül pedig lófasz sincs. A poshadás mindenkinek tókéletes, hisz elvegetál a város, közben minden haver megtömi a zsebét, néha még meccset is nyerünk, még el is hitetjük a jónéppel, hogy nincs pénz és hatalmas teljesítmény egy playoff, mindenkinek hatalmas gratuláció, ahelyett, hogy megnéznénk hova juthatnánk, ha nem ilyen töketlen emberek lennének a vezetésben. Érthetetlen, hogy mindegy milyen politikai párt van hatalmon… Olvass tovább »

darius96
Olvasó

Ez az jöhetnek még a lefelé mutató kezek. De látom arra semmit nem írtatok, hogy mit értünk el vele. Pont ez a válasz: semmit!

Tom67
Olvasó

Szerintem még a Thompsont és a Riverst is el kellene küldeni.

HUNBASKET
Olvasó

Teljesen egyetértek a vezetőséggel! Sabáli az egyik legjobb magyar szakember,aki kemény minőségi munkát vár el.Ami a játékosokat illeti látszott ,hogy kik vannak a Sabáli ellen.Azért nem cserélte le Őket, hogy mi szurkolók is lássuk, hogy mi folyik ellene.Légiósok közül Thompson hajtott, de nem volt partnere, ami visszataszító , hogy a pályán lévő magyarok sem.Kérdezem én ,hogy a csapatkapitánynak nem feladata a probléma megoldása a játékosok és edző között?Hajrá Sopron,Hajrá Sabi,Hajrá sportot szerető soproni szurkolók!

Skcforever
Olvasó

Sabáli te vagy? ? Vagy Pojek? ? más magyarázat nem lehet arra amit ide leírtál… egyik legjobb szakember Magyarországon… Na itt felsírtam a röhögéstől? Ez a baj, hogy még mindig vannak olyan emberek Sopronban, akik képesek ilyet leírni, ahelyett, hogy kinyitnák a szemüket, és látnák, hogy mi folyik a csapatnál. Ó édes istenem… Sose lesz itt változás baszki

bippa1
Olvasó

Les@opni nem akarod?

Skcforever
Olvasó

??

teliver
Olvasó

Pittset nemhogy alkalmazni, beengedni sem szabad Magyarországra többet!
ZTE-Jászberény ne hozzatok szégyent a KOSÁRLABDÁRA!!!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azért mert Sabálit megfúrta, ne igazolja le más klub? Itt tökéletesen kijött Lazic-csal, és kiköpte a tüdejét minden meccsen. Nikola szabadjára engedte, értett Pitts nyelvén, elengedte bárhova, csak a meccs előtti estét kellett kihagynia. Kihagyta, működött. Én nagyon remélem hogy már dolgozik rajta a berényi vezetőség, most kb 5000 dollárért el lehetne hozni. Az pont a fele a soproni fizujának.

moldi56
Olvasó

“kiköpte a tüdejét minden meccsen”
Hát az Olaj ellen mindenképpen.

magyarkosarlabda
Olvasó

még mindig ezen vagy fennakadva ???

nemKalman
Olvasó

??? ülj le 1-es!

roni20
Olvasó

Kedves Soproniak! Én nem akarlak elkeseríteni benneteket, de Laziccsal se járnátok szerintem jobban. Oké, hogy kicsivel nagyobb tekintélye van mint Sabálinak, de sajna ahogy korábban is leírtam a KTE elleni meccsünk cikke aljára, ő vele az a gond, hogy nem ismeri a rotáció fogalmát. 6-7 emberrel tolja végig a meccseket.. 30-35 perceket játszanak nála a légiósok. Nem véletlen, hogy tavaly is már Coleman, Pitts meg Alexandrov sem volt egészséges nálunk már a vége felé. Nyilván szakmailag nem rossz edző, meg jó védekezést tud összerakni, de sajna ez a hátránya nála. Egyébként meg lehet nézni a tavalyi meccseink statisztikáit, ott van… Olvass tovább »

szurkolo01
Olvasó

ő így döntött, gondolom nem volt 8-10 hasonló képességű játékos berenyben tavaly?! ezért a gyengebbeket(nem megbantva) csak annyit játszhattak, amennyit a jobbak erőnléte indokolt.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Roni! Biztosan van igazad, nem feltétlen erőssége a rotálás, makacs edző, kétségtelen. De az egy butaság, hogy ha jobban rotál, akkor 4-ben vagyunk. Coleman Sopronban rosszul érkezett egy felugrás után, bokája kakukk azóta is. Nikola hibája? Aligha… Aleksandrov köztudottan folyamatosan achilles és boka sérüléssel bajlódott,bajlódik. Nikola hibája? Aligha… Pittset rongyosra játszotta, kétségtelen. De kérdezem én : a középszakaszig ha jobban rotál akkor is annyi győzelemmel álltunk volna amennyivel álltunk? Volt legalább 6-7 egylabdás meccsünk, amin ha csak 3 perccel többet ülnek a légiósok akkor valószínűleg egy csomót elbukunk belőle. Rotálhatott volna többet, lett volna lehet több erőnk a középszakaszban is,… Olvass tovább »

Tom67
Olvasó

Te miről beszélsz? Sopronban edzőváltásról egyenlőre szó sincs!

nemKalman
Olvasó

Pedig jobb lenne ha arról lenne már szó!

Justice
Olvasó

Kezdo5 sokkal minőségibb !

Henry14
Vendég
Henry14

Ez nem is kérdés.

Skcforever
Olvasó

Ha ez lenne az első szezon, hogy a játékosok nem jönnek ki a Sabival, ha most először nem lenne tekintélye, ha most először nem nyúlna mellé a vezetőség légiósokkal, ha most először bizonyonosodna be, hogy mindd a szakmai stáb mindd az eronléti edző lofaszt nem ér, ha most először lenne lélektelen szar egyenieskedő játékunk, ha most először fordult volna elő, hogy egyetlen egy magyar se jött ide a Sabi személye miatt, na akkor azt mondanám, hogy ez a legjobb döntés. Így röhej. A fertőzött, velejéig rohadt, haldokló fából kidobtatok 1 kukacot, ügyesek vagytok 🙂 Aki meg nem okolja az edzőt… Olvass tovább »

nemKalman
Olvasó

Álmodik a nyomor! Amúgy meg az 1. bekezdéssel maximálisan egyetértek, és sztem nem vagyok egyedül…
De tényleg ezt a bazári majmot ki fogja egyszer végre számon kérni?

Viggiano
Olvasó

Abszolút igazat adok! Én is rengetegszer leírtam, hogy nem Sabálit védve látom a dolgokat, hanem azt szeretném, ha nem csak őt vennénk elő, hanem azokat is, akik semmit nem csinálnak! Pojek nem tudom mit csinál a csapatnál, csak annyit, hogy mindig azt nyilatkozza, hogy nincsen pénz és ennyi, tőle eddig mást nem olvastam! Az lenne a feladata, hogy szerezzen szponzorokat nem? Sterbenz minek? Ő mit tesz vajon hozzá a dolgokhoz? Tudom, hogy nem ilyen világot élünk, de annyira jó lenne, ha egyszer az életben valaki leírná vagy megmondaná az igazat! A légiósokba nem megyek bele, a 99%-a rohadtul leszarja, hogy… Olvass tovább »

Henry14
Vendég
Henry14

Sztárcsevics! A mindiggo által kiadott közleményről meg úgy az egész ügyről miért hallgattok?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Másold be sok helyre, aztán majd elolvassák. A linket ne szúrd be, mert a BB-ke a másik kosarasportál említésére, linkjére harapóssá válik. 🙂 A MindiGO Sport közleménye: “A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével (MKOSZ) meglévő megállapodás alapján az Antenna Hungária a magyar férfi és női NB1/A bajnokság egyes mérkőzéseinek élő közvetítéseit jeleníti meg a mindiGO Sport alkalmazásában. A forrásjelet – ezáltal a tartalom megfelelő minőségben történő előállítását és az Antenna Hungáriához történő eljuttatását – minden esetben az MKOSZ és alvállalkozója biztosítja számunkra. Az előfizetői reklamációk túlnyomó többsége forrásjel-problémára vezethető vissza (pl. megszakadt vagy rossz minőségű a közvetítés), melyek elhárítására cégünk csak… Olvass tovább »

Henry14
Vendég
Henry14

.

nemKalman
Olvasó

De jó hogy megint Sabáli maradt az edzőnk, éljen éljen ✌️Eddig az 5 év alatt annyit sikerült bizonyítania, hogy egy arrogáns nagyképű pöcs, aki ellen minden évben küzd minden játékos. Az egyetlen eredményt akkor érte el, amikor Putesz fogta a kezét…ez így nagyon bölcs döntés. És ki fogja a megmaradt csapatot bármire motiválni? Mert ezek után még az a körömpiszoknyi becsülete és tekintélye se maradt ami eddig talán volt.
Tényleg mikor takarodsz már el a g@cibe?

QQRIQ
Olvasó

A legnagyobb őrültség az , hogy Pitts több ember fejében alternatívaként felmerül! Ha bárki is leigazolja Magyarországon az a világ szégyene!

QQRIQ
Olvasó

Jó döntés ,csak az a baj hogy még két légióst ki kellene paterolni.A nagy kérdés van-e rá pénz. Nem működik jól az 5 feka amerikai légiós, túl nagy az esély a klikkesedésre, az edző megbuktatására, fogadási csalásokra. Könnyü Sabálit szidni, de a játékosok csak akkor mernek az edző ellen fordulni, ha érzik a klubvezetés gyengeségét, tehetetlenségét. Egyébként miért nem tudunk megtartani soha egy normális légióst és miért az utolsó héten alakul ki a keretünk a maradékokból? Mi értelme van az előtte elvégzett munkának? Hozzatok egy jugo centert és majd rendet tart az öltözőben!

jaszberenyikse
Olvasó

Habár Sabálinál unszimpatikusabb edzőt nem tudok elképzelni a bajnokságban, azért ez az edzőbuktatási kísérlet hihetetlenül undorító dolog. Igenis megérdemli Pitts, amit kapott. Nem bánnám ha nálunk kötne ki jóval kevesebb pénzért mint amennyit Sopronban kapott. Talán Lazics távozásával ki is tudjuk fizetni, de ennyi pénzért egy alibiző Pitts azért hatalmas luxus.

pbask
Vendég
pbask

Helyes döntés,nehogy már játékos csinálja ki az edzőt!

Justice
Olvasó

Sose volt a Sabáli edző !

nemKalman
Olvasó

Arra azért kiváncsi lennék ha egyszer végre kirúgnák Sabálit, mikor és hol kapna kispadot vezetőedzőként. Nagy sorbanállás nem lenne érte, az tuti és ezt ő is tudja, nem véletlenül nem áll fel önként…

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Nb2-be beférne.
Talán.

mindenkisoproni
Olvasó

Sabàli megin megmenekül!!!Mi kell ezeknek még hogy szakmai oldalon is vàltozás legyen!!!Nem véletlen hogy minden évben nem szeeretik a légiosok az edzőt!!!!Sabáli ugy be van ide betonozva,hogy még 10 ev mulva is egy helybe marad!!Szégyen és gyalázat az Önkormányzat részéről is!!Pojbicsék ugy megvezetnek mindenkit,ahogy akarnak!!!Arrol
hogy a jatekos ejszakazik meg fegyelmezetlen,az edző hiábaja hogy nem tud rendet es fegyelmet tartani!!!!Ne csodálkozzatok
hogy alaposan meg fog csappanni a nézőszám,ki kivancsi erre a parasztvakitásra es szurkolok átverésére!!!!!Undorító az egész!!!Lehetne példat venni a csajokrol,pedig nem kellene messzire menni !!!!!!!!

piros710321
Olvasó

Nem akarom Sabálit védeni, de mit kellene tennie, hogy ne éjszakázzanak a játékosok? Költöztesse be a lakásába az összeset?

pbask
Vendég
pbask

+1

Skcforever
Olvasó

1. Ki hozta ide őket? 2. Mutass már nekem egy komoly edzőt akinek meccs előtt veszik a bátorságot a játékosai, és elmennek az éjszakába, nem félve attól, hogy mi lesz a következmény 3. Az, hogy idáig fajult a dolog, hogy a játékosok meg merik ezt tenni, a hozzáállásuk is idáig süllyedt, szerinted mi vezetett? 4. Csak úgy halkan súgnám meg, hogy Sopronban nincs olyan szórakozó hely, ahová eltudnának menni anélkül, hogy ne derülne ki az, hogy éjszakáznak. Tehát abszolút direkt volt az éjszakázás is és a vereséghez asszisztálás is másnap. Szerinted sportemberek, akik ebből élnek, mikor süllyednek ilyen szintre? Hát… Olvass tovább »

TT
Vendég
TT

Én amatőr szinten sportolok, de állítom “tisztábban” élek és alázatosabb vagyok, mint némelyik légiós. És ez nem csak a Sopronra vonatkozik. Sajnos.
Akinek pedig a sport a hivatása, kutya kötelesség mindent alárendelni. Ha ez nem jön magától, akkor abba kell hagyni a profi sportot.

Justice
Olvasó

Nem bunkóságból de itt nem hinném ,hogy a játékos kerettel lenne a legnagyobb probléma. Sabáli úgyfest nagy nulla a játékosok szemében. Több éve le kellett volna váltani az SKC-nak. Pitts ZTE? MINDIGO TAKARODJ !

piros710321
Olvasó

Pitts ZTE….. akkor Bencének is annyi lesz! Esetleg a Falcoba is mehetne!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azt hiszem nem kérdés, hogy kinek kell rá elsőként lecsapni! Vezetőség! Itt a nagy lehetőség a javításra, a szezon megmentésére! Come back Pitts! Itt már nincs kit megbuktatni…

Prophet
Olvasó

Pitts már bizonyította tavaly mire képes , Sabi te még semmi érdemlegeset nem tudtál felmutatni az első szerencsés szezonodon kívül. Nézz magadba!

Csakegyfan
Olvasó

Felkészül a ZTE

SopronKCfan
Olvasó

Nagyon helyes! Először a játékosokat pateroljuk ki! Ha nem változik utána sem, akkor mehet az edző. Talán most az egyszer először jó döntést hozott a klub. Nehogy már a játékos csinálja ki az edzőt. (A fagyi visszanyalt drágám) Vajon ki lehetett a másik? Thompson?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés