Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Baksa Szabolcs: Pontosan tudjuk, mik azok a területek, ahol fejlődnünk kell

A Honvéd vezetőedzője nyilatkozott a csapat honlapjának.:

:

A 2022 októbere óta ismét az NB I A-csoportjában szereplő Budapesti Honvéd eddigi, a bajnokság alapszakaszának első felében nyújtott teljesítményét az együttes vezetőedzője, Baksa Szabolcs értékelte.

„Nehéz fél év áll a hátunk mögött, amit leginkább a kemény munka, a fejlődés és az alázat jellemzett – kezdte értékelését a csapat vezetőedzője, Baksa Szabolcs. – A feljutást követően sikerült a csapat gerincét egyben tartani, és a magyar magot fiatal, ambiciózus játékosokkal megerősíteni, ami jó alapot jelentett, nem a nulláról kellett a munkát kezdeni, de az osztályváltás így is nagy kihívások elé állított minket.”

„A felkészülési időszakban még elég hullámzó volt a játékunk, de a tétmeccsek érkezésével, a szurkolók által teremtett hangulat megadta azt a lökést, amire szüksége volt a társaságnak, és egyből egy harcos, a feladást nem ismerő attitűddel indultunk neki a pontvadászatnak.”

„Azt gondolom, az első 5-6 mérkőzés még tapogatózás volt mind a részünkről, mind az ellenfelek részéről, hogy mire is lehet számítani tőlünk a pályán ebben az osztályban. Aztán már rendelkezésünkre állt kellő adat és tapasztalat, hogy tudjuk pontosan, mik azok a területek, amik kulcsfontosságúak, amikben fejlődnünk kell, vagy épp meg kell tartanunk rajtuk a hangsúlyt. Erre az útra rá is léptünk, és folyamatosan ezen dolgozunk, ami már egyre jobban meg is mutatkozik a mérkőzéseinken.”

„A mérlegünkkel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hiszen több olyan szoros meccsünk is volt, amelyet meg lehetett volna nyerni, így állhatnánk jobban is a tabellán, ami persze bosszant mindannyiunkat. De ha arról az oldalról vizsgálom a helyzetet, hogy mindössze két légióssal, fiatal magyar játékosokkal senki nem tudott biztosra menni ellenünk, és egyúttal kompetitív, a liga szakmai kihívásait kiálló, harcos csapatkosárlabdát játszunk, mely lehetővé teszi a játékosaim fejlődését, akik hétről hétre bizonyítják is a bennük rejlő potenciált, akkor nagyon is elégedett lehetünk.”

„Taz Sherman is egyre inkább megtalálja a helyét és szerepét a csapatban, így a taktikai repertoárt tudjuk tovább bővíteni, és fejlődni tovább, hogy a korábban említett szoros meccsek már a mi oldalunkra dőljenek el tavasszal, és azt követően a legjobb formánkat mutassuk majd a szezon legfontosabb periódusában.”

„A szurkolóink eddig is nagyon kitettek magukért, amiért borzasztó hálásak vagyunk, számítunk rájuk a jövőben is, és ahogy eddig is, mindent meg fogunk tenni, hogy kiszolgáljuk őket! Egyúttal kívánok mindenkinek boldog új évet a csapat nevében is!”

Forrás: honved.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nyolcmegnyolc Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

A jó hangulatú meccsek is segítenék a csapatot. A 4szurkoló (a többiek nézők) nem tud ilyet csinálni. A vendégeket pedig próbálják a hangosítással lenyomni. Az, hogy szól a “ha jó a kedved…”) még nem hangulat.
Amúgy is megtiltanám a fülfájdító zenét minden csarnokban. Hihetetlen, hogy a melletted ülővel nem tudod megbeszélni pld egy időkérésnél a dolgokat, annyira hangos minden.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés