Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Baki Gergely a ZTE edzői stábjában folytatja

Teo Cizmic segítője lesz.:

:

A játékoskeret kialakítása zajlik a Zalekrámia ZTE KK-nál. Emellett az edzői stáb is bővült egy tősgyökeres trénerrel, a visszavonulását a napokban bejelentő Baki Gergellyel – írja a zalaiak honlapja. Baki Gergely Zalaegerszegen vált felnőtt játékossá és ért el szép sikereket. 2013-ban Paksra igazolt, majd 2015-ben Kaposvárra tette át a székhelyét.

Mint írják, Baki Gergellyel az utóbbi hónapokban több egyeztetést folytattak annak érdekében, hogy visszacsábítsák Zalaegerszegre. Ezek természetesen Teo Cizmic vezetőedző jóváhagyásával történtek, az ő külön kérése volt, hogy két segítője legyen az előttünk álló évadban. Így Heinrich Róbert és Baki Gergely fogja segíteni a munkáját. Gergővel a klub 3 éves szerződést kötött, mely június 1-én életbe is lépett, ennek megfelelően a következő szezon előkészítő edzéseit már meg is kezdték Heinrich Róberttel együtt. “Gege” a 2010-es bajnok- és kupagyőztes csapatnak is tagja volt, tősgyökeres zalaegerszegi, aki tökéletesen illik abba az elképzelésbe, amely mentén szeretne haladni klub.

Az új tréner szerdán délelőtt már bele is vetette magát a munkába és Heinrich Róberttel egyéni képzést tartott a fiataloknak az Ostoros Károly Csarnokban.

Az edzés végén a klub YouTube csatornája egy rövid videót is készített.

Fotó: ztekosar.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GaligolujoAtomcity Recent comment authors
Galigo
Olvasó

Ugye nem a kerekesszékes bajnokságra készülnek? Mi látható a fotón?

lujo
Olvasó

Üdv újra itthon!

Atomcity
Olvasó

sok sikert!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés