Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Bajnokcsapat! Új sálakat dobott piacra a Falco

Most bárki megrendelheti.

  •   :

:

Falco-címerrel ellátott sálat vásárolhatnak a szombathelyi szimpatizánsok. A falcokc.com leírása az ajándéktrágyról:

Új ereklyével bővült a Falco-család, mától kapható a bajnoki címeinkre emlékeztető sál. Az alábbiakban bemutatjuk legújabb ajándéktárgyunkat…

A legújabb relikviánk egyik oldala sárga, másik oldala fekete. Bal oldalon a Falco-címer található a két csillaggal, középen a BAJNOKCSAPAT felirat, jobb oldalon pedig a két serleg, a két évszámmal: 2008 és 2019.

Ára: 4.000 Ft.

Az új szezonban már az új sállal szurkolhat

A koronavírus-helyzetre való tekintettel jelenleg csak online rendeléseket tudunk felvenni, de vállaljuk, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítjuk a terméket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint írni a shop@falcokc.com e-mail címre (név, cím és a rendelni kívánt darabszám megadásával). A válaszlevélben megküldjük a bankszámlaszámot, ahová az összeget kell utalni. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a rendelés csak az összeg megérkezése után lesz teljes.

Készpénzfizetésre és személyes vásárlásra a jelenlegi körülmények miatt egyelőre nincs lehetőség. Természetesen, amint a későbbiekben megváltozik a helyzet, jelezzük szurkolóink felé.

Sok újdonsággal készülünk

Újabb jó hír szurkolóinknak, hogy hamarosan megújul webshopunk, de idővel tervezzük egy Falco shop létrehozását is. A közeljövőben egyébként még több meglepetéssel készülünk fanatikusainknak.

Fotó: falcokc.com

  •   
HIRDETÉS

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés