Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Bajnok a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Története során hatodik alkalommal.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 77-89 (18-18, 16-25, 12-21, 31-25)

Rájátszás, döntő, 4. mérkőzés.
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Kapitány Gellért, Makrai Márton (dr. Gincsai János Péter)

Szolnok: Jovanovic 15/9, Pallai 5, Lukács 4, Thomas 4, Wiggins 15. Csere: Rudner 4, Révész 3, Pongó Má. 5/3, Sebők -, Kiss -, Durham 12/6, Eads 10/3.

Szombathely: Pot 13/3, Benke 8/3, Tanoh Dez 3/3, Tiby 12/3, Krivacevic 2. Csere: Verasztó -, Kovács B. -, Pongó Ma. 2, Keller 8, Barac 8, Jordano 3/3, Perl 30/6.

Pot triplájával vette kezdetét a döntő negyedik mérkőzése, Wiggins kosarára is az irányító felelt egy duplával, Thomas lépett rá a vonalra, így az ő dobása is két pontot ért. Krivacevic Lukácsot verte meg, Tiby mutatott be 2+1-et (4-10). Wiggins dobta be a büntetőit, Benke tett fel egy ziccert, Keller Ákos zsákolt nagyot, így a negyed feléhez érve 8 ponttal állt jobban az élesebben kezdő Falco. Pongó Máté dobta át Kellert, Durham hármasával három pontra zárkózott a Szolnok, Keller eladott labdáját Eads büntette meg egy zsákolással, Milos Konakov időt kért (13-14). Révész csak egalizálni tudott a vonalról, Keller húzott be egy alley-oopot, ezzel lezárva a vendégek rossz sorozatát, Durham nehéz dobást értékesített. Perl dobta be a tempóját, Jovanovic szolgálta ki Révészt, így egy negyed után döntetlen állt az eredményjelzőn. 18-18

Perl kettesével folytatódott az összecsapás, Durham középről süllyesztett el egy triplát, a mérkőzés folyamán először vezetett az Olaj. Nem sokáig, Perl válaszolt hármassal a hármasra, Wiggins a büntetőt rontotta el a 2+1-hez, Pongó Marcell egy pontot a vonalon hagyott (23-24). Perl verte meg könnyedén Pallait, Barac 2+1-et csinált, Eads is bemutatott egy ilyet. Pot szerzett két pontot, Eads dudaszós trojkát vágott be, ezt Barac annulálta, Rudner iratkozott fel a pontszerzők közé. Pot ziccerezett, aztán viszont színészkedésért technikait kapott, a megítélt büntetőt Jovanovic értékesítette. Pongó Marcell kettőből egyet, Perl nem hibázott a vonalról sőt, ziccere után már 9 pontos hátrányban kért időt Oliver Vidin (32-41). Durham állította meg a szombathelyi futást, de a félidőt Tiby büntetői zárták. 34-43

Perl középtávoli kosara után már 10 pont felett járt a differencia, Jovanovic első mezőnykosara rögtön hármat ért, ennek ellenére a harmadik negyed első szakaszában mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Jovanovic két büntetőt dobott be, Thomas ismét rálépett a vonalra, így két pontja után kért időt Milos Konakov (41-45). Wiggins elrontott támadásából Tiby szerzett két pontot a túloldalon, Benke nehéz fadeaway-t dobott be, majd Perl révén visszaépítette 10 pontos előnyét a Szolnok (41-51). Eads küldte a helyére a büntetőit, Perl válaszolt a mezőnyből, Pot tett fel ziccert Révész szorításában. A negyed vége is a címvédő fölényét hozta, Benke triplája után már 19 pont is volt a vendég előny, az etap Pongó Máté hármasával és Perl dudaszós kettesével zárult. 46-64

Perl duplájával érte el a különbség a 20-at, Pongó Máté adott nagy passzt Wigginsnek, aki zsákolt, Tiby kintről köszönt be. Durham nehéz tempója ért célt, Perl is szórt egy triplát, Wiggins büntetője után Jordano is. A negyed feléhez érve már 26 pont volt a különbség a két csapat között, a lényegi kérdések eldőltek, az Olajnak azért sikerült kozmetikázni a hátrányán. A Falco győzött Szolnokon, ezzel sorozatban ötödik, összességében pedig a hatodik bajnoki címét zsebelte be a szombathelyi klub. 77-89

218 hozzászólás

218
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
63 Comment threads
155 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
78 Comment authors
FalcaokekaFalcoParádé97MTE00Buborka Recent comment authors
kormendinekjo
Olvasó

Először is gratulálok a Falco csapatának és a Szolnoknak is, a bajnoksághoz és a kupagyőzelemhez is. Tisztelet és gratuláció, mint ahogy lejjebb írtam és írták más körmendi szurkolótársaim. Egyet ne felejtsünk el kedves, bármelyik csapatnak szurkoló, kosárlabdát szerető sportbarátok: az ember tisztessége, jelleme, a másikhoz való viszonyulása nem azon múlik, hogy melyik csapatnak szurkolunk. Így alapvetően lehet tisztességes, sportszerű és jellemes minden szurkoló, függetlenül attól, hogy szombathelyi, szolnoki, fehérvári, zalaegerszegi, budapesti, pécsi, soproni, debreceni, oroszlányi, paksi, szegedi, kecskeméti, kaposvári vagy éppen körmendi. Az idei bajnokságnak is sok felemelő, sportértékeket adó, küzdelmes, élvezetes pillanatai voltak. Tiszteljük a sportágat, a sportolókat és… Olvass tovább »

Falcao
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak a bajnoki címhez!
Nagyon tetszett a döntő!Perl,Ákos,Szili,Pot,Tiby komoly teljesítmények,de mindenki hozzátett a győzelemhez!Évről évre jön az eredmény ami akkor sem törvényszerű,ha v.szinű a legmagasabb a költségvetésünk.A szakmai munka nélkül ez nem lenne 5/5 vagy inkább 6/6 ha a covid évét is nézem….
A Szolnoknak is jár a gratuláció,felszívták magukat a rájátszásra,az edzőjük jó húzás volt,mondjuk a Szarvas nem tette magasra a lécet…de az érdem az övé!Kívánom,hogy maradjok és ha végigvisz egy idényt hasonló szintem,akkor majd én is mesternek nevezem.
Hajrá Szombathely,Hajrá Falco!Irány a csarnok!

FalcoParádé
Olvasó

Akkor a tündérmesének vége!!!

keka
Olvasó

Igen, vége! 13 csapat indult a második helyért, 3 hónapja egy lukas garast nem adtam volna érte, de jött a tündérmese és mi lettünk a befutók. Ez a három hónap azokat az időket idézte amikor az Albacomp egyeduralkodása alatt ugyanilyen esélyekkel eszméletlen hangulatú meccseket játszottunk és sokszor másodikok lettünk de örök élményként maradtak meg. Hajrá Olaj!

B0nyi
Olvasó

Azt gondolom, kb kimaxoltátok a szezont. Vidin mester szépen rendet rakott nálatok, kemény meccsek voltak a látszat ellenére.

Olajheart2
Olvasó

Igen vége és nagyon jó volt! Örökké Olaj

97MTE00
Olvasó

Olvasom, hogy ide jöttek egyes szurkolók uszítani. Ugye néhányan írják, hogy nem kell általánosítani pár ember miatt egy-egy szurkoló tábort. Ezt én is így gondolom. És persze meg van a bája, amikor a negyedik negyedben jól hallhatóan zengett a Tisza parti, c.. p… című rigmus. Azért volt hallható, mert nem 2 vagy 5 ember üvöltötte, hanem mert a tábor. Tényleg érdekelne, hogy miért nem lehet +20-nál normálisan szurkolni, illetve a megmondó emberek miért nem hallják ezeket, és miért nem tesziksoha szóvá?

Vulcano
Olvasó

Annak nem volt meg a bája, mikor percekig állt a meccs a kórusban történő buzizás miatt?

97MTE00
Olvasó

Annak is meg volt. Kérdésemre tudnál válaszolni? Köszönöm.

Jon
Olvasó

A fél csarnok “autistázott” az előző szolnoki meccsen. Ahhoz képest ez semmi.
Vége a bajnokságnak, szerintem érdemesebb lenne továbblépni.

97MTE00
Olvasó

Egy klasszikus szerint, a semmi az már valami. Hát nem? De. Rosszul gondolkodsz.

albc
Olvasó

Mivel az.

Noname
Olvasó

Te buta paraszt!
Egy hete még azt matekoltátok hogy hogyan nem estek ki, most meg ideböfögtök!
Ezért utálunk benneteket!

97MTE00
Olvasó

Te most minősítesz, főleg saját magad.

B0nyi
Olvasó

1. Milyen megmondóemberekre gondolsz?
2. Sztem egyetlen ilyen kórus is baj.
3. Saját táborodon mikor kéred számon a “f…pó Falco-zást”?
4. Nem menti ez a mi táborunkat, de számonkérted a szolnokiakon az ugyanezen a meccsen szóló b..izást, vagy épp az előző szolnoki meccsen szóló autistázást? (egyik sem egyszer szólt)
5. Mit gondolsz arról, amikor egy csapat szurkolói egy korábbi bajnokukat szidják rendszeresen, kórusban, alpári módon?
6. Nem kell általános´´itani. Igazad van. Nem is úszít mindenki. Igazad van. Nem is gondolom, h minden körmendszurkoló alkalmaz kettős mércét, vagy bátorodott fel a bentmaradás után.
7. Savanyú a szőlő.

albc
Olvasó

A brécidázó filkóval mi a baj?

97MTE00
Olvasó

A második pontban teljesen egyetértünk.

B0nyi
Olvasó

A másik hatra is reagálhatnál. Ha már felhoztad a témát.

97MTE00
Olvasó

Igen, reagálhatnék, de mégsem teszem, mert kollégád szerint buta paraszt vagyok. Értelmesen és érthetően leírnám a véleményem, az egyeseket össze zavarna, és megint csak nem értenétek meg.

B0nyi
Olvasó

Menekülsz. Nem ők kérdeztek, hanem én. Várom a válaszokat továbbrais. Köszi!

B0nyi
Olvasó

Megadod azért az esélyt nekünk, hogy megértsünk?

kormendinekjo
Olvasó

Először is gratulálok a Falco csapatának és a Szolnoknak is, a bajnoksághoz és a kupagyőzelemhez is. Tisztelet és gratuláció, mint ahogy lejjebb írtam és írták más körmendi szurkolótársaim. Egyet ne felejtsünk el kedves, bármelyik csapatnak szurkoló, kosárlabdát szerető sportbarátok: az ember tisztessége, jelleme, a másikhoz való viszonyulása nem azon múlik, hogy melyik csapatnak szurkolunk, így alapvetően lehet tisztességes, sportszerű és jellemes minden szurkoló, függetlenül attól, hogy szombathelyi, szolnoki, fehérvári, zalaegerszegi, budapesti, pécsi, soproni, debreceni, oroszlányi, paksi, szegedi, kecskeméti, kaposvári vagy éppen körmendi. Az idei bajnokságnak is sok felemelő, sportértékeket adó, küzdelmes, élvezetes pillanatai voltak. Tiszteljük a sportágat, a sportolókat és… Olvass tovább »

albc
Olvasó

sárgáktól ilyet kár várni.

SzhelY
Olvasó

nekednincs dolgod ,hogy mindig itt baszod a rezet?

albc
Olvasó

Telefonon fél perc írni falusi. Ki vigyáz a falura?

fanaticfantastic
Olvasó

Ez most sima volt. Ahogyan Vidin mester mondta. Ennyi büntető, tiszta dobóhelyzet kihagyása után nem kérdés a vereség. Elfáradtunk. A Falco éles tudott maradni. Megérdemelték! Gratula! Remélem, hogy a következő szezonban azért komolyabb ellenállást mutat a mezőny az egyeduralkodó csapat ellen. Főként persze mi! Jó pihit mindenkinek. Egy ideig ne szidjuk egymást! Az sem baj ha abszolút nem tesszük ezt a jövőben. 😀

Csakajót
Olvasó

Ez szép volt. Egyetértek. Így is lehet ezt, sőt így kellene. Mindig. A többségünk (mert szerintem azért van pár kivétel), aki ide írogat, a kosárlabdát szereti. Az meg tök természetes, hogy mindenki a sajátjait szereti, annak drukkol. De a másik csapat szidása, ócsárlása, jogtalan támadása, baromságok írogatása, uszítás nem fér bele- azt nagyon nem kéne.
Jó év volt ez. Nekünk és nektek szerintem igen.
Jó látni – pár hozzászólást elolvasva- hogy azok korrekt, fair gratulációk Szolnoki részről is.
Jó nyarat, pihenést, minden jóérzésű magyar kosárlabda szurkolónak!

Jon
Olvasó

Megnyertétek a kupát és a döntő sem volt egy “sima liba”, szerintem nem volt ez annyira lefutott. Jó kis harcos meccsek voltak. Persze lehetett volna még szorosabb a vége, de ugye millió pillanatszerű dolgon is múlik még 1-1 meccs is. Fáradtság, apróbb sérülések, stb.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jon!
Itt nem apró dolgokon múlt!
Egyszerűen most jobb volt a Falco!
Nekünk siker a kupa arany és siker a bajnoki ezüst is. A Falco pedig bajnok. Ennyi

nyolcmegnyolc
Olvasó

Visszakaptam a telwfonom, így tudok reagálni a tegnapi mérkőzésre.
Gratulálok a Falco-nak a hatodik bajnoki címéhet és annak örülök, hogy legalább egyszer nyertünknk mi is.

Kopi70
Olvasó

Gratulálok a Falconak a megérdemelt győzelemhez! Az az igazság, hogy nemzetközi viszonylatban ez a bajnokság alacsonyabb szinten van. A Falco az ötödik éve zajló nemzetközi csaták miatt megerősödött, a mezőny fölé nőtt! De a Szolnok csapatjátéka és nyerni akarása az idén majd nem meglepetést okozott! Szerintem idejel lenne a környező országokkal egy közös ligának, hogy a Falco se stagnáljon, tovább fejlődhessen, és a többi erre érdemes csapat is megerősödhessen, felzárkózhasson. Gratula a Falconak! Hajrá Olaj!

Heindrich
Olvasó

Gratulálok a bajnoki címhez! Ahogy a boxban mondják: vitathatatlan. A szurkolóknak jó utat hazafelé.

KD
Olvasó

Nagy gratuláció a csapatnak a HATODIK bajnoki címért. Ma amíg a mérkőzés érdemi része tartott, végig kontrolláltuk a történéseket, Zozo pedig tarthatatlan volt. A Szolnok becsülettel küzdött, de a kulcsemberek elkészültek az erejükkel, így még egyszer nem tudták azt az extra dobóformát hozni, mint a második meccsen. Mindenkinek jó pihenést nyárra, aztán megcélozzuk a hetediket, na meg a megreformált BL-ben is meg kell próbálni helyt állni, még ha négy légióssal nem is lesz könnyű.

Parus major
Olvasó

Szép volt fiúk! PERL ZOLI!!! Reméljük még legalább 10 évig élvezhetjük a játékát,de azért az se lenne rossz, ha az utánpótlásunk ki tudna nevelni legalább csak az övét megközelítő szintű játékosokat. Aki szereti ezt a sportágat és nem a vak gyűlölet vezeti, elismeri hogy megérdemelten lettünk hatodszor bajnokok. A Szolnok méltó ellenfél volt, kívánom, hogy Vidin mester építsen nektek jövőre egy jó csapatot. Jó nyarat minden kosárbarátnak!

Mivanmivan
Olvasó

Gratulálok a bajnoknak, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot, felőröltek bennünket. Azt gondolom, mi erőn felül teljesítettünk, az Alba legyőzésével mi felértünk a mi csúcsunkra.
Minden csapatnak, szurkolónak kellemes nyarat, jó ubiszezont kívánok. Találkozunk ősszel.

Milivoj
Olvasó

Részlet Vidin mester nyilatkozatából: “Három kiváló magyar játékossal van élő szerződés, erre alapozva az Olaj erősebb is lehet, mint az idén. Nyitott vagyok a jövőre nézve, hogy olyan csapatot építsünk, ami bajnokságot tud nyerni és megállja helyét az európai sorozatban is, nem csak egy pofozózsák szerepét kapja.” – vagyis, ha ő hozhat viszonylag komoly légiósokat, akkor marad, viszont nem tudom, hogy a költségvetés mit fog engedni, az biztos, hogy Csősz felelőtlen ígérgetésbe nem fog belemenni

milanka487
Olvasó

Gondolom a 3 alatt Rudner, Lukács és Pallai értetődő..,
Ha esetleg Bognárt megtudnánk szerezni a magyar mag nagyjából kész is lenne, és Pongót meg egy olyan 2-es légióssal pótolnánk aki 1be is tud játszani!

Milivoj
Olvasó

Kíváncsian várom, hogy mi lesz, de mindenekelőtt a mesterrel kell(ene) szerződést hosszabbítani, ha ez megvan, én már nyugodt leszek, a csapatépítéshez nagyon ért

milanka487
Olvasó

Így van, nekem az a hozzáállásom az uborkaszezonhoz hogyha a Vidin+Jovanovic duót megtudjuk tartani és ehhez a 3 magyarhoz legalább 1 használhatót tudunk hozni én nyugodt leszek!

Olajheart2
Olvasó

De jó lenne ha maradna Vidin Mester

milanka487
Olvasó

Én rengeteget agyalok rajta hogy az előző lengyel csapata hogy küldhetett el egy ilyen edzőt… el nem tudom képzelni minek kellett ott történnie…

Olajheart2
Olvasó

Erre én is gondoltam már..

Tomi 80
Olvasó

Az előző lengyel csapatában, most egy bizonyos Miodrag Raikovics az edző. Aki pálya hátrányból bevitte őket a legjobb négybe!!! Valószínűleg most azok a lengyel szurkolók is azon csodálkoznak, hogy egy ilyen edzőt hogy küldhetett el egy magyar csapat, minek kellett ehhez történnie..

Dudi
Olvasó

Üdv!
????????
Tényleg nem lehet megunni ezt!!!
????????
Grat az ellenfélnek is!
????????

Xero
Olvasó

Valaki mostmár a nyári uborkaszezonban meghekkelhetné a hozzászólás-felületet, hogy végre ne ?-ek legyenek az emojik helyén…

Cannibal
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, megérdemelt az arany. Perl előtt le a kalappal.

Kovari Andras
Olvasó

Jo kis donto volt ez az idei! Szurkoloi szempontbol is meg minosegileg is.
Grat sajat csapatomnak a bajnoki cimert es termeszetesen grat a Szolnoknak a szezon vegen mutatott teljesitmenyukert.

Annyit megjegyeznek,nekem hianyoznak azok a dontok amikor a szurkolok a palyara ozonlottek es folyt a pezsgo…
Ezek a mostani bajnokavatasok olyan szinhazi jelleget oltenek.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a bajnoki címhez, a Szolnoknak pedig ahhoz, hogy méltó ellenfele volt a bajnoki címért zajló versenyben. Mai meccsen nem volt kérdés, végig vezetve, sikerült lezárni a párharcot, de mihelyt lazult a koncentráció, abban a pillanatban megmutatta a hazai csapat, hogy nem adja ingyen a bőrét. A hosszabb pad, az a játékritmus, az a védekezés, és egy Perl Zoli döntő tényező volt. A szezon végére három csapat kiemelkedett a mezőnyből, a három érmet el is hozták. Talán nem vitatja senki, hogy a sorrend ebben az esetben helyén van, játékerő tekintetében mindenképpen. Az, hogy a Falco ötödször bajnok zsinórban,… Olvass tovább »

in_vitro
Olvasó

Nagy öröm a 6. aranyérem minden szombathelyinek. Gratula a csapatnak s főleg Zozónak. De természetesen a szolnokiak is büszkék lehetnek a csapatukra, s főleg Vidin mesterre.
Ha nekünk lehetne egy Vidin mesterünk…
Jó pihenést mindenkinek!

apafibeni
Olvasó

Miért? A Falconak nem ült edző a kispadján? És az előző szezonokban sem?

in_vitro
Olvasó

Ilyent senki sem írt, bár néha oly’ sokat késett az időkérés, hogy esetenként érezhette volna azt is az ember, hogy nincs is edzőnk. Viszont nagyon másra próbáltam utalni, nevezetesen arra, hogy egy Vidin mester szintű edzővel többet is elérhetett volna idén a Falco csapata. (pl.: Magyar kupa)
Szoktam beszélgetni a szurkoló társaimmal, s Szhely-en nem mindenki van maradéktalanul megelégedve Konakov vezetőedzői munkájával. Persze minden relatív, az is lehet, hogy csak Okorn mester tette túl magasra a lécet…

B0nyi
Olvasó

Grat a Szolnoknak! Méltó ellenfelek voltak a döntőben. Vidin mester számomra az év találata. Perl Zoli meg egy állat.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maros
Olvasó

Gratulacio mindket csapatnak (a Szombathelynek egy kicsit nagyobb)!

Tadam
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak!
A Falco rég nem látott szériát hozott össze.
A Szolnok komoly feltámadást produkált amióta van edző a csapatnál.
Kicsit fura volt látni Zozón az érzelmeket. Kidugta a nyelvét.????

Freebulletz
Olvasó

Gratulálok a Falconak! Külön Marcinak, megérdemelte nagyon.
Akkor innentől jöhetnek a pletykák, zuhanyhíradós hírek. Jó nyarat és felkészülést!

Ja és Go Albacsávók! 🙂 remélem Simiék látják miért kell a pad 😀

KPSVRKK
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak és szurkolóiknak!
Mindenki odatette, szívesen néztem volna egy ötödiket is.

Olajheart2
Olvasó

Hullámvölgyek és hullámhegyek!Köszönöm Vidin Mesternek és a Csapatnak a hogy idén Kupagyőztes és a Bajnokság ezüstérmese a Szolnoki Olajbányász!Örökké Olaj!

Stockalone
Olvasó

SZÉP VOLT FIÚK!!!
Nagy gratuláció az egész csapatnak a bajnoki címhez!
És gratulálok a Szolnoknak is, nemes ellenfél volt.
Hajrá Falco!!!

Csakaszombathely
Olvasó

Hát, megnyertük!
Örülök, boldog vagyok! Egy nemes ellenfelet győztünk le, és ahogy az elején is éreztük, ez nem volt egyszerű.
Gratulálok a Szolnoknak is, a bajnokság végére nagyon odatették magukat!

SárgaPárna
Olvasó

Már most megy a hiszti (Körmend, Szolnok, stb…)… Mi lesz itt holnaptól, amikor jönnek a bejelentések? Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon komoly bejelentések!!!!!!!!

Noname
Olvasó

Köszönjük a korrekt gratulációkat.
Ma szerintem egyértelmű volt. A Szolnok sem bánkódhat. A kupahétvégén egyértelműen ők voltak a legjobbak. Mindkét csapatnak gratuláció jár!

C. Sándor
Olvasó

BRAVÓ!!!!! BRAVÓ!!!! BRAVÓ!!!!A Sada agyvelejét sok sok vírus és baktérium megtámadta!!! Az ilyen barmokra nincsen szüksége az emberiségnek!!!!! Távozz a földről nem mondom hogy egézségben!!!!!

WestChampi
Olvasó

Azért szerintem mentálisan te sem vagy rendben.

Jamchi
Olvasó

Respect Falco, Szolnok, Alba!
Csak a Körmend!

Milivoj
Olvasó

Az elejétől érezhető volt, hogy ma nincs meg az az energia a csapatban, ami egy ilyen meccsen a győzelemhez kell, ráadásul senki nem volt képes extrára…, ennek ellenére büszkék lehetünk erre a szezonra, mindent, sőt annál is többet kihoztunk belőle…, már csak az maradt, hogy sportszerűen gratuláljak a Falconak, megérdemelték!

JR.BENITEZ
Olvasó

Én is gratulálok Nektek, elképesztő amit Olaj fejlődött év közben

Marillion
Olvasó

Gratulàlok nektek is…a kupa megérdemelt helyen van nàlatok…ha a mester elöbb jön és jobban belenyúlhat akkor ebböl akàr bajnoki arany is lehetett volna!

Drazsen Petrovics
Olvasó

Gratulálok a szombathelyi Falco kosárlabdacsapatának, és a második helyezett Olajnak is.
Csak az MTE!

Marillion
Olvasó

Én meg a bent maradàsotoknak….

kormendinekjo
Olvasó

Gratulálok a bajnok Falcónak, az ezüstérmes, kupagyőztes Szolnoknak!

Marillion
Olvasó

Én meg a bentmaradàsotoknak…

Xero
Olvasó

Gratulálok a Csapatomnak! Amit ma kitettünk a pályára, az nem volt semmi! Zozó a legjobbkor hozta az extrát! Nem mondom, hogy teljes meccsen ellenállhatatlanok voltunk, mert hibázgattunk, de bajnokhoz méltó volt a mai. Jó védekezés, jó támadás. A hármasok nem jöttek, de így is megoldottuk! Itt a magyar bajnok!!!
Grat a Szolnoknak is! Meggyőződésem, hogy a két legjobb csapat játszotta a döntőt. Ma az szerintem bebizonyosodott, hogy nem volt véletlen a 3. meccsen a 3 negyedes teljesítmény. A végére a Szolnok elfogyott. Kíváncsian várom milyen csapatuk lesz jövőre, ha Vidin marad és ő rakja össze a keretet.

moldi56
Olvasó

Hát arra én is kíváncsi leszek.

Marillion
Olvasó

Kell a bajnoksàgnak több minöségi csapat és jàtékoskeret…én remélem Vidin marad Szolnokon…és jó csapat lesz ott is.

lujo
Olvasó

Gratulálok a Falconak a bajnoki címhez!

WSreborn
Olvasó

Gratulálok Szombathelyre, erre mást nemigen lehet írni, nem kérdés hogy a magasan legjobb gárda nyert.
Hatalmas gratuláció a csapatomnak is mert nem kèrdés, hogy ezt az évet kimaxoltuk.
Pongó Marci előtt le a kalappal a sportszerű nyilatkozatáért.
Perl Zoli valószínűleg nem a földről származik 🙂 egyszerűen nem lehet megfogni.
Minden rossz érzéstől mentesen mondhatom, hogy gratulálok a Falconak, 5x nyerni zsinórban hát nem semmi.
Remélem jövőre lesz 3-4 csapat aki beleszólhat ebbe a dominanciába.
Várom a jövővel kapcsolatos híreket, azért a Vidin-Jovanovics párost megtartani nagyon nehéz lesz.
Szèp nyarat mindenkinek.
Külön örülök, hogy a döntő alatt viszonylag normális volt a hangnem a fórumon.
Így is lehet ezt.
Hajrá Olaj!

JR.BENITEZ
Olvasó

Én is gratulálok Nektek, nem semmi melót raktatok bele

p.borisz
Olvasó

Nagyon jó ez az Olaj és Vidin minden dicséretet megérdemel. Gratulálok nektek.

Marillion
Olvasó

Végy egy jó edzöt,és aztàn tartsd meg a jó edzöt…ha elöbb jön hozzàtok ki tudja mi hogyan alakul?! Gratulàlok igy is az egész szezonotokhoz.

Vulcano
Olvasó

Hatalmas gratula fiúk!
5 bajnoki cím zsinórban nem semmi
Köszönjük és előre a hetedikért!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak,mert színvonalas 4 meccset játszottak!Vidin kiváló munkát végzett, ez az Olaj nagyon szépen összeállt a bajnokság végére.
A csapatunknak maximális gratuláció jár,megvan a hatodik!!!
A körmendi kamu vagy nem kamu nickek pedig remélem jó sokáig eszik a savanyú szőlőt, örülhetnek,hogy sikerült egyáltalán bentmaradniuk…:-)
Hat!!!

Jamchi
Olvasó

A körmendiek tisztelik a szombathelyi csapatot. (10 ezres kisváros 49 éve az NB1-ben, nincs még egy ekkorra lélekszámú település, amelyik csapatsportban közel ötven éve, első osztályban, állhatatosan ott van évről-évre, az arányok és a mértékek mások, de nem erről szól a Falco mai győzelme, Ti vagytok jelenleg hosszú ideje Magyarországon a bajnokok és ezért jár az elismerés). Tisztelet a bajnoknak és a kupagyőztesnek is.
Hajrá Körmend!
Hajrá kosárlabda!

p.borisz
Olvasó

A beírásom nem a normális szurkolóknak szólt természetesen.Sainos most is van olyan alja,aki nem tud gratulálni vagy elismerni egy kemény évnyi munkát.Mondjuk ez minősíti is az illetőt,de akinek nem inge,ne is vegye magára.

2lee14
Olvasó

IZZIK A CSARNOK…..

Kosaras
Olvasó

A Haladásnak szeretnék sok sikert kívánni. Reméljük, hogy nem szűnik meg a profi labdarúgás Szombathelyen. Egy ilyen régi , patinás klub. Talán az önkormányzat , mint kisebbségi tulajdonos oda is segít majd egy picit. Nem marad mostoha gyermek egy másik városi klub. A Falco siker , papírforma volt. Ennyi pénzből , minimum elvárás volt , legalább a bajnoki cím, ha már mást nem sikerült idén nyerniük.

p.borisz
Olvasó

Hat

Hmafino1
Olvasó

Elég lett volna egy “Gratulálok”

WestChampi
Olvasó

Igazából Haliban azt hiszem 10% tulajdonrész van önkori felől, a Falcoban 100%. A saját részét belerakta önkori a Haliba, csak volt egy Homlok, aki nem bírt a farkával, meg a pénzeket alapból lenyúlták, azt se engedték, hogy a költségvetésbe bele lehessen tekinteni, mikor önkormányzatnál kuncsorogtak plusz pénzért.
Ez mellé a foci pénznyelő ugyanannyi pénzből, míg a kosárnak még magyar viszonyok között is talán nagyobb értéke lehet.

Vulcano
Olvasó

A Homlok famíliánál tessék verni az
asztalt te fóbiás bohóc.

Soós Sándor
Olvasó

Valaki okosan költi el a pénzeket ( 5 bajnoki cím)
Valaki rosszul az mínusz 400 millió és nincs licenc… Ha nem lesz haladás nb2be akkor legalább a 10%ot is a Falconak lehet adni ami fociba nem nagy összeg de kosárban egész nagy…

Tadam
Olvasó

Az a szegény mostoha 16 milliárd forintos stadionban szaladgál, amit az állam (vagyis mindenki akitől pénzt szed be az állam, pl. Te) tart fent.

Born2Ball
Olvasó

Gratulálok a Falconak, mert azt ki kell jelenteni, hogy egyértelműen ők voltak a legerősebbek idén!
Még ha talán a Szolnok szezonja nagyobb teljesítmény is számomra.
Jövőre remélem jól tudnak majd erősíteni mindketten és méltóképp tudják képviselni a hazai sportot nemzetközi szinten is.
Kellemes holtszezont mindenkinek! 🙂

JR.BENITEZ
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak!!! Olaj szenzációs volt elmúlt hetekben. De az érthetetlen második félidőben miért kezdtek el verekedni. Ott meg is tört Olaj játéka. Simán fordithattak volna ha pár extra tripla beesik. A keménység egy dolog, de második félidőben ez már durvasàg volt. Ma is bebizonyosodott az a jó játékos aki egy döntőben extra, nem egy alsóházi csapat ellen. Zozó szidjàtok csak, elképesztő a pali… Ráadásul saját nevelés. Ilyet kívánok minden csapat szurkolóinak. Jó nyarat mkinek, tessék megnyugodni holnaptól is lehet egymást szidni akinek jólesik, holnaptól indulnak a bejelentések. FALCO

Jon
Olvasó

Szerintem elfáradtak. És akkor az idegek sem bírják már annyira. A rutin sem volt meg az ilyen helyzetekhez. A játékban is ez látszott, egyre több rövid dobás, egyre több kihagyott büntető. Szerencsére komoly sérülés nem történt.
Perl Zoli meg Perl Zoli! 🙂

Johnyx
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak!
Szenzációs, hogy sikerült megnyerni a 4. mérkőzésen.
A Szolnok, vigasztalódhat a kupa arannyal.

Nem én, mondtam, csak Budapesten hallottam a BOK csarnokból kijövet a haverommal.
Egy kissrác kérdezi az apját:

“Apa, a bajnokság az, amit a Falco mindig megnyer?!?”

Csak mert, most aktuális..
Jó pihenést, szép nyarat!

Sada
Olvasó

Függetlenként néztem végig a meccseket. Ilyen gusztustalan, hányadék, semmirekellő, undorító, szinézkedős bandát kint a falco a világ nem hordott a hátán. Az Mkosz szégyene az összes játékvezető, hogy engedik ezt a stílust. Ez a fajta állandó reklamálás, modortalan viselkedés nem megengedett a sportban. Az, hogy vén köcsög gyuribácsi – direkt így írom- mi a faszért mehet fel a pályára meccs közben, mit keres a kispadon, hogy dögölne már meg. Egyáltalán nem érdekelték meg a győzelmet ezek a gyökerek.

Jon
Olvasó

Nyilván szolnoki vagy, aki – írásod alapján túlzás az aki – nem tudta megemészteni a vereséget. De szerintem letagadnának. Minden normális ember elhatárolódik egy ilyentől.

WestChampi
Olvasó

Nagyon az alja.

Sada
Olvasó

Budapesten lakom de ne zavarjon.

apafibeni
Olvasó

Az látszik a hozzászólásodból!

Csakajót
Olvasó

Más zavar minket, de neked nincs mivel felfognod, hogy megértsd…

Názáleti Blájen
Olvasó

olvasd el az NBA szabálykönyvet

moldi56
Olvasó

Hát persze…nyílván szolnoki.A szolnokiak akiket a kosárlabda érdekel,tisztában vannak a jelenlegi erőviszonyokkal,ilyeneket nem írkálnak,hanem gratulálnak az ellenfélnek.

WestChampi
Olvasó

Azért ez messze nem tűnt függetlennek. Első mérkőzésen például bőven volt másnál is színészkedés. Ma csak Pot dobálta magát. A másik felére pedig nem is reagálok, mert albc szintű.

albc
Olvasó

Bíróvásárlóként te szintről ne.

WestChampi
Olvasó

Jólvan Pityesz, biztosan.
Ez amúgy milyen mondatszerkezet volt, tanár úr?

albc
Olvasó

Mellébeszélsz.

Marillion
Olvasó

Te meg rajta sem vagy a névjegyzéken! Csak közlöm hogy aki tanàri pàlyàn van azt névre meg lehet keresni a neten! Az én növérem is tanàr itt Szombathelyen a Horvàth Boldizsàr szakközépben! Làtod én ki merem irni az iskola nevét te köcsög!

albc
Olvasó

Nem találod, mert böszme vagy.

Alulu
Olvasó

Te csak egy gyáva pöcs vagy. Kis pattanásos szemüveges hülyegyerek. Kis szobádba a monitor előtt.

albc
Olvasó

Már megint ( mindig ) magadból indultál ki.

SzhelY
Olvasó

mivan enyire nem tudsz aludni ,ja nem indul a műszak!

albc
Olvasó

Tanár vagyok, dolgozatot javítottam reggel.

Hoppácska
Olvasó

Bízzunk benne, hogy nem helyesírás dolgozatot! 😀

albc
Olvasó

Mivel MAGYARt tanító MAGYAR tanár vagyok, így de. Magyarország sötétsége vagy.

SzhelY
Olvasó

hát hogyne csak a tankerületi listán nem vagy rajt!

albc
Olvasó

Mivel nem találsz. Mondjuk ezt te faluhelyen nem értheted.

pmfalcofan
Olvasó

Na mi van elfáradt az olaj tanérnéni.

Fáradt olajat a veszélyes hulladékba kell tenni, mint titeket

albc
Olvasó

Férfi vagyok.

albc
Olvasó

Nincs olyan, hogy független. Mindig vannak ilyen korszakok a magyar kosárlabdában. Anno a kurvacomp, aztán az olajfolt, most a filco.

pmfalcofan
Olvasó

Tanárnő létedre annyi eszed van mint egy marék lepkének. Sőt kevesebb mert azok legalább tudnak repülni.

albc
Olvasó

Tanulj meg olvasni

Hoppácska
Olvasó

…és írásjelet tenni a mondat végére. 😀

albc
Olvasó

Már hiányoltalak szerelmem.

Lightbringer
Olvasó

Függetlenként is sikerült beállítanod az új legalját itt a bb1 fórumon. Pedig ehhez különösen alávaló szarházinak kell lenni.

Tadam
Olvasó

Azért a BB1 is kibannolhatná a gyökereket…

albc
Olvasó

Fáj az igaz?

pmfalcofan
Olvasó

Na mi van tanárnéni elfáradt az olaj a fárad olajat a veszélyes hulladékba kell tenni mint titeket

albc
Olvasó

Beakadt? 😀

Hmafino1
Olvasó

Függetlenként!????????????????????????Na ja!

Player
Olvasó

Hú, de reális ez a “független” vélemény!
Én szerettem volna egy 5. meccset!
De a Falco ma eldöntötte! Aki látta és nézte is, megállapíthatta, jobb volt a Falco!
Pot magatartasa – nem ma először – katasztrófa volt. Igen, lehetett volna játékvezetőként határozottaban reagalni, de a következetesség nem feltétlenül magyar jv-i erény. Ráadasul ezt a magatartást nem a , márbajnoki döntőben kell megkezdeni büntetni.
Gyuri bácsit nem kell bántani! A személyeskedés soha nem szerencsés és nem megoldás semmire! Ez fent ráadasul nagyon – nagyon rosszindulatú!
A döntő a kosárlabda ünnepe is lehetne, már annak, aki szereti ezt a sportágat! Nálunk miért nem az?

Marillion
Olvasó

Egy mindkét oldalra semleges hozzàszólàsnak nem ilyen a tartalma…te annyira vagy itt független mint én labdarúgàsban Ujpest szurkoló!…

SzhelY
Olvasó

ennek nem most van itt az ideje grat a bajnoknak

Vulcano
Olvasó

Akkora arcod van, aztán szemtől szemben még a 70 éves “vén köcsög” is minden gond nélkül beverné a pofádat.
Ki is próbálhatjuk amúgy.
Kapsz egy akkora könyököst a képedbe, mint a Matt.
Csak vele ellentétben te nem férfiként viselnéd hanem a földön fetrengenél.
Amúgy jó látni, hogy albc-al így egymásra találtatok.
A pedofil korcs és a fotelharcos féreg.
Dinamikus duo.

albc
Olvasó

Te még a sajátjaid győzelmének sem tudsz örülni…. Menj szopd le a gráczert egy szint vagytok. Neki is remeg a keze, meg neked is, ahogy az asszonykád mondta. Azért van mástól a kölök.

Hmafino1
Olvasó

albc: hat aztán sírj még még még…..

albc
Olvasó

Miért sírnék? Már a kupazakó után biztos volt, hogy a filco nyer.

Marillion
Olvasó

Magyart tanìtó,Magyar tanàr vagyok…aztàn valakinek a nevét kis betüvel kezdi…hàt meg is értem hogy nem tudjuk meg töled itt az iskolàd nevét mert kibasznànak onnan azonnal!

albc
Olvasó

Nem tudsz olvasni. MAGYARt tanító MAGYAR tanár vagyok. Óriási különbség! A nagybetű érdem kérdése mari.

Hoppácska
Olvasó

…és a helyesírás ismerete. 😀

albc
Olvasó

Ami nekem hibátlan, a tiéddel ellentétben.

p.borisz
Olvasó

Vakon vagy,de minket ez nem zavar… Hat csillag, ennyi

Soós Sándor
Olvasó

Függetlenként teljesen vakon voltál 🙂 Mikor Tibyra védő faultot fújnak támadó helyett meg Wiggins fejbe könyököli meg még sorolni lehet amit a szolnok javára fújtak…

Xero
Olvasó

Mondjuk ott a támadónál Tiby annak lett az áldozata, hogy egy kétesélyes helyzetben Pongónak védőfaultot fújtak. Ő ott tök jól fogta a pozit, csak valsz megijed a nála 20 kilóval nehezebb Tibytól és kicsit elhátrált. Utána meg “következetesen” egyik oldalon se merték befújni a tök egyértelmű támadókat senkinek.

Marillion
Olvasó

Mondjuk Tiby ott a térfél közepén stabilan két làbon àllva fogadta az Olaj jàtékosàt a kezét is maga elé szorìtva…mi ha ez nem tàmadó fault?!

Xero
Olvasó

Hát igen.. de előtte kétszer védőfaultot fújtak pont Tiby javára (másodszor talán Thomasszal szemben).. és utána nem voltak elég tökösek, hogy befújják a 3. ezekhez hasonló (bár teljesen egyértelmű) szitut is a Szolnok hazai pályáján az ő javára.

Buborka
Olvasó

Nézzétek vissza a szituációt. Tiby olyan széles terpeszben állt, hogy az már semmiképp nem lehetett a hengerében, ezért volt ez védőfault. Ha vállszélességű terpeszben áll, akkor támadó lett volna. Ugyanez volt a helyzet Keller szabálytalan elzárásánál is.

Csakajót
Olvasó

te agyatlan szarházi vagy sada. Az a minusz 210 a “bölcseleteid” alatt, sokat elmond az ilyen alja férgekről, meg a “minőségi” értelmetlen ideböfögésedről. Aki ilyet így le tudni írni, (meg aki ezt likeolja), na azoknak tényleg magas fa, rövid kötél.
Még a Szolnokiak is elhatárolódnak tőled. Remélem mára megemésztetted, ha nem, akkor remélem beleőrülsz.

HajraKapos
Olvasó

Gratulálok mind a két csapatnak az elért eredményekért! Büszkék lehetnek a szurkolók a csapataikra!
Sikeres jövő évet mindenkinek, sajnos már nélkülünk!

Bucibaba
Olvasó

Sajnállak benneteket, két év múlva újra itt lesztek az A-ban !!

Jon
Olvasó

Visszajuttok hamar, csak akarni kell!

Marillion
Olvasó

Mondjuk a Kaposvàrt én is hamar visszavàrom! Tehàt csak ügyesen a köv. szezonban!

nazol
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Mi kimaxoltuk a szezont, gratulálok a fiainknak is, ebben ennyi volt!
Jöhet a dögunalom. 🙂
Hajrá Olaj!

Csakajót
Olvasó

Nagyszerű, Csodálatos. 5 bajnoki cím zsinórban. Példa nélküli. Köszönjük és Gratula FALCO, gratula ZOZO! Ma is szenzációs voltál!
Amit hétről – hétre Te mutatsz a pályán, az elképesztő!
Sportemberként is példakép lehetsz mindenkinek!

Jon
Olvasó

Ez nem is lehet kérdés!

albc
Olvasó

A menekülés követendő példa?

Marillion
Olvasó

A menekülés….Magadról beszélsz? Akit a google meg a facebook meg semmi nem talàl meg…de a pofàja éppen ezért lehet nagy azt felfoghatjuk a gyàvasàg = meneküléssel is!

albc
Olvasó

A turista gyütt haza, mert megégett. Nem vagyok fenn arckönyvön, már írtam.

Hoppácska
Olvasó

“kullugott”…tájszólással. 😀

albc
Olvasó

Kullogott. Olvasni IS tanulj meg.

Rouge
Olvasó

GRATULA mindkét csapatnak, mi kihoztuk a maximumot ebből az évből.

Sőt, többet is.

Jó nyarat mindenkinek!

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Lacataylor
Olvasó

esszé, hozzászolás, novella?????

p.borisz
Olvasó

Erre semmi szükség

milanka487
Olvasó

Gratulálok a Falconak, megérdemelték!
Jó nyarat mindenkinek, remélem a mienk egy Jovanovic és Vidin hosszabbítással kezdődik!

Marillion
Olvasó

Az edzö az alap ha ö marad màr nyertetek a jövöbe tekintve…meg vele a magyar férfi kosàrlabdàzàs = a bajnoksàg is! Gratula az egész éves teljesìtményetekhez! Mi meg megünnepeljük a 6. csillagot, aztàn következik a hosszú holtszezon!

milanka487
Olvasó

Viszont ez most egész izgalmas holtszezonnak néz ki, elvileg mi magyar magunk is kicsit átalakul, ahogy sok csapatnak, és látva milyen gyenge színvonalú volt az idei bajnokság így nem hiszem hogy sok külföldi fog maradni az idei 70-ből…

Piffinger
Olvasó

Gratula Mindenkinek, Olajnak Falconak!

Az utóbbi évek után, teljesen jó volt ez az év nekünk!

HAJRÁ OLAJ!!!

WestChampi
Olvasó

Na páran idekerültek, főleg érdekesmód Körmendről.
Annyival egyetértek, hogy gratulálok Szolnokra! Nem volt ez olyan könnyű döntő, mint látszik. Kellett egyik mérkőzésen egy Ákos, a másikon meg egy bajnokságot kinövő Zozó. Így persze gratulálok a csapatomnak is!
Jöhet az érdekes uborka szezon, lesznek itt mozgolódások.
Légiósból nem tartanék meg talán senkit. Kellene a vérfrissítés.
Barac pedig elvileg marad utánpótlásnál nálunk, visszavonul.
Köszi mindent Boris! Ahogy idén is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés