Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Bajai Bácska FKE – Hübner Nyíregyháza BS

Megkezdődnek a B-csoport küzdelmei.

Bajai Bácska FKE - Hübner Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 1. forduló
Baja

Baja: Pongó, Jakab, Goldring G., Vukicsevics, Goldring B.

Nyíregyháza: Ubilla, Tóth, Mohácsi, Vaskó, Bazsó.

Hosszú szünet után újra felnőtt férfi kosárlabda mérkőzést játszanak pénteken, amikor is megkezdődnek az NB I/B Piros-csoportjának a küzdelmei. Nem is egy akármilyen találkozóval, hiszen az otthoni környezetben mindig erős, a tavalyi szezonban a lefújáskor 4. helyen álló Bajai Bácska látja vendégül az élvonalba igyekvő Hübner Nyíregyháza BS együttesét. Az előző idényben nyerni tudtak hazai pályán a sárga-kékek, és most is szeretnék megismételni ezt a bravúrt.

Cservék Csaba, a Bajai Bácska vezetőedzője: A Nyíregyháza már az előző idényben is jól teljesített, egy jó csapatot látunk vendégül. Ha a védekezésünket tudjuk hozni, ha kemények vagyunk hátul, akkor nem lehet gond. Megpróbáljuk megismételni a tavalyi eredményt hazai pályán. Szeretnénk úgy szerepelni, mint a 2019-2020-as szezonban, tehát az alapszakaszban a nyolcba szeretnénk bekerülni, utána pedig meglátjuk, hogy mit hoz a kiegyensúlyozott mezőny.

Siska János, a Hübner Nyregyháza BS vezetőedzője: Az első mérkőzés számunkra mindig nehéz, mert nagyon kevés anyagot tudunk összeszedni az ellenfélből, hiszen maximum edzőmérkőzéseket tudunk megnézni, ha van rá lehetőségünk. A Bajáról tudni kell, hogy az egyik legerősebb hazai pályával rendelkezik, nagyon kevés csapat tudott náluk nyerni. Tavaly ugyanitt kezdtük a szezont és vereséget szenvedtünk, úgyhogy most dupla energiával készülünk erre a találkozóra. Az ellenfél csapata nagyon jó szerkezetű, minden posztra van egy jó játékosuk, illetve vannak olyan kosarasaik is, akik az A-csoportban is megfordultak már, gondolok itt Jakab Péterre és Pongó Martinra, akik itt a B-csoportban nagyon meghatározó játékosok, oda kell rájuk figyelni. Jól használják ki az egyéni képességeiket, emellett pedig próbálnak szervezett kosárlabdát játszani. Bízom benne, hogy sikerül ezt megoldanunk.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Horvát CsabaTalaminKendeffy BotondMAFCdrukker Recent comment authors
Talamin
Olvasó

Csak a Bácska! Mindent bele!

MAFCdrukker
Olvasó

Ma nyerjetek, de amúgy csak a MAFC!

Kendeffy Botond
Olvasó

Hajrá Bácska!

MAFCdrukker
Olvasó

A nagy világjárvány kezdődött tavasszal, Érkezett a vírus mindent megzavarva. Lóránt Peti döntött, a ligáknak annyi, Hamar döntést hozott az ijedt Szalay. Bizony nem örültünk, mi lesz így a sporttal? Vagy mi még fontosabb: a nyugdíjasokkal? Csúnyán elvesztettem én is nyugalmamat, „Covid, ne hátráltasd kedvenc csapatomat!” Lassan újraindult hazánkban az élet, A hosszú karatén az enyészeté lett. Nem maradhatott ki a kosárlabda sem, Örömet szerezve neked, nekünk, nekem. Hogy el ne veszítsem végképp a fonalat, Kezdem tárgyalni a második vonalat. Mi más is lehetne írásomnak tárgya, Mint hazánk „A” után legjobb bajnoksága? A KKK-t már most meglepte a Baja, A… Olvass tovább »

Horvát Csaba
Olvasó

A Nagykőrös hajt, de nem sörért, hanem a lelkes közönségéért. Minden csapat aki Nagykőrösre jön, fölkötheti a gatyáját , mert meg lesznek hajtva egész meccs alatt. HAJRÁ NAGYKŐRÖS, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Ezzel egyetértek, azért írtam, hogy a sörért, mert így jött ki a rím?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés