Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bagó Martint Flevarakisz személye győzte meg a váltásban

A következő években szeretne stabil A-csoportos játékos lenni.:

:

A napokban jelentette be a Sopron KC együttese, hogy visszatér Zalaegerszegről Bagó Martin, aki az elmúlt szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 2 pontot, 0.9 lepattanót és 0.1 gólpasszt (2.5 VAL) átlagolt. A 208 cm magas center a BB1.hu-nak elmondta, hogy mi döntött a váltás mellett, de kitért a mögöttünk hagyott évadra is.

– A legnagyobb pozitívum Kosztasz Flevarakisz személye volt, nagyon tetszik a rendszer amiben a csapatot irányítja és az, hogy mindenki megkapja a lehetőséget nála, aki keményen dolgozik. Az elmúlt évadban egyéni szinten úgy érzem, hogy sikerült tapasztalatot gyűjtenem és fizikálisan előrelépnem, ami jelenleg nekem a legfontosabb. Csapatszinten az új edzővel nyertük a meccseket és hoztuk ki magunkból azt, amire valóban képes volt a csapat, de sajnos a vírus által keletkezett helyzet miatt nem tudtuk folytatni a jó szereplést.

A 24 éves játékos már nem fér bele a fiatal szabály kedvezettjei közé, de így is megharcol majd minden percért. A kialakult helyzetben sem állt le, és mint elmondta, szeretne stabil A-csoportos játékos lenni.

Az U23-as szabályt egy újabb kihívásnak fogom fel. Azok a játékosok akikre vonatkozik, kaptak egy hatalmas lehetőséget, amivel remélem élni tudnak és be tudják bizonyítani, hogy vannak fiatal kosarasok akik készen állnak az A-csoportban való szereplésre. A saját részem pedig annyi, hogy ennek ellenére is ki kell harcolnom magamnak a pályán eltöltött minden percet. Nagyon sokat jártam el futni szabadba és saját testsúlyos edzéseket végeztem, 3 hete kinyitott a konditerem ahova a vírus előtti időszakban jártam, úgyhogy oda tudok újra menni, hogy fizikálisan fejlesszem magam. A következő években szeretnék stabil A-csoportos játékossá válni.

Fotó: sakc.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SopronKCfanwileysopronfanbippa1 Recent comment authors
bippa1
Olvasó

Élőnél sokkal jobb!

sopronfan
Vendég
sopronfan

Hát nem állítottad komoly mérce elé! 😀

wiley
Olvasó

Hát akkor Élő nagyon gyenge játékos lehet… ?

SopronKCfan
Olvasó

Ezzel nem tudunk vitatkozni 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés