Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Báder Márton: Szeretnénk harmadszor is kint lenni az Eb-n

A szövetség elnöke is értékelte nekünk a sorsolást.:

:

Mint ismeretes, a délelőtt folyamán kisorsolták a magyar férfi kosárlabda-válogatott Eb-selejtezős ellenfeleit. A mieink a B-csoportba kaptak besorolást, Olaszország, Törökország és Izland társaságában. Mivel rendező ország nem szerepel a kvartettben, ezért az első három helyezett kvalifikálja magát a kontinensviadalra.

Báder Márton: Azt gondolom, hogy reális kalapba kerültünk a teljesítményünk alapján. Az olasz és a török csapat papíron is, rangsorban is, mindenhogyan erősebb nálunk, komolyabb kosárlabda kultúrával és eredményekkel rendelkeznek. Izlandnál előrébb tartunk ez is biztos. Nem szeretnék szakmailag értékelni, ezt megtette a szövetségi kapitány és meg fogja tenni a szakmai bizottság, de azt gondolom egy teljesíthető feladat előtt állunk és természetesen szeretnénk harmadszor is kijutni az Eb-re, mert ez a szakág fejlődéséhez elengedhetetlen.

A BB1.hu és az MKOSZ megállapodásának értelmében a magyar válogatottal foglalkozó cikkeinket Facebook oldalunkon lehet kommentelni. Ezt a cikket: itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés