Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Báder az új munkájáról: Professzionális légkört szeretnék teremteni

Az edzők figyelme egy percig sem lankadhat.

  •   :

:

Báder Márton, a Budapesti Honvéd kosárlabda-akadémia januárban kinevezett szakmai igazgatója adott interjút az utanpotlassport.hu-nak.

– A fegyelemben és a rendben hiszek. Úgy kell felépítenünk a rendszert, hogy mindenki tökéletesen tisztában legyen a feladatával, és azok később se mosódjanak össze. Minden eszközünk, forrásunk megvan ahhoz, hogy profi munkát végezzünk, de a kiváló körülmények önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy kiemelkedő eredmények is szülessenek. A Honvéddal edzőként négy felnőttbajnoki címet nyerő Zsoldos András a helyettesem – a legfőbb feladatunk, hogy a sportszakembereket úgy motiváljuk, hogy az idő múlásával se lankadjon senkinek a hozzáállása, mindenki szeme előtt a csapat célja, érdeke lebegjen, ami nem más, mint a folyamatos fejlődés – nyilatkozta a honlapnak, de egyértelművé tette azt is, milyen szakemberekkel akar dolgozni.

Az imént említettekből sejthető, hogy professzionális légkört szeretnék teremteni – ebben a tekintetben nagyon szigorú leszek. Kosárlabdázókat, sportszakembereket és edzőket egyaránt képzünk. Általános problémának tartom az utánpótlás-rendszerekben, hogy a játékosnevelésen van a legnagyobb hangsúly, a fiatalokon van a fókusz, az edzőkre jóval kevesebb figyelem, energia jut, pedig a trénereket ugyanúgy kell képezni, mint a tanítványaikat. Az edzőinknek kiemelt továbbképzési feltételeket szeretnénk nyújtani. Akadémiánknak olyan edzőkre van szüksége, akik motiváltak, fegyelmezettek, alázatosak és tanulni akarnak. Vannak szakemberek, akik ezekre már nem vágynak, amivel semmi bajom nincs, de a mi céljainknak, lendületünknek, légkörünknek más mentalitásra van szüksége.

 

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MAFCdrukkerICEBEARipasopMilonyolcmegnyolc Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Elég érdekes lesz a fővárosi örökrangadó úgy, hogy a 2 egykori szolnoki jó barát, a két Marci egymás ellen lesz, ha nem is néznek farkasszemet egymással. Kár, hogy min. fél évet kell rá várni

Pbask
Olvasó

Furcsa viselkedések járnak a Tisza partján. (Milo,Marci, és gondolom hamarosan Voja)

moldi56
Olvasó

Mire gondolsz konkrétan?

Pbask
Olvasó

Milot nem merte vezetésetek leigazolni,pedig puszta jelenléte többet segített volna,mint a légióskontingens,DEAC megmerte húzni, azért tett le annyit az asztalra,hogy nem így kellett volna hozzáállni.

Marci dettó, Olajszívű ember,nagy sikerek köthetők hozzá,míg szakmai igazgató volt nálatok, sokat is tett a klubért,mégis Budapesten tölti be ugyanazt a poziciót,ergo nem kértek a szakmai munkájából nálatok,pedig sokat tudna segíteni ebben a helyzetben.

Vojvoda meg levan kommunikálva,hogy felvették a kapcsolatot menedzserével,de szerintem ez ilyen szurkolókat megnyugtató fake news, amit néha Körmend szokott elsütni, így akarják elcsítitani a szurkolókat,ezután jobban hajlok tényleg Alba felé fog vezetni az útja.

Én így látom Moldi. 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mint egy másik csapatnál. Ahol egy bizonyos K.L. dolgozik. Ja nem.

moldi56
Olvasó

Marcit nem küldte senki,ő nem akart az új vezetőséggel dolgozni.Én így tudom.Mivel egyébként is pesti,visszament a Honvédhoz.Milót sajnálom,sőt 99.9%-ban mindenki sajnálja,ezt nagyon elbaltázta valaki (vagy valakik).Jó lenne visszahozni,de egyrészt csak 3 meccset játszott a DEAC-ban és nem tudom hogy él-e még a szerződése,ami a szezon végéig szólt.Hát a szezonnak most van vége.Gyanítom,hogy ő nem akar ide visszajönni,adja Isten hogy tévedjek.Vojvoda meg…ki tudja?

Milo
Olvasó

Sajnos igazat kell adnom neked Pbask, tökéletesen látod sajnos a dolgokat. Marci nem kapott új szerződést az új vezetéstől, ahogy Milot sem akarták igazán, bár tényleg irreálisan sokat kért ennyi kihagyás után próbaedzés nélkül… Vojával is azt érzem, hogy sajnos ez lesz, lenyilatkozzuk, hogy megkerestük, szurkolók megnyugszanak, aztán majd mondunk valamit, hogy sajnos a csúnya (Alba, Falco, Paks stb) annyi pénzt ajánlott amivel nem tudtunk versenyezni és így el is van intézve minden. A vak is látja, hogy Csőszék mindenkit akivel jó kapcsolatban volt Nyerges és az Olajhoz köthető, az már az Olajbányász pénzmosodában nem játszik. Így lehet tökéletesen leépíteni… Olvass tovább »

ipasop
Olvasó

Emberek, Ti el vagytok tévedve, félre vagytok tájékoztatva! Én a kosárlabdában dolgozom régóta(nem mint játékos,edző vagy vezető) tutira mondom ezeket, mert tudom! 1. téma: Miló: Miló ameddig más csapat nem jelentkezett be érte, addig itt puncsolt( személyesen is itt volt)és valóban árulta magát.A vezetők tettek is neki ajánlatot. De mint később kiderült gyakorlatilag minket(is) használt arra hogy az árát felverjék és gondolkodás nélkül ment oda ahol lényegesen több pénzt kapott. Ami egyébként teljesen érthető hiszen pénzből élünk! De nem kell itt népmesei hőst kreálni belőle! 2.téma:Báder Báder Marci valóban ,visszatérésekor az első pár évben,mikor még nem volt “rokkant” a dereka… Olvass tovább »

ICEBEAR
Olvasó

Akkor mesélj kérlek és mond meg az igazat Potocnik féle edzésekről , a sérülésekről,miért ment el Kenneth Smith, Tóth Ádi féle esetről,a költségvetés alakulásáról,a szponzorok hozzáállásáról amikor elment a Doki!Kérlek mond el a tutit,mert a többi kitaláció,népmesei hősökkel!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés