Connect with us
Hirdetés

B-csoport

B-csoport: fölényes győzelemmel került közelebb a feljutáshoz az NKA Pécs

A PVSK nagyon elrontotta a harmadik negyedet.

NKA Pécs – Pécsi VSK-Veolia 90-64 (16-20, 26-17, 30-12, 18-15)

B-csoport, döntő, 1. mérkőzés
Rátgéber Akadémia
Nagy Viktor, DR. Németh Patrik, Rózsavölgyi Alexandra

NKA Pécs: Kerpel-Fronius 12/3, Benke 2, Kollár 18/9, Meleg G. 15/6 , Djordjevics 12/6. Cs: Scherer 7, Lados 5/3, Rátvay 4, Meszlényi 11/3, Rátgéber -, Herger 1, Kazy 3.

Pécsi VSK-Veolia: Takács 2, Molnár 8/6, Harler 7, Bíró O. 3/3, Horti 14. Cs: Bíró L. 2, Németh 4, Tóth N. 9, Halász 7/6, Kalmár -, Radó -, Antóni 8/3.

A várakozásoknak megfelelően feszült hangulatú, kemény mérkőzést játszott egymással a két pécsi csapat a B-csoport döntőjének első mérkőzésén.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a rutinosabb PVSK meg is nyerte az első negyedet. A második negyedben azonban feléledt az NKA Pécs, többen is extra teljesítményt nyújtottak, de a találkozó végül a harmadik etapban dőlt el, 30-12-re nyerték ezt a játékrészt a hazaiak. Az utolsó negyedben még mindent megpróbált Szrecsko Szekulovics csapata, de a lényegi dolgok ekkora már eldőltek.

A három győzelemig tartó párharc állása 1-0 az NKA Pécs javára, folytatás szombaton.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JessyVulcanoLaposvárPécsiVesztesOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Az egész szezont elnézve, azért nincs ennyi különbség a két csapat között! Hajrá, győzzön a jobbik!

PécsiVesztes
Olvasó

Nem szeretném túlzottan kímélni, de én megmondtam. Vezet a Pécs. 🙂 🙁

Pécsidrukker99
Olvasó

Ez ma ennyire volt elég, az öltözőben maradt a csapat, reméljük otthon egyenlítünk. Kicsit érdekes mondjuk, hogy 1100 nézőből 55 jegyet adtak a Pvsk-nak, tudtommal a csarnok befogadóképességének a 10%-át kell biztosítani a vendégszurkolóknak. Mindenesetre nem ezen múlt.

ejjha
Olvasó

5%-ra emlékszem. 15 volt pár évvel ezelőtt. Akartam kérdezni Harler pontjai is hiányoznak, mert 18-at átlagolt a bajnokságban, most meg nem szerzett pontot. De közben látom egyszer nincs hozzá pont írva, aztán még egyszer ott van a listában és ott már van 7 pont. Csak a szokásos.:)

Pécsidrukker99
Olvasó

Lehet neked van igazad, én 10ről tudtam. Igen, Harler pontjai is hiányoztak, ahogy Olivér pontjai is. A legnagyobb gond, hogy kiesett Juhos a keretből, így 1 igazi centerünk van 2 nagyon jó képességű center ellen.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

5% a hivatalos. De ezek után gondolom ezt a szabályt a PVSK is be fogja tartani.

Pécsidrukker99
Olvasó

Nálunk a 10%-al se mennének sokra, 30 fő kb. Máshol játszunk, mint az nb1/a-ban, kb 300 fő a befogadóképesség, talán 350.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez nem biztos, hogy baj. Egy kisebb csarnok ha megtelik hazaiakkal, lehet pokoli hangulatot csinálni. Mi ezért imádtuk anno a régi csarnokunkat, 300 fős teltháznál rezegtek az ablakok a decibeltől. 🙂

Vulcano
Olvasó

Jó NKA-nak mintha lenne annyi szurkolója, hogy majd kitöltsék a 10%-ot.

Laposvár
Olvasó

Talán érdemes lett volna ezeket a meccseket a Lauberben lejátszani. Ott aztán nem lenne férőhely gond és jegyvita. 4000 környéki befogadóképességre emlékszem, nem gondolnám hogy egy B-s döntőre nem lenne elég.
Eleve nem értem hogy miért nem ott játszott idén a PVSK. Vagy ott is felújítás van?

Rámen11-12
Olvasó

PVSK ennyit tud, vagy csak B-csoportosok akarnak maradni a játékosok?
Szekulovics felett eljárt az idő?

ejjha
Olvasó

Én eleve nem engednék akadémiát a legmagasabb osztályban játszani. Mert ők nem erre lettek kitalálva. Puskás a fociban ugyanaz. Az a pénz, amit költenek légiósokra és nem az általuk kinevelt, de a legmagasabb osztályhoz szükséges játékosokra és minden másra is..pont jó lenne az akadémia U korosztályos csapataira költeni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés