Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Egypontos derbit nyert a Jászberény a MAFC otthonában

Garai Péter beolvasott a három A-csoportos játékvezetőnek.:

:

Egy meccs kivételével a teljes 12. fordulót lejátszották a másodosztály felső- és alsóházában.

A Piros-csoportban pontgazdag meccsen verte a Salgótarján a Baját. Odahaza nyert a Veszprém az Óbuda ellen, amit öt idegenbeli siker követett: Pápán nyert az éllovas Honvéd, a Vasas vendégeként győzött az NKA, egy pont döntött a MAFC–JKSE rangadón a vendégek javára, míg a TF a BKG otthonát vette be, csak úgy, mint a Nagykőrös a PVSK-ét.

A Zöld-csoportban a Győr magabiztos különbséggel hozta a KTE U23 elleni találkozóját. A Vásárhely–Pénzügyőr is hazai sikert hozott, és az ELITE is odahaza verte a SMAFC-ot. A Dunaharaszti otthonában tudott nyerni a MEAFC. Az Újpest–Cegléd derbin hazai siker született, a Békés pedig a Tiszaújvárost verte meg.

A DEAC U23 kedden fogadja a Bonyhádot.

Egyetlen mérkőzéssel megkezdődött a Hepp Kupa nyolcaddöntője is: a Békéscsaba búcsúztatta a Nagykőröst.

NB I/B

Piros-csoport

12. forduló

Fontos meccset nyert meg az SKSE

Király Márió, a Salgótarján edzője: Egy győzelemnek mindig örülni kell, de persze az sem mindegy, hogyan szerezzük meg azt. Hazai pályán száz pontot kapni pedig nem megengedhető. Jóiramú akciókat vezettünk, s támadásban összességében azt láttam, amit szerettem volna, viszont védőoldalon semmi sem működött úgy, ahogy elterveztük. Érdekes, hogy eddig inkább a védőmunkában láttam fejlődést, ezen a meccsen ugyanakkor nyoma sem volt ennek. Dolgozunk tovább.

Hosszú István, a Baja edzője: Azt gondolom, igazi kosáresőt láthattak a nézők, sajnos csonka csapatunkkal ezúttal csak ennyire futotta. Egyébként gratulálok a Tarjánnak, a második félidőben nagyon feljavultak a hazaiak a távoli dobásokban, s jól használták ki, hogy már nehezebben értünk ki rájuk. Szebb napokat is megéltünk mi egymással annak idején, fontos mérkőzéseket, nagy rangadókat vívtunk, de reméljük, hogy amikor majd rügyeznek a fák, ismét jobbak leszünk. Sok sikert kívánok a Tarjánnak!

Salgótarjáni KSE – Bajai Bácska FKE 126-99 (25-32, 31-21, 32-25, 38-21)

Salgótarján: Dragasevic 31/18, Takács A. 20, Cooper 20, Molnár D. 17/9, Molnár M. 13/3, Kuttor 9, Karanfilovski 8/6, Nshimba 5, Hargitai 3/3, Monye J. -, Gulyás B. -.

Baja: Kucsora 35/15, Jakab P. 35/18 (+12 lepattanó), Szatmári 12/12, Obermann 9/6, Szűcs M. 6, Szabó B. B. 2, Virág E. -.


Tóth remekelt, a Veszprém nyert

A VeszprémKosár.hu tudósítása:

Dukic jó büntetői majd támadó-lepattanóból visszatett duplája indította a meccset. Válaszként az egykori Veszprém-játékos, Czirbus kettő plusz egyes játéka érkezett. Majd jött pár pontatlan támadás a hazaiak részéről, és időt kellett kérnie Blaho mesternek, hiszen hátrányba került a csapata (4. perc: 4-9). A bakonyiak játéka azonban továbbra sem akart összeállni, Czirbus viszont egy triplát is elsüllyesztett, majd példáját társa, Czura követte. Dukic szintén egy hármassal zárta le a piros-szürkék pontcsendjét, aztán Horváth robogott végig a pályán egészen ziccerig. Azonban ismét megakadt a veszprémi gépezet, nem mentek be a kinti dobások, a Kaszások pedig elléptek kilenc ponttal (7. perc: 9-18). A negyed hátralevő perceiben aztán Szabó és Madár vezetésével zárkózott a Veszprém, így bizakodva várhatták a folytatást (10. perc: 16-20).

A második etapban úgy tűnt, egy fokozattal feljebb kapcsolt a bakonyi együttes. Fokozatosan csökkentette a hátrányát, majd Szabó a támadás utolsó másodpercében bedobott hármasával már átvette a vezetést a hazai gárda, a szurkolók legnagyobb örömére. Sőt, Tóth még két ponttal megtoldotta az előnyt. Ekkor időt kért Saeed mester. (14. perc: 30-27). Tóth pillanatai folytatódtak, zsinórban hat pontot termelt még a magasember, vagy támadó-lepattanóból, vagy társai remek passzai után (a félidő végére 13 pont és 12 lepattanó volt a neve mellett). Birkás sikeres betörése már csak egy utolsó indok volt az újabb óbudai időkéréshez (16. perc: 38-29). Boinitzer hármasa azonban jelezte, van még tartalék a vendégekben, majd újabb kosarakkal tartotta versenyben csapatát, amire a fiatal veszprémiek, Glatz és Dancsecs válaszoltak. A nagyszünetre ötpontos hazai előnynél vonultak a csapatok (20. perc: 47-42).

A harmadik tíz percet mindkét fél rosszul kezdte, ám Tóth kosara, majd parádés gólpassza Dukicnak feledtette Czirbus zsákolását a másik oldalon. Majd jött egy jó veszprémi védekezés, amelyet Madár és Dukic összjátéka koronázott meg kettő plusz egy ponttal (25. perc: 55-47). Mészáros hármasa jókor jött a Kaszásoknak. De Tóth és Dukic öt pontot jegyzett gyorsan. Fekete azonban továbbra is jelezte, harcolni jöttek, és egy kettő plusz egyes játékkal reagált. A negyed végéhez közeledve Tóth elérte a huszadik pontját is, ezzel tíz ponttal vezetett a csapata. Szabó hármasa tovább növelte a különbséget a vendégek duplája ellenére (30. perc: 70-59).

Az utolsó játékrészt Dukic triplája nyitotta, ám ezután csak az Óbuda szerzett kosarat, ezért időt kért a Veszprém (33. perc: 73-63). A piros-szürkék azonban továbbra sem tudtak a gyűrűbe találni, egészen Szabó hárompontosáig. Majd Madár is jegyzett egy triplát, miközben Czirbus próbálta vállára venni csapatát. Szabó hasonlóképpen állt a dolgokhoz, aminek jeleként bedobta negyedik hármasát. Ám az Óbuda közben visszakapaszkodott tíz pont alá, így időt kértek a hazaiak (37. perc: 82-74). A megbeszélés után tovább apadt a veszprémi előny, miután Boinitzer triplája betalált. Már-már kezdhettek izgulni a hazai nézők, amikor szűk másfél perccel a vége előtt Dancsecs elsüllyesztett egy kintit (39. perc: 85-77). Majd még egyet! Így az utolsó percbe lépve már tizenegy volt közte. Ekkor kijött egészpályás letámadásra az Óbuda, ám csak faultig jutottak. A Veszprém végül megérdemelt győzelmet aratott díszvendégei és remek hangulatot teremtő közönsége előtt (40. perc: 92-79).

Martin Blaho, a Veszprém edzője: Először is szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet az Óbuda felé! Nagy energiával játszottak, mindent kitettek a pályára, és a végsőkig harcoltak a győzelemért. Minden tiszteletem az övék! Nagyon jól védték a festéket, így nehéz helyzetbe kerültük a gyűrű alatt. Keményen kellett küzdenünk, kipasszoltuk a labdát, amiből sok tiszta dobóhelyzetünk lett, ám ma nem dobtunk jó százalékkal. Összességében fontos győzelmet szereztünk ma.

Armaghani Saeed, az Óbuda edzője: Gratulálok a hazai csapatnak! Nagyon jó együttest rakott össze idén is a Veszprém. Mi pedig egy olyan gárdával érkeztünk, amely sok változáson ment keresztül. Próbáljuk megtalálni önmagunkat, és azt gondolom, hogy ehhez képest jó meccset játszottunk. Sok sikert kívánok a Veszprémnek minden területen! Én is egy kicsit része voltam ennek a munkának, és örülök, hogy ilyen jól összeállt.

Veszprémi Kosárlabda Kft. – Óbudai Kaszások KA 92-79 (16-20, 31-22, 23-17, 22-20)

Veszprém: Dukic 24/12, Tóth N. 20 (+21 lepattanó), Szabó P. 17/12, Dancsecs 11/9, Madár A. 9/6, Horváth Á. 5/3, Glatz 4, Birkás 2.

Óbuda: Boinitzer 20/6 (+12 lepattanó), Czura 15/3, Czirbus 14/3, Mészáros B. 12/6, Fekete V. N. 8/3, Kalassai 5/3, Vas-Teplán 3, Bencsik 2, Vígh -.


Hozta a pápai meccsét a Honvéd

Dr. Vajda Balázs, a Pápa edzője: Gratulálok a Honvéd csapatának, nagyon szépen, összerakottan játszottak, még így is, hogy egyik csapat sem tudott teljes kerettel kiállni. Gratulálok külön a saját csapatomnak is, mert szívüket, lelküket kitették a pályára egy ilyen nehéz helyzetben. Úgy gondolom, hogy volt tartás bennünk, és erre tudunk építkezni a közeljövőben.

Baksa Szabolcs, a Honvéd edzője: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, sok hátráltató tényezőnk volt, de azt kértem a felnőtt és az U20-as játékosoktól is, hogy azt tegyük ki a pályára, ahogy edzünk – ezt megtették. Sok játékosnak ez volt az első felnőtt meccsen dobott pontja, ezért külön gratulálok nekik! A Pápának sok sikert, megyünk tovább!

Conoil Pápa KC – Budapesti Honvéd SE 63-81 (11-16, 19-23, 14-20, 19-22)

Pápa: Sonyák 18/3, Varga B. P. 14 (+15 lepattanó), Erdei M. 9, Horváth A. 9/9, Lintner 6/3, Kocsis T. Z. 4, Németh A. 3, Hódi -, Kovács B. -, Kasza K. -, Szabó G. -.

Honvéd: Tanoh 19/3 (+10 lepattanó), Kopácsi 14/6, Takács D. 11/3, Kovács G. S. 10/6, Cohill 7, Tarján I. S. 6, Hajdu 6, Markovics 5/3, Wirth 3/3, Dékány -, Vámos -, Csomós -.


A Vasas vendégeként is nyerni tudott az NKA

Evangelosz Ziagkosz, a Vasas edzője: Gratulálok a pécsi csapatnak a győzelemhez! Egy nagyon gyors és atletikus csapat ellen játszottunk, az volt a legfontosabb feladatunk előzetesen, hogy a játékukat lelassítsuk, illetve a lepattanó-csatát megnyerjük. Ezeket az első félidőben nem teljesítettük, amiből ők előnyt kovácsoltak. A második félidőben javítottunk a védekezésünkön, azonban mindig, amikor közel voltunk ahhoz, hogy átvegyük a mérkőzés irányítását, sajnos könnyű dobásokat vétettünk el, illetve a büntetővonalról nem voltunk magabiztosak. Azt gondolom, hogy ezek azok a részei a játékunknak, amiben fejlődni kell.

Ivica Mavrenszki, az NKA edzője: Gratulálok a játékosaimnak, azt gondolom, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet, hiszen az egész mérkőzés során tudtuk irányítani a játékot. Egy rövid periódust leszámítva elégedett vagyok a játékunk képével, de azt gondolom, hogy egy ilyen fiatal csapatnál normális az, hogy hullámzó játékot mutat be. Ez a győzelem nagyon sokat jelent nekünk, hiszen egy nagyon jó csapatot sikerült legyőzni. Gratulálok a Vasas csapatának is, a legjobbakat kívánom nekik!

Vasas Akadémia – NKA Pécs 79-83 (22-25, 18-27, 19-19, 20-12)

Vasas: Andrássy 13, Medve M. 13/9, Moravcsik 9/3, Boros 9/6, Kelenföldi 8, Radics 7, Bagó 7, Farkas A. 7/3, Kelemen Á. 5, Kerkai 1.

NKA: Djordjevics 17/9 (+10 lepattanó), Bíró L. 16/3, Kocsis Z. 10/3, Benke K. 10/6, Meszlényi 10/6, Scherer 6, Lados 5/3, Váits 3/3, Kármán 3/3, Rátvay B. 3, Kollár -.


Rangadót húzott be a Jászberény a MAFC otthonában

Garai Péter, a MAFC edzője: Gratulálok a Jászberénynek a győzelemhez, de nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy a három A-csoportos játékvezető, dr. Mészáros vezetésével, a meccs elején eldöntötte, hogy ezen a mérkőzésen a MAFC nem nyerhet. Ebben kollégái, Sallai István és Nepp László hűen követte. Ha a valódi véleményemet mondanám el, akkor a következő mérkőzésen valószínűleg Ázsiából, az amerikai kontinensről és az űrből érkezne a küldés. Ebben a B-csoportos bajnokságban hétről hétre kiélezett mérkőzések vannak, ezért elvárjuk, hogy az A-csoportos kiváló játékvezetők is a szabályokból felkészülten érkezzenek. Minden tudatos hátráltatás ellenére a mi csapatunk is megtett mindent a győzelemért, ezért emelt fővel hagyhatják el a pályát.

Földi Sándor, a JKSE edzője: Nagyon nehéz mérkőzés volt, a szerencsésebb csapat nyert, mert a végjátékban nekünk sikerült az utolsó kosarat dobni. Gratulálok az ellenfélnek és köszönöm a sportszerű játékot! Megyünk előre. A MAFC-ot nem szabad senkinek sem leírni. Sem hazai, sem idegen pályán. Nagyon jó szerkezetű csapat, nagyon jól játszanak. Boldog vagyok, hogy győztünk!

MAFC – Jászberényi KSE 74-75 (26-17, 13-20, 20-17, 15-21)

MAFC: Polgárdy 31/21, Lakits 17/9, Bordács 13, Tóth P. 7/3, Kovács Á. 2, Biber 2, Komma 2, Pfandler -, Csapai -, Pintér D. -.

JKSE: Velkey 19/12 (+11 lepattanó), Olasz Á. 13 (+10 lepattanó), Rakic 12/3, Rosic 8/6, Nagy S. 8/3, Meleg K. R. 6, Lewis 6/6, Homoki 2, Fekete D. 1, Várbíró -.


Visszatért a győztes útra a TF, ráadásul a BKG vendégeként

Dr. Nagy Ágoston, a BKG edzője: Nagyon gyengén védekeztünk, meg sem érdemeltük volna a győzelmet!

Beák Gábor, a TF edzője: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, nekünk szerencsére összejött minden! Nagyon készültünk a BKG ellen, ez egy jó csapat, jó játékosokkal, jó edzővel. Jó stratégiát választottunk. Megpróbálunk visszalépni ugyanarra az útra, ahol elkezdtük a szezont. Nyilván egy ilyen fiatal csapattal, mint a mienk, nem egyszerű, de mindent megteszünk, hogy azon a mezsgyén tudjunk haladni, ahol elkezdtük az egészet.

BKG Príma Akadémia – TF-BP 73-88 (21-21, 17-21, 22-29, 13-17)

BKG: N. S. Allen 19, Nagy Bo. Á. 17/9, Nagy Be. Á. 15/9 (+10 gólpassz), Buzás 12, Szeleczki 4, Reizer 2, Zsihla 2, Lakatos P. 2, Halász -.

TF: Szántó D. 20 (+10 gólpassz), Tichov 19/12, Oroszi 16/6, Nagy Sz. Sz. 12/6, Tóth K. 10 (+10 lepattanó), Bálint B. D. 4, Bartos 4, Gémes 3/3.


Későn jött a pontgazdag PVSK-hajrá, nyert a Nagykőrös

Andrija Csirics, a PVSK edzője: Nagyon kemény meccs volt, nagyon jól dobott ma az ellenfelünk. Ki is használták ezt, jól rotálták a játékosokat. Három játékosunk is hiányzott a kezdő ötből, mindettől függetlenül jobbak voltak nálunk, sajnos hazai pályán túl sok pontot engedtünk a Nagykőrösnek. Megyünk tovább, és a következő mérkőzésre készülünk.

Kovács Sándor, a Nagykőrös edzője: Gratulálok a csapatomnak, illetve a Pécsnek! Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, az is lett belőle. Az első félidőben nagyon sok hibával játszottunk, sok volt az eladott labdánk és második szándékból rengeteg kosarat kaptunk palánk alól. A második félidőben a kulcsszituációkban betaláltunk kintről, a pécsi fiatalok végig nyomást gyakoroltak ránk.

Pécsi VSK-CARGATE – Nagykőrösi Sólymok KE 93-101 (25-22, 16-24, 14-26, 38-29)

PVSK: Goldring G. 28/9, Meleg G. Z. 24/3, Farkas S. D. 13/9, Fülöp Zs. 10/3, Armaghani 10, Futó B. 6, Bor S. 1, Mándity M. 1, Erdei Á. -, Gordán -.

Nagykőrös: Lakosa Á. 20/3, Molnár M. 17/12, Fehér P. J. 16/6, Mester M. 15/9, Rozs M. Z. 14/6, Mácsai 7, Kakulya 6/6, Molnár B. 4, Timkó 2.

A bajnokság állása:

H Csapat M Gy V Pont Dp Kp Rel.pont
1. Budapesti Honvéd SE 12 11 1 23 1080 844 0,958
2. Jászberényi KSE 12 9 3 21 1060 895 0,875
3. BKG Príma Akadémia 12 8 4 20 1066 919 0,833
4. NKA Pécs 12 8 4 20 996 913 0,833
5. Veszprémi Kosárlabda Kft. 12 8 4 20 1126 1013 0,833
6. MAFC 12 6 6 18 1002 974 0,750
7. Pécsi VSK-CARGATE 12 6 6 18 951 1029 0,750
8. Vasas Akadémia 12 6 6 18 975 871 0,750
9. TF-BP 12 6 6 18 1002 1051 0,750
10. Nagykőrösi Sólymok KE 12 5 7 17 990 1012 0,708
11. Óbudai Kaszások KA 11 4 7 15 863 988 0,682
12. Conoil Pápa KC 11 3 8 14 907 964 0,636
13. Salgótarjáni KSE 12 3 9 15 859 1038 0,625
14. Bajai Bácska FKE 12 0 12 12 955 1321 0,500

Zöld-csoport

12. forduló

Magabiztos volt a Győr

Kertész Dániel, a Győr edzője: Gratulálok a fiúknak!

Dusan Markovics, a KTE edzője: Gratulálok a győri csapatnak! Jó mérkőzés volt, amiből tanulhattak fiatal játékosaink, számunkra ez a fontos ebben a bajnokságban.

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – KTE-Duna Aszfalt U23 81-47 (20-12, 22-7, 16-19, 23-9)

Győr: Lógár 17 (+10 lepattanó), Bakon 15/15, Geiger 8/6, Kámán B. 8, Gosztola 7, Nagy T. 7/3, Berneczei 6, Hágen 5, Veingartner 3, Garancz 3/3, Kámán K. 2, Friedl -.

KTE: Tóth Balázs 10, Velkey 9/3, Botka 6, Tóth P. 5, Kőházi 4, Takács E. 4, Mári 3/3, Dobos 2, Lukács D. 2, Ladovszky 2, Keller D. -, Pásztor -.


Jobban bírta a hajrát a Vásárhely

Utasi Gábor, a Vásárhely edzője: A kötelező győzelmek a legnehezebbek, idén pedig sajnos kevés kötelező győzelmünk volt. A Pénzügyőr mögöttünk van a tabellán, és úgy gondolom, játékerőben is jobbak vagyunk, viszont elég nehéz hetünk volt, gyakorlatilag egyet sem tudtunk teljes csapattal edzeni, sérülések, betegségek nehezítették a dolgokat, és még azt is el tudtuk viselni, hogy legponterősebb játékosunk, Varga Ákos nem tudott a mai mérkőzésen játszani. Nagyon örülök a győzelemnek, megmutatta a csapat, hogy lelkesedéssel, szívvel-lélekkel meg lehet fordítani és meg lehet nyerni egy mérkőzést.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli – Pénzügyőr Sportegyesület 69-63 (21-23, 14-15, 17-12, 17-13)

Vásárhely: Varga Z. 15/9, Kovacsevics 12, Vejinovic 11/3, Pavlovic 10 (+10 lepattanó), Bálint E. 10/3, Burko 7, Borbáth 4/3, Bodócsi -, Nánási -.

Pénzügyőr: Horváth B. 19/15, Nemes 15, Szálas 11/3, Baranyi 7, Kiss L. T. 6, Kollár 5/3, Szekeres Á. -, dr. Franczva -, Nagy J. -, Steier B. -, Kovács M. -.


Sokat hibázott a SMAFC, megbüntette az ELITE

Horváth Balázs, az ELITE edzője: Nagyon büszke vagyok a csapatra, ez a lélek és a szív győzelme volt. Azt gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, nagyon sokat küzdöttünk és dolgoztunk érte. Az ellenfelet is minden dicséret megilleti, egy jó és izgalmas mérkőzést játszottunk. Jövő héten folytatjuk a munkát, és megpróbáljuk első idegenbeli mérkőzésünket megnyerni. További sok sikert kívánok mai ellenfelünknek!

Vallejo Rocamora Carlos, a SMAFC edzője: Ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni. Gratulálok az ellenfelünknek!

ELITE Basket – SMAFC 1860 Kosárlabda Akadémia 83-82 (22-21, 23-24, 18-20, 20-17)

ELITE: Somogyfoki Sz. G. 19 (+12 lepattanó), Láncos 18 (+12 lepattanó), Jilling 15/12, Tóth A. 13/9, Somogyfoki P. G. 6/6, Spiriev 6/6, Nagy D. 6, Horváth Á. -.

SMAFC: Füzi 28/9, Csátaljay B. 20/6, Schöll 15 (+12 lepattanó), Papp B. 7/3, Németh M. 5/3, Fernandez 5, Szegedi 2, Heiszenberger -.


A harmadik negyedet nagyon megnyerte a MEAFC

Dunaharaszti MTK – MEAFC-Miskolc 85-91 (20-23, 33-19, 10-35, 22-14)

DMTK: Santiago 17 (+10 gólpassz), Imolay 14/3, Csabay 11/6, Joó 10, Haris 10/9, Bocsárdi 8, Kerti 6, Fekete B. 5/3, Debreceni 4, Tóth G. -.

MEAFC: Csák B. 22/15, Cseh 12/3, Kozák M. 12, Orliczki M. 11/3, Ragályi 10, Pintér D. 10/6, Tóth B. 7/3, Sándor B. 7, Szicsák -, Nyíri -, Ungi -, Lajsz -.


Nagy fordítással nyerte a rangadót az Újpest

Surmann Gábor, az Újpest edzője: De nehéz így közvetlenül egy ilyen meccs után megszólalnom érdemben… nem is tudom hol kezdjem. Ja dehogynem, ott, hogy mérhetetlenül büszke vagyok a csapatomra, és azt gondolom, amilyen mélységből támadtunk fel, s hoztuk vissza gyakorlatilag a sírból a derbit, ennek fejében megérdemlik a győzelmet a srácok. Az első félidőben rengeteg pontot kaptunk gyorsindításból, illetve második esélyből főleg, és sok bosszantó eladott labdával dolgoztunk, amik ki nem kényszerített hibák után történtek ráadásul. A második félidőben a kulcs az volt, hogy a lepattanó-csatát megnyertük, illetve az eladott labdáink számát ötre limitáltuk, továbbá jelentősen feljavult az egyéni védekezésünk és annak agresszivitása. A végén pedig helyén volt a szívünk, és a szerencse is most mellénk szegődött. Külön öröm számomra a fiatal saját nevelésű Pollák egész mérkőzésen nyújtott performansza, ráadásul még 77-78-nál „clutch”-triplát is szerzett. Nagyon jó versenyzők a játékosaim, igazi csapatként funkcionáltak, ami hosszútávon rengeteget fog érni nekünk. Végezetül köszönjük a szép számú közönségünknek a támogatást! Hajrá Újpest!

Újpest-MT – Ceglédi KE 84-80 (24-24, 19-26, 15-19, 26-11)

Újpest: Rosemond 18/6, Puszta D. Cs. 17/6, Antóni 15/9, Pollák Á. 11/9, Katona 11, Varga D. G. 10, Horváth M. 2, Kékesi -, Bea B. -, Kelemen B. -.

Cegléd: Csaba Gy. 29/9, Csákvári 15/3, Herendic 9, Tóth Z. 8, Berkics M. L. 6, Rékasi 5/3, Micev 4, Szabó N. 2, Hajdu 2, Mészáros M. -.


Lépeget felfelé a Békés

Békési SzSK – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 74-57 (28-11, 13-15, 12-18, 21-13)

Békés: Vass 17/12, Balog G. 13/9, Krisztics 11/9 (+11 gólpassz), Olic 10/3, Acsimovics 8, Okoh 7, Csorba 6, Cvijin 2, Karsai Cs. -, Balogh Z. -.

Tiszaújváros: Asszú Ár. 13, Frikker 13/3, Kovács Z. 12/6, Szabó N. 5, Drahos 4, Hajdú B. 3/3, Molnár B. 3/3, Drizner 2, Asszú Ád. 2.

A bajnokság állása:

H Csapat M Gy V Pont Dp Kp Rel.pont
1. Ceglédi KE 12 10 2 22 1064 801 0,917
2. Újpest-MT 12 9 3 21 993 878 0,875
3. Dunaharaszti MTK 12 8 4 20 973 977 0,833
4. KTE-Duna Aszfalt U23 12 7 5 19 753 784 0,792
5. MEAFC-Miskolc 12 7 5 19 909 832 0,792
6. DEAC U23 11 6 5 17 814 789 0,773
7. Atomerőmű KSE Bonyhád 11 6 5 17 873 882 0,773
8. Békési SzSK 12 6 6 18 825 853 0,750
9. Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 12 6 6 18 948 936 0,750
10. Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 12 5 7 17 913 971 0,708
11. Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 12 4 8 16 871 1016 0,667
12. ELITE Basket 12 3 9 15 930 1001 0,625
13. SMAFC 1860 Kosárlabda Akadémia 12 3 9 15 960 1018 0,625
14. Pénzügyőr Sportegyesület 12 3 9 15 843 931 0,625

Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa

4. forduló, 2021.12.06. és 2021.12.12. közötti mérkőzés

Békéscsabai KK – Nagykőrösi Sólymok KE 83-81 (18-17,26-26,22-17,17-21)

Kiemelt kép és nyilatkozatok: hunbasket.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DennisMAFCdrukkerbakibakokter Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Azt még értem, hogy az én meglátásom sokaknak nem tetszett. De MAFCdrukker mit vétett, hogy 11 dislike-ja van? Teljesen normálisan írt. Tegnap este néztem az én hozzászólásom mellett a like/dislike arányt. 15-0 volt. Aztán jött 3 dislike. Na, gondoltam a 3 spori. Mégis mit írnának. Jött a negyedik dislike. Ki lehet? Biztos Mocsai, az ellenőr. Ok. Ez is érthető. Kb mostanra ébredhetett fel, mert a meccset végig szunyókálta. Végül is 23 ezerért nem várható el, hogy fent legyen. Az 5. után egyből Benczúr Lajosra gondoltam, ez is rendben. Jött a 6. dislike. Huha: ez ki? Biztos Gorka Szabolcs, aki Benczúrral… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem ne foglalkozz a +/- aránnyal, engem legalábbis nem túlzottan érdekel. Az már inkább, hogy tényleg olvassák-e például játékvezetők (tudtommal játékosok, edzők igen, így nem lenne meglepő). Egyébként talán azért kaphattál te jobb reakciókat, mert jobban kifejtetted, az enyém nagyon általános, talán gondolhatták egyesek, hogy “na, bírózik, akinek a szövetség benntartotta a csapatát”. Most sorolhatnám, hogy kiállítás egy sima faltra, érvényes kosarunk elvétele, nevetséges 3 büntető a végén (amiből Velkey fordított), stb., de aki ott volt és van fogalma a kosárról, az úgyis tudja, aki meg látatlanba dislikeol, azt nem célom meggyőzni, mert esélytelen.

MAFCdrukker
Olvasó

Döbbenetes volt a szombati MAFC-JKSE, én ilyet még nem láttam. Remélem, hogy nem marad következmények nélkül! Amúgy dr. Mészáros sporttárs FIBA-bíró is…

bakiba
Olvasó

Nem lehet elmenni a MAFC-Berény meccs mellett. Amit a 3 jv csinált, az felháborító volt. Ez nem az volt, hogy rossz napot fogtak ki (persze az is gáz lenne, ha egyszerre mindhárman), hanem egy tudatos, provokatív odabaszás a MAFC-nak. Benczúr Lajos ott ült és jegyzetelt. Kíváncsi vagyok mi lesz a következmény. Ahogy visszahozták a Jászberényt, az tanítani való volt. Lépésről lépésre, törték össze a MAFC-ot. Nem vitatom, hogy a Berény sokat tett, de bírói segédlet nélkül ezt nem tudták volna megnyerni, ha egy egész nap játszanak, akkor sem. 9 és fél percig 1 faultjuk volt a negyedikben. Haló! Egy egál… Olvass tovább »

kokter
Olvasó

Doktor úr ismételten elfelejtett gratulálni az ellenfélnek..Miért is nem lepődök meg..? A fiúk megint rávertek 26 tripla kísérletet, abból 6 sikeres. Gratula a taktikához.

Dennis
Olvasó

Látom Neked is feltűnt, hogy “Ő Nagy-sága” megint nem gratulált a győztes félnek…
Egy igazi prosztó alak.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés