Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Azt a szolnoki szezont sosem feledem…”

Skip Mills számára Szolnok mindig fontos lesz, már a visszavonulás felé kacsingat és Andre Jonesszal vágott közös bizniszbe.

  •   :

:

A 2011/2012-es szezonban erősítette a Szolnok együttesét Julien “Skip” Mills, de később megfordult Sopronban is. A 35 éves kosárlabdázó az iszolnok.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy a visszavonulás felé kacsingat már.

Mills egy másik szolnoki közönségkedvenccel, Andre Jonesszal karöltve fogott bele az ingatlanbizniszbe, a cégük neve pedig a Szolnok Properties LLC lett. Mint említette, azért erre az elnevezésre esett a választás, mert mindketten szerettek Szolnokon játszani, jelentéssel is bír a név, ráadásul Indianában biztosan nem használja senki.

Természetesen kikerülhetetlen kérdés volt a koronavírus is.

– Itt is nagyon komoly problémát jelent ez az egész, de én pozitívan tekintek előre, pedig már nagyon elegem van abból, hogy nincsenek meg a szokásos összejöveteleink a szeretteiddel, a barátokkal. Fura, hogy minden átalakul egy csapásra, a szokásaidon muszáj változtatnod. Ettől függetlenül én mindenkinek azt mondom, hogy nézze a jó oldalát, pihenjen, ha tud, értékelje a családja közelségét. És mindenekelőtt szánjon időt arra, hogy átgondolja a céljait az életben, ami a vírus után újraindul. Nyomja meg a “reset” gombot, ha érted, mire gondolok. Bárki megteheti, rendezze úgy az életét, ahogy neki jó! Használja az internetet, a Zoom meetingeket, azokat a dolgokat, amitől jól érzi magát, amikre sosem volt ideje. A munka meg fogja találni azokat is, akik most elvesztették azt.

Skip Mills és Andre Jones közös bizniszbe kezdett. Fotó: iszolnok.hu

Mills megemlítette, hogy már nagyon hiányzik neki a kosárlabda.

– Imádom az NBA-t, és követem az ismerős játékosokat, európai ligákat is, szóval ezek a szezontörlések most nagyon-nagyon érzékenyen érintenek. Ezen felül vannak személyi edzéseim is, ne gondolj komoly dolgokra, de 4-5 kissrác karrierjét minden évben megpróbálom egyengetni/beindítani, hát most ez a vonal is bebukott. Amikor a sport visszatérhet az életünkbe, akkor az élet is visszatérhet belénk.

Majd kitért rá, hogy Szolnok mindig is fontos lesz számára.

Speciális helye lesz mindig is a szívemben. Ma már az országban játszó aktív kosarasok közül csak egy-két ismerősöm van – na ja, öregszem -, emiatt a ligát nem is követem annyira… De azt a szolnoki szezont sosem feledem, nagyjából az lehetett az én utolsó táncom, ahogy Michael Jordannek az emlegetett 97/98-as idény. Basszus, mindent megnyertünk, de mégis, amitől máig hidegrázásom van, az a debreceni Eurochallenge Final Four, amit ott a szurkolók csináltak, azt profiként mindenkinek meg kéne egyszer tapasztalnia, egészen elképesztő volt. Sosem veheti el tőlünk senki azokat az élményeket. Minden hazai meccsen teltház volt, gyakorlatilag a plafonon lógtak a drukkerek, ott olyan érzésünk volt, hogy ha valaki fellök a pályán, azt ezrek torolják meg azonnal. Hihetetlen atmoszférát teremtettek.

Fotó: iszolnok.hu

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
moldi56ZsarkovModus operandildd Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Pedig akkor még Vojvoda Dávid nem nálunk volt,hanem Pakson.

Modus operandi
Olvasó

Húúú! EC FF! Azok az idők! 🙂

CSAK AZ OLAJKA!!!

Zsarkov
Olvasó

Amikor Obi oktatta Carlos Arroyo-t…, aki kb. 10 szezont húzott le az NBA-ben…, legalábbis én így emlékszem 😜

ldd
Olvasó

Jó játékos volt…
Talán már unalmas, de Őt is a Jampi találta…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés