Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Az volt a kulcs, hogy Halászt a második félidőben két gólpasszon tartottuk”

Fekete Ádám köszönetet mondott Marko Spicának.:

:

Tegnap este az Alba Fehérvár 97-89-re nyert Kaposváron az alsóházi középszakaszban. Így látta a találkozót a két vezetőedző:

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Gratulálok az Albának a győzelemhez. Támadásban látványos volt mindkét csapat. Védekezésben küzdöttünk, de jó százalékkal dobott mindkét együttes. Az eladott labdákból azonban könnyű kosarakat kaptunk. Arra koncentrálunk, hogy a fiatalok minél több lehetőséghez jussanak ezeken a mérkőzéseken. Hálásak vagyunk, hogy a szurkolóink most is mellettünk voltak. Megköszönöm Marko Spicának az itt töltött éveket. Nem csak jó játékost, de nagyon jó embert is megismerhettünk személyében, aki nagy értéke volt Kaposvárnak.

Jesus Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A TF elleni kudarc után természetesen nyerni utaztunk Kaposvárra. Rosszul kezdtünk, az elején nekünk semmi nem sikerült, a hazaiaknak minden bejött. Aztán összekaptuk magunkat, a folytatással nem volt gond. Jól támadtunk, de voltak rossz momentumaink a védekezésben. Mindkét csapat jól dobta a triplákat, a döntő momentumot az jelentette, hogy az első félidőben tizenegy gólpasszal jelentkező hazai kulcsembert, Halász Ákost a második játékrészben sikerült két assziszton tartanunk. Megérdemelten győztünk.

fotó: hunbasket.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
moldi56Kareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Az volt a kulcs … vigyázzon Schulz :)) Érdekes Ramirez meglátása, Jesusom. Az a bizonyos kulcs az eladott labdák száma volt, amiről Fekete Ádám, kaposvári edző beszámolt. Ebben a paraméterben éppen Halász (Peca) jeleskedik minden meccsen. Inkább Filipovity játékát emelném ki, szerintem ő volt a “kulcs”, no meg az idősebb ifi korában járó Cabezas. Vajon Filipovity ilyen szintre juthatott volna Kaposváron? Pedig ott van Gordan papája, de az ő befolyása úgy látszik valahogy le van nyomva. Jó döntés volt számáról tehát hogy Kaposvárról eligazolt. “Arra koncentrálunk, hogy a fiatalok minél több lehetőséghez jussanak” … felettébb furcsa kijelentés Ádámtól, mivelhogy eddigi… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Sajnos ez minden csapatnál visszatérő probléma,mármint a fiatalok játéka.Itt Szolnokon ha nincs ez a sérüléshullám nemigen tudjuk meg,hogy Rudnerben,Csákban és Frank-ban mekkora potenciál van.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés