Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az utolsó negyedben robbantott a Falco

Sokáig jól tartotta magát a PVSK.

Pécsi VSK-VEOLIA - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 77-88 (21-20, 17-20, 21-20, 18-28)

Bajnokság, 14. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Papp Péter, Nagy Viktor, Minár László Balázs (Bognár Tibor)

Pécs: Illés 5/3, Bryson 20/9, Goldring -, Ivosev 5, Brkics 13. Cserék: Haynes-Jones 19/12, Doktor -, Bíró 7/3, Farkas 2, Popadic -, Meleg 6.

Szombathely: Váradi 11, Benke 2, Sövegjártó 3/3, Golomán 11, Keller 10. Cserék: Verasztó -, Perl 31/3, Clark 9/6, Hawkins 1, Barac 10.

A 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán a tizenkettedik Pécshez látogatott a listavezető Szombathely.

Sok hibával indult a találkozó, miközben Keller Ákost is le kellett cserélni, mert vérzett egy ütközés során. Az első pontok végül Ivosev nevéhez fűződtek, aki büntetőből volt eredményes. Két és fél perc elteltével 4-0-ra ment a Pécs, amikor Golomán csinált egy 2+1-es akciót. A fordítás azonban egyelőre nem jött össze a vendégeknek, ugyanis Illés triplából talált be, Golomán válaszolt (7-5). Váradi egypontosaival egyenlített a Falco, Hawkins kosara után pedig már a vezetést is átvette (7-8). Az álmoskás kezdés után kezdte felpörögni a felek, egymás után jöttek a sikeres kísérletek, főleg a hazaiak részéről (16-12). Ezután egyre jobban kezdtek meglépni a baranyaiak, de egy nagy hajrával visszajött egy pontra a Szombathely. 21-20.

Brkics közelije nyitotta a második negyedet, Perl azonnal válaszolt a túloldalon. Próbált változtatni a játék ritmusán a Falco, egy Keller zsákolással sikerült a vezetést is átvenniük a sárga-feketéknek (25-26). Hiába dobott egy hármast Sövegjártó, mindenre volt válasza a pécsieknek, elsősorban a Haynes-Jones-Brkics párosnak köszönhetően. Bryson távolijával újra a hazaiaknál volt az előny, de Popadic sportszerűtlen hibát vétett, amiből Váradi négy pontot is szerzett – 2 büntető + egy közeli felosztásban. Meleg volt határozott, két egypontos volt a jutalma (34-33). Innen zsinórban hetet dobott a Szombathely, amely kezdett ellépni az ellenfelétől még úgy is, hogy a büntetők rendre kimaradtak (34-40). Andrija Csirics is érezte, hogy kicsit beragadt a csapata, időt kért. A kis szünet megtette a hatását, a nagyszünet előtt jó energiákkal játszva fel is jöttek kettőre a baranyaiak. 38-40.

Bíró révén egalizált a Pécs, amire Perltől érkezett egy középtávoli. Brkics dobhatott kettőt, újra döntetlen volt az állás (42-42). Keller zsákolása kimaradt, Bryson próbálkozása azonban bement, ráadásul egy nagyon jó energiát elkapva elkezdett meglógni a PVSK, Milos Konakov időt kért (48-44). Golomán percei következtek, kiegyenlített a Falco, ám Bryson újra előlépett a hazaiaknál (51-48). Elkezdtek beesni a baranyai triplák, már nyolccal ment a Pécs, amikor Perl állhatott a vonalra, be is ment mindkettő (57-50). Próbálta felpörgetni a ritmust a vasi gárda és fokozatosan dolgozta le a hátrányát, köszönhetően a könnyű, gyorsindításos kosaraknak (59-58). Perl támadólepattanójával sikerült a vezetést is visszavenni, amire már nem tudtak válaszolni a hazaiak. 59-60.

Két jó távolival nyitotta a záró etapot a Falco, miközben a túloldalon csak Meleg tudott hozzátenni két pontot (61-66). Barac is eredményes volt, ezúttal a szombathelyiek kezdtek fölénybe kerülni, olyannyira, hogy a találkozón először meglett a közte tíz is (62-72). Kezdtek szétesni a pécsiek, a negyed derekáig mindössze három pontot tudtak szerezni öt perc alatt, de még éppen időben jött egy Haynes-Jones tripla (65-74). Clark újabb trojkát süllyesztett el és bár próbált kapaszkodni a PVSK, egyre csak fogyott az időt. Innen már nem tudtak csodát tenni a hazaiak, az utolsó negyedben robbantva győzött a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata, így megszerezte tizenötödik sikerét a bajnokságban. 77-88.

Fotó: pvsk.hu

HIRDETÉS

89 hozzászólás

89
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
64 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
LightbringerHeindrichBuborkaEndreStockalone Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Megdobja a szabálytalanul kiharcolt 10-12 büntetőit Zozótok a Tenerife ellen?
Tipp: Nem, mert nem magyar bírók vezetik a meccset!

Heindrich
Olvasó

Ha akkora naffalko amekkora… hogyan lehet hogy külföldön senki nem tudott bizonyítani? Túlértékelt színész válogatott, középszerűséggel betelt highestlevel alibi kosarasok

Vulcano
Olvasó

?
Oké tesó. Kövi héten kezdünk a Bajnokok ligája elitkörében, de a kommented most nagyon szíven ütött.

Marillion
Olvasó

És Szolnoki játékos bizonyított külföldön hosszútávon példáúl abból a keretből amikor még ott volt a kirakat csapata az országnak!? Oké semmi gond. De akkor az összes túlértékelt szinész válogatott falco játékos helyett,várom azokat a neveket akik nálad a jobban tudnák teljesíteni címeres mezben!

Vulcano
Olvasó

Ne kérj lehetetlent tőle.

WSreborn
Olvasó

Esküszöm az lenne a legjobb, ha szolnokiak és szombathelyiek nem is beszélnének egymással még fórumon sem.
A zsigeri gyűlölet erre már enyhe kifejezés, hozzáteszem érthető mindkét oldalról.
Ennél egy hidegháború is jobb lenne a két város között.
Az igazi Olaj szurkolókat kérem, hogy ne szóljunk hozzá a Falco cikkekhez, nincs értelme. Legalább lelepleződnének a provokátorok, akik nem is szolnokiak.

Jon
Olvasó

Meglep, hogy pont most írod ezt, amikor a Rózsabimbó és a rúzsosgábor kötekedésén kívül elviselhető keretek közötti zrika ment csak oda-vissza.

Marillion
Olvasó

Majd a like jobbra vagy balra,az eldönti hogy ki érti meg a hozzászólásodat! Nálam +1 balra! Na azok nem ellenségeskedni jőnnek ide másokkal! És ha ebből lesz tőbb már megérte!

Marillion
Olvasó

Amikor az Olaj volt a kirakat csapat,az is sok mindenkinek fájt aki nem Szolnok érzelmű,most a Falcon van a sor,ezt is azon az ősszehasonlítási skálán kellene le reagálni! Aztán mikor nálunk is vége lesz egyszer akkor mi lesz? Neki megyünk őssznépi a soron következő klubnak! Emberek ne legyünk már ennyire ellenségesek,nem vezet sehova! Igen is jőjjenek a sporszerű Szolnoki és Szombathelyiek és mindenki mások is egymás cíkkei alá,és próbáljuk meg helyre tenni a valós tényeket akár a múltból akár a jelenből hozzuk fel érveinket sajátt szurkolóinkat és csapatainkat illetően! Tudom van akiknek nyalás kategória hogy én ilyeneket irok,de higyjétek el… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Meglett a meccs, de semmi nem oldódott meg a Falco problémáiból. Az ősszel látott csapatjátéknak csak nyomait látni, az őszi sok jó egyéni teljesítményből maradt Perlé. A védekezés nem igazán megy, támadásban a 2-2-n kívül elvétve látni komolyabb játékelemet. Talán 2 ilyen támadás rémlik a 2. félidőben, ahol nem a hármasvonalon kívül “kínjukban passzolgatás, aztán majd valaki betör és vagy megoldja, vagy leosztja” ment. De hogy pozitívumot is mondjak, kifelé perdült ugyan Hawkins 2 hármasa, de védekezésben keményen küzdött a palánk alatt (és eredményesen), hasznos volt és hozzátett a csapathoz pedig csak a 2. meccse. Mosolyogtam, hogy beakadt Clark 2… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Perl(hímes tojásra!)vigyáztak is a bíró sporttársak rendesen, ha hozzáértek a pécsi védők, már mehetett is büntetőt dobni. A testi kontaktusokat remekül használja, még a bírói sípszót sem várja meg, már sétál a büntető vonalra elvégezni, a gusztustalanul kiharcolt büntetőit. Hajrá magyar bírók!

Jon
Olvasó

Szerintem nézz inkább amerikai focit, az jobb lenne Neked. 😉
A kosárlabda már csak ilyen, hogy ha egy támadójátékost szabálytalanul állítanak meg, az faultot ér. Nem Perl az első és nyilván nem is az utolsó játékos, akit szabályosan nem nagyon lehet megállítani.

Rózsabimbó
Olvasó

Szó sincs arról, hogy a Zozótokat szabálytalanul akadályozzák a csúnya védők! Sajnos Mari nénitek már nem a csúcsszínész nálatok! Zozóka simán lekörözte ezzel a gyalázatos betöréseivel, amivel a védőknek esélye sincs félreugraniuk előle, mert egy célja van csak ezzel, támadóként kierőszakolni a fizikális kontaktot, amit a bírók helytelenül védőhibának fújnak!

Jon
Olvasó

Szerintem meg az a célja, hogy kosarat dobjon.
És szerencsére elég régen alkották a kosárlabda szabályait, amiben a “szegény vődékre” is gondoltak, ezt nevezik támadóhibának. 😉
Persze ez akkor érvényes, ha a szegény védő egy helyben áll és tényleg nem tud elugrani előle.
De ha a “gyalázatos betörés” közben a szegény védő a Perl kezével együtt üti el a labdát/megfogja/megy vele és testtel löki, esetleg hátulról löki meg (ez sem ritka), stb. ez esetben a helytelen bírók kénytelenek védőhibát fújni. 🙂

Marillion
Olvasó

Perl Zolira a BL meccseken is vigyáztak,pedig ott nemzetközi mérce van! Hajrá nemtetközi bírók is??? Várom a józan viszont választ!

Mendez
Olvasó

2021.05.26.
Ettől a naptól fogva ők már nem beszámíthatóak többé. 🙂

Marillion
Olvasó

Az a Heindrich ott feljebb elolvasva…vajon Szolnokon lehet kapni tükröt a boltban?

KD
Olvasó

Hagyjátok, fogalmatlan, ugyanazt a hülyeséget szajkozza minden hsz-ében.?

Drazsen
Olvasó

Egyetéen pozitívum, hogy nyertünk. De két utolsó meccset nézve olyan “déja vu” érzésem tűmadt, hogy visszatért az a korszak, amikor attól függött a győzelmünk, hogy Kálmán Laci dob-e legalább 30 pontot. Most Perl Zolira van ez kihegyezve. A többiek most már egy jó ideje nem találják az őszi formájukat. Benke Szolnokon nagyon jó dobóformában volt ( 5 tripla), de azóta. Tegnap az utolsó percben dobta egyetlen kosarát, és volt 4 elrontott tripla kísérlete. Az új fiú azért most már több percet kapott, mint a Körmend ellen, de hiába volt a második legmagasabb a +/- mutatója azzal nem sokra mentünk volna… Olvass tovább »

Buborka
Olvasó

A VAL értéket túlnyomó részben a támadással kapcsolatos mutatók adják. A +/- mutató viszont azt mutatja, hogy hogyan működött a csapat, amikor a játékos pályán volt. A két amerikai ebben kiemelkedő volt most, ami az alacsony VAL mellett azt mutatja, hogy velük valószínűleg stabilabb a Falco védekezése.

Lightbringer
Olvasó

Nehogy már elkezd ezt a +/- hülyeséget te is. Meg lehet nézni a két amerikai mutatóját a Körmend ellen is. Hosszútávon van olyan helyzet, hogy a +/- mérvadó, pl. amikor Taylor a Falcoban játszott centert, akkor mindig -10,-15 körül volt a mutatója, vagy Tóth Norbival épp ellenkezőleg általában pluszos volt a csapat. De egy meccsből kiindulni óriási baromság, valszeg csak épp akkor volt pályán amikor elfáradt a Pécs vagy amikor Zoli jobban megdobta magát.

Buborka
Olvasó

Akkor mivel magyárazod Perl +/- mutatóját? Hiszen 31 pontot dobott. A Te logikád alapján akkor neki kéne a legjobb értékkel rendelkeznie.

Lightbringer
Olvasó

Én nem ezt mondtam, hanem azt, hogy valszeg egy olyan periódusban volt a pályán amikor Zoli jobban megszórta magát és (vagy) a meccs vége felé amikor már a Pécs elfáradt. Ez nem zárja azt ki, hogy Perlnek csak +2 a mutatója, mivel ő 2x annyi időt töltött a pályán és akkor is játszott amikor a meccs első/középső szakaszában a Pécsnek volt erősebb játéka és Zolit is jobban meg tudták fogni. Egyébként nem bánnám ha kiderülne Hawkinsról, hogy jól megy vele a csapat. De, hogy ezt csak a +/- mutató alapján ki lehessen róla mondani, ahhoz egyrészt jóval több meccsre van… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Zozó +/- értéke volt az egyik legalacsonyabb
a felnőtt játékosok közül, mindössze 2.

A legmagasabb +/- érték pedig Hawkinsé (13)
és Clarké (16).

Amikor a két amcsi a pályán volt,
akkor nyerte meg a meccset a Falco,
és nem akkor, amikor Zozó játszott.

Úgyhogy nem(csak) Zozótól kéne itt hasra esni…
és nem az amcsikat kéne ócsárolni…

Dehát ilyenek ezek a falco szurkolók –
néznek, de nem látnak.

Divatok.

Vulcano
Olvasó

Ja, mi vagyunk a divatok. Mikor nem voltatok toronymagas esélyesek, volt hogy 1000 ember lézengett a Tiszaligetben. Meg mintha te lettél volna az is aki 10 oldalas esszéket írt, hogy szétverik az Olajkát és, hogy nincs értelme így a csapatnak…

Leklibajsza
Olvasó

Jaaj az ilyenekből látszik mennyire ostoba ez a Rúzs…
Valami ordenáré arroganciával kihirdeti, hogy ki érte el a legjobb +/- indexet és ki a legkevesebbet. Majd ezek alapján mindenkit lehülyéz, merthogy ő volt az egyetlen, aki megnézte a statisztikát. +/- mutatoból megállapította ki volt a legjobb, úgy, hogy a meccset sem látta…
Jaaj Rúzs, te kenyérsütő-huligán!????

Mendez
Olvasó

Ennek a szerencsétlennek ez a hobbija.
Hogyan tud magából minél nagyobb hülyét csinálni.
Várjuk a következőt…?

Endre
Olvasó

Mondjuk ezt tőled olvasni. 😀 😀 😀 Szòlj a Zituskának vèdjen meg itt is. 😉 Màr èrtjük mièrt vagytok ti egy pàr. 😀

Mendez
Olvasó

???
Figyu huggyos.
Segítek.
Nagyon el vagy tévedve…ahogy az egész szedett-vedett körmendi bagázs már 20 éve.
Itt pedig ne szólj bele a nagyok dolgába.
Húzódj vissza szépen az akolba.
???

Jon
Olvasó

Michael Jordan dudaszós – meccsnyerő – kosaras 30+ pontos, de gyengébbnek titulált val értékes meccseit is elemezd ki hasonlóan, hogy jól szórakozzunk. 😀
Miért kell valakinek hülyét csinálni magából…

donnarumma
Olvasó

Kár hogy nem az Olaj v Mte ellen játszunk majd…ebben az állapotunkban a Kaposvár ellen nem sok esélyünk lesz..

WSreborn
Olvasó

Nagyképű fasz! Alig várom, hogy egyszer arcotokra fagyjon a mosoly. Előbb-utóbb bekövetkezik és visszakaptok minden mocskot. Lesz ám sírás rívás a jogos szarfolyammal a nyakatokban.

Stockalone
Olvasó

Nem unod már ezt az alig várom előbb-utóbb visszakapjátok dumát? Siralmas vagy…

WSreborn
Olvasó

Nem unom, annyira azért nem kell régóta mondani még, hogy unjam….

Stockalone
Olvasó

Egyenlőre úgy néz ki hogy az általad emlegetett szarfolyam a ti nyakatokba ömlik… ?

Jon
Olvasó

Inkább zrika volt az, a 2 meccs kapcsán, mert ez nyilván nem az az időszak, amikor a Falco bárki ellen is biztosra mehetne, főleg nem az Olaj, vagy a Körmend ellen.

Mendez
Olvasó

Idejöttetek mocskolódni aztán még nektek áll feljebb??
Aki k.rvának áll az ne csodálkozzon…

Roko
Olvasó

.

Rouge
Olvasó

Hihetetlen, hogy ezek a falcó szurkerek
mennyire nem értenek ehhez a játékhoz…

Se kép, se hang.

Hasra esnek Zozó előtt,
folyamatosan ócsárolják Hawkins (és Clark) játékát, holott ez utóbbi két játékos adja a stabilitást, legalább olyan fontos szerepük van a csapat játékában, mint Zozónak. Sőt.

Lófaszt sem értetek ehhez a játékhoz.

Leklibajsza
Olvasó

Köszönjük Professzor úr!????
Egyébként Clarkkal kapcsolatban igazad van, és SuPerl Zoltántól is hasraesik mindenki.
Hawkins eddig kb 25 percet játszott a Falcoban, szóval kicsit eros hogy ő adná a stabilitást.

Bencur2021
Olvasó

Rouge! Egyet kell ertsek, nem mindent mutat a statisztika.

Vulcano
Olvasó

Na itt az esszéíró!

Mendez
Olvasó

Lényeg, hogy te értesz hozzá rúzsos!
Tavaly is megmondtad, hogy az ötödik meccsen adjátok meg a Falco-nak a kegyelemdöfést!
Majdnem igazad lett, csak 20 pont hiányzott! 🙂 🙂 🙂

KD
Olvasó

A baszk megmondóember is megérkezett Barcelonából.??

Jon
Olvasó

Az a vicc a (Gábor?) gyerekben, hogy egy átlagos helyzetben ezzel a hazsnos játékosok – pontdobó játékos dologban még igaza is lehetne, de olyan peches a lelkem, hogy még azt az időpontot sem sikerül jól kiválasztani. 😀
Mivelhogy a Falco most pont abban a gödörben van, amiből csak egy (2 sem lenne rossz nyilván) shooter húzza ki a csapatot meccsről-meccsre, amíg újra össze nem tud állni a játék és a többiek is meg nem találják a formájukat. És hiába hasznosak az említettek, dobójátékos nélkül nem jönnének ezek a kínkeserves győzelmek.

Zsarkov
Olvasó

Sokan írják, hogy szenvedtünk, nem ez az igazi arcunk, stb…., dehogynem, egy extra játékosotok van, PERL ZOLTÁN…, a többi ennyit tud, viszont kicsit aggaszt, hogy hókinsz elkapta a fonalat…?

Xero
Olvasó

Na szuper! Én nem vitatkozom, csak így nem értem miért nyivákol azon mindenki, hogy ez egy milyen drága keret..? ?Egy extra játékos majdnem minden csapatban van..

Pbask
Olvasó

Lehet, de BL meccseken (Rigai hazai kivétel) mindenki extrábban játszott. Hazai bajnokikon is ősszel. Akkor ilyen erős Falcot nem is láttam még soha.
Ha pedig ez az igazi arcunk, kár tartanotok tőlünk.
Siralom eddig..Körmend elleni bajnoki is az volt nekem.

Bencur2021
Olvasó

Én nem értem mi történt, nem az van h egy-egy jatekos gyengebb mert serulessel jatszik vagy beteg stb, kompletten csapat szinten teljesen osszezuhantunk a Deac meccs ota.. kezdem ugy latni h Milossal lesz a gond.

Bencur2021
Olvasó

Zsarkov… az első 4-5 hónapbol gondolom nem lattal egy meccset se.

Zsarkov
Olvasó

A mindenkiből egyedül Zoltán maradt…, az egyértelmű, hogy ugyanolyan formában nem lehet egy teljes idényt lejátszani, de hogy mindenki egyszerre roggyan meg, az érdekes…, bár az évközbeni mini alapozás minket is letarol…, vagy lehet, hogy csak elszállt a flow…, mindenesetre ez egy elég alacsony intenzitású, gyenge teljesítmény volt a kieső ellen…

Vulcano
Olvasó

Nem. Ezek a játékosok ennél sokkal többet tudnak. A BL meccseket csakis csapatként tudtuk megnyerni. Ott tényleg mindenki kitett magáért. Több játékos is hullámvölgyben van jelenleg.
Vagy Badzim szerinted annyit tud amennyit idén mutat? Nem hiszem. Tavaly láthattuk, hogy ennél sokkal többet tud. Az pedig nem rátok nézve gáz, hogy 1 db extra játokossal, egy gödör mélyén lévő csapattal vertünk el titeket hazai pályán? Akkor nem voltál ennyire vicces kedvedben. Tudom mindig mi kezdjük, valahogy most mégis te jöttél ide egy Falco cikk alá.

Zsarkov
Olvasó

Engedd már meg legyél kedves, hogy akkor, oda és azt írjak, amikor, ahova és amit akarok…, hogy kérdésedre is válaszoljak, Badzim annyit tud, mint nálatok Zoltánon kívül senki…

JR.Benitez
Olvasó

Zsarkov! Ha Badzim olyan sokat tud, akkor eldőlt a kérdés, hogy ő marad, és Solano pápá? Mert gondolom a másik 3 helyett nem kerestek.

Zsarkov
Olvasó

Nyitott szemmel járunk…, Pór folyamatosan monitorozza a piacot, ha cserélünk is, annak nem a gyenge játéktudás lesz az oka…, de jelenleg úgy áll, hogy inkább nem, mint igen

JR.Benitez
Olvasó

Persze hogy nem a gyenge játéktudás, hanem a gyenge teljesítmény…

Vulcano
Olvasó

Akkor viszont ne akarjátok azt beadni, hogy mindig mi kezdjük és mindig mi megyünk titeket provokálni.
Köszönöm.

Jon
Olvasó

Ez tényleg poén.
“Engedd már meg legyél kedves, hogy akkor, oda és azt írjak, amikor, ahova és amit akarok”
Aztán meg “Mindig a Falcosok kezdik a köpködést meg a provokálást”.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez, a játékhoz kevésbé. Harmadik negyed közepéig még nézni is szenvedés volt. Az új légiós kapott 15 percet, hozott egy pontot egy lepattanót és nulla val értéket. Amikor jó kezű négyesről beszéltek nem pont ilyen jutott eszembe. Zozó teljesítményének viszont örülök, a második meccse, amikor extrájával viszi hátán a csapatot.

Petike97
Olvasó

Hát igen nekem se.Jobbra számítottam én is,bár mégcsak 2meccsen játszott,de az már most látszik,hogy nem ő lesz a világmegváltó nálunk.

Marillion
Olvasó

Minden változatlan:Mentünk,csináltuk,és semmi több nincs ami a Falcot korábban jellemezte! Egyenlőre Hawkinsról is inkább semmit mint kritikát,mégis csak 1 hete van itt,de…!Úgy tűnik amig van egy Perl Zozónk addig nyeregetünk…! És ezzel az ősszképpel mire megyünk a továbbiakban? Gratulálok Zozó,nincsenek szavak!

SzhelY
Olvasó

az is lehet a csapatod tRtLékol mert fele akkora energiákat mozgósitt és körmed ellen elég húzós meccs volt,a pécs ellen meg ennyi elég

Jon
Olvasó

Gyenge magyarázat, inkább magyarázkodás jellegű, de nem tudom, mi másban bízhatnánk, hogy tavaly is ez volt télen, az alapszakasz rá is ment, majdnem a bajnokság is. Remélem idén is összekapják magukat.

Xero
Olvasó

Jujj.. hát.. ez egy nagyon alacsony színvonalú meccs volt. Ez a Pécs rettenetes gyenge, de fél negyednyi normális játék híján majdnem sikerült alulmúlni őket. Tudom, hogy sokan kongatják a vészharangot, de én szeretnék inkább abban hinni, hogy ez egy mai második edzés volt, vagy valami hasonló. Láthatóan senki nem pörgött fel szokás szerint. Zozó hozta a szokásos küzdést, egyre jobban nyeri vissza a formáját. A magas embereink is hoztak egy egész jót. De ez édes kevés lesz Kaposváron. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy hétfőn nem ezt az arcát fogja mutatni a csapat. Ebben az évben a fontos meccsekre mindig… Olvass tovább »

FalcoParádé
Olvasó

Hétfőn biztos nem mert kedden vagy szerdán lesz a BL mecs. Attól függ ki jut tovább.

Xero
Olvasó

A BCL honlapja szerint még mindig hétfőn játszunk. (?)

Pbask
Olvasó

Hétfőn lesz, Fiba kiemelten kezeli.

Vulcano
Olvasó

Az úgy fasza lesz. Kaposvárról épphogy beesünk, 1 nap, aztán pedig BL meccs.

Bencur2021
Olvasó

Ha tenyleg hetfon lesz kaposvaron minden aron pihentetni kell kerul amibe kerul. ( Kovacs es Somogyi is beteg ez sem jott a legjobbkor.)

FalcoParádé
Olvasó

Azta te biztos jobban tudod.
De lehet, hogy tévedsz.

KD
Olvasó

Szerdán lesz, a Tenerife vasárnap 12.30-kor Murciában, a Pinar Karsiyaka vasárnap 16.00-kor az Anadolu Efes ellen játszik, ide se érnének hétföre.

FalcoParádé
Olvasó

Ennyi

Xero
Olvasó

KD, ha igazad van, akkor elég nevetséges, hogy a szervezet hivatalos honlapján még most is rosszul szerepel az időpont.. Nem most derült ki, hogy olyan csapattal játszunk, amelyik selejtezik..

KD
Olvasó

Én is írtam korábban, hogy hétfö van a BCL honlapján, de elég nagy az összevisszaság, play-in meccseket is halasztani kellett a Covid miatt, vannak akik még csak holnapután játszák a második meccset ( pl. Riga-Dijon), közben a Holon és a Besiktas ma már a harmadikat is lejátszotta.

Xero
Olvasó

Köszi az infót! Most azért rohadt mérges lennék, ha hétfőre elintéztem volna, hogy ráérjek, de szerdán nem tudnék kimenni..

Knézy Ernő
Olvasó

Perl Zolika nélkül nincs falko .Grat neki! Hókinsz jo volt ma is .?

Vulcano
Olvasó

Mi a helyzet a sztárirányítótokkal? Amikor azt mondták olyan mint Westbrook, akkor azt hittem nem az idei hanem a csúcsformában lévő Westbrookra gondolnak…

FalcoParádé
Olvasó

Esetleg ha van Delas!???

Gecse J. Márió
Olvasó

Hát haver, ez megint öngól… Szívesen! 😉
https://hunbasket.hu/merkozes/x1819/hun/hun_1133

Bencur2021
Olvasó

Nem tudom mit mondjak, örülök, hogy győztünk, de nem vagyunk valami acélosak, itt lett volna a lehetőség, hogy játékba hozzuk az új légióst, de ugy látszott mindenki kerüli.

Rekettyés
Olvasó

Hawkins biodíszletnek jó lesz a szezon végéig!

Praenoricum
Olvasó

Arra semmi szükség, ha ilyen teljesítménnyel fogja elvenni Kovács perceit.

WSreborn
Olvasó

Úgy látom Perl megtalálta a formáját.
Brutális ez a gyerek

Pbask
Olvasó

Röviden: Ahol az utolsó negyedben robbantunk (nem elöször, maradék 3 negyed nézhetetlen) , ott nem fáradtság van. Még egy ilyen hülye kommentet meg ne lássak, erre fogjuk.
Ezért se gratulálok. Csak Zolinak. Szép volt Zozó!

Vulcano
Olvasó

Hála az égnek, hogy van egy Perl Zolink. Zsinórban másodszor szerez 30+ pontot és menti meg a csapatot?
(MVP)erl Zoltán?⚫?

Petike97
Olvasó

Nyertünk.Igazából mást hozzáfűzni nem érdemes.Még mindig nem az igazi arcunk.??

2lee14
Olvasó

Mára csak annyi, hogy kiszenvedett győzelem, és PERL ZOLTÁN!??

SárgaPárna
Olvasó

Untam…

KD
Olvasó

Zozo a király!!!?Csak kiszenvedtük!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés