Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az utolsó negyedben bedarálta a Jászberényt a Sopron

Nelson sokáig egymaga tartotta meccsben a csapatát, de a végére ő is elfáradt.

  •   

Sopron KC - Jászberényi KSE 91-66 (24-19, 25-21, 16-16, 26-10)

Bajnokság, 14. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Benczur T., Nagy V., Hervay T. (Dernei G.)

Sopron: Kinney 13/9, Supola 12/6, Takács 3/3, Rivers 22/9, Carter 13. Csere: Jogela 23/3, Molnár -, Werner 2, Scholl -, Fazekas 3/3.

JKSE: Nelson 24/9, Miller 4, Mészáros 3/3, Alekszandrov 13/6, Pantelics 8. Csere: Ruják -, Buzás -, Szigedi -, Brbaklics 12/3, Peringer 2.

Zsinórban negyedik győzelmére készült a Sopron és minden lehetősége meg is volt rá, hiszen a sereghajtó Jászberényt fogadta.

Carter közelijével indult a találkozó, majd Miller volt pontos a vonalról kétszer is. Az első percekben minden soproni kosárra jutott egy jászberényi is, így nem tudott ellépni egyik csapat sem (7-7). Ekkor aztán feljebb kapcsolt eggyel az SKC és 14-7-re módosította az állást, vendég időkérés következett. Nelson triplájával zárkóztak volna a vendégek, de Supola is betalált kintről. Nelson négyre is felhozta az övéit, de Pantelics nem sokkal a vége előtt odaütött Carternek, aki kettőből egyet bedobva állította be a negyed végeredményét. 24-19.

Brbaklics pontjait követően egy labdányira jött fel a JKSE, de ezután tízet dobtak a hazaiak, 34-21-nél kért időt Lo Elhadji Malick. Jogela ellenállhatatlanul játszott ebben a szakaszban, 13 pontnál járt kevesebb, mint 8 játszott perc alatt. Ehhez képest úgy tűnt, hogy kicsit megállt a szekér, amit Kosztasz Flevarakisz is érezhetett, pihenni hívta a fiait (17. perc: 41-29). Közel járt hozzá, hogy bejöjjön tíz alá a Jászberény, de a Sopron minden kísérletre válaszolt. Nelson révén végül sikerült egyszámjegyűre csökkentenie a hátrányát a vendégeknek, majd Brbaklics is hozzátett még kettőt a csapata pontjaihoz, amire Kinney reagált egy duplával, így 49-40-nel mehettek a nagyszünetre a felek.

Nelson – a legeredményesebb jászberényihez híven – kezdte meg a második félidei pontgyártást, öt pontra hozta fel az övéit. Takács egy hármassal szerezte az első soproni kosarat, de Nelson egy középtávolival és egy közelivel válaszolt. Rivers triplájára szintén a JKSE irányítójától jött a reakció, tényleg egymaga tartotta életben a csapatát ezekben a percekben (25. perc: 55-51). Ekkor érkezett Carter, bedobott két büntetőt, majd zsákolt egyet, a Jászberény pedig időt kért. Nem tört meg a lendület, Jogela jött ezúttal, újra tíz felett volt a differencia, de a negyed végére még maradt erő a Jászberényben. 65-56.

4-0-val nyitotta a záró felvonást a Sopron, Alekszandrov triplája azonban nem hagyta hátradőlni a csapatot. Az előzőhöz hasonlóan ez sem volt egy pontgazdag játékrész, egészen addig, amíg nem csinált egy 11-2-es futást a hazai együttes, amivel gyakorlatilag három perccel a vége előtt le is zárta a mérkőzést (80-61). Carter két szabaddobásával már a húsz is meglett közte, az SKC pedig innentől már jól sáfárkodott az előnyével, megérdemelten nyerte meg zsinórban a negyedik mérkőzését is.

Fotó: Wölfinger Béla

 

 

  •   
47 hozzászólás

47
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
22 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
Tóth LászlóKIMI1011Szakács TibormagyarkosarlabdaS.Pippen Recent comment authors
Tóth László
Olvasó

Én egy végtelenül elkeseredett szomorú kosárlabda szurkoló vagyok .
Mi lesz veled jászberényi kosárlabda .
Miért kell így tönkretenni ???
Pénz hiány ……vicc .
Szponzor nincs , nem találnak ….pedig keresik .
Az előző is ez a vezetés miatt ment el .
Új meg miattuk nincs .
Mindenki csak les ki a fejéböl .
Várjuk a bajnokság végét .
Siralmas .

KIMI1011
Olvasó

Kosárlabda szurkólóként fájdalmas ez az egész, ami a JKSE-nél történik. Alapvetően a kosárlabdát szerető embereknek nagyon elkeserítő, dühítő végignézni, hogy minden rommá válik. Elég nehézkesek voltak az előző évek is, persze az előzőt kivéve, de ez a jelenlegi, gyötrelem. Legfőképpen az talán, hogy semmit nem látunk, hogy a vezetés tenne. De miért?? Könyörgöm, de tényleg, ne akarjátok már teljesen becsödöltetni az egészet. Miért nem tudunk összefogni, biztos sokan tudnának segíteni akár. Miért nem történik valami?? Legalább jelezzétek éppen milyen folyamatban lévő tárgyalások vannak, vagy valamit. Ez nem megoldás, hogy hallgatás van semmi más a vezetés részéről!!! Januar végéig lehet igazolni… Olvass tovább »

jolly joker
Olvasó

A közgyűlésben illetékes tagok is nyugodtan ülnek a babérjaikon és nem tesznek semmit a csapat megmentéséért! Ki érti ezt????? Vagy már mindenki tudja mi fog történni csak a szurkolok nem!!!!

S.Pippen
Olvasó

Nem tudom, van-e még lentebb… Se csapat, se edző, se vezető. Az államtitkár úr persze soha nem utazik, a szerződése szerint heti három napot Berényben töltő elnök úr meg ugyan leül a padra (mi keresnivalója is van ott?!), de ha már szakmailag nem tud segíteni, legalább parancsoljon rá az eszetlen Pantelicsre, hogy üljön le a kispadon, ne kiabáljon, ne mutogasson a szurkolók felé.

A tavalyi csúcs csapatból sikerült egy fél év alatt minden idők legkilátástalanabb JKSE-jét összehozni. Végtelen szomorú vagyok…

jolly joker
Olvasó

Vezetők TAKARODÓ!!!!Mi kell még hogy lelépjen ez a semmit mondó vezetőség??????? Csődbe akarjátok vinni a Jászberényi kosárlabdát abban bízva hogy a piszkos munka nem fog kiderülni és nem lesz átvilágítás???? Amikor már az öltözőben ismét balhé van a játékosok között jó nagy a baj! Árnyék elnökünk biztosan jól tud aludni mert szerintük minden rendben! Igaz már mindenki bennünket sajnál mert már edzőpartnernek is nagyon gyengék vagyunk!Minek kell még történni hogy változás legyen mert már a többi korosztálynál is van ugatás a szülők és a nagy tudású vezetés között!

mindenkisoproni
Olvasó

Végre élmény meccsre járni!!Van tűz,győzni akarás es csapatszellem!!Köszönjük Kostas mesternek,hogy egy mélyen levő önbizalom nélküli hitehagyott csapatot rengeteg munkával feltámasztott és ujra van szerethető csapatunk!!Minden Játékoson látszik,hogy van önbizalom,forgatja a csapatot,van taktika es ami a legfontosabb a győzni akarás!!Ki lehet kapni,de ha mindent megtesznek a játékosok,emelt fővel le lehet jönni a pályárol!!Jó lenne Körmenden végre már egy bravúr győzelem és még közelebb zárkozni a 8-hoz.Magyar Kupa ideje alatt meg lehet dolgozni es talan bejutunk a 8ba!!Kostassal jó lenne a kövi szezonba is dolgozni,nyilván nem olcsó,de érti a dolgát es nemzetkozi tapasztalattal Rendelkezik és ért a játékosok nyelvén,játékospárti edző!!!ui:remélem Már belátjátok,hogy… Olvass tovább »

Szakács Tibor
Olvasó

Kostas kevesebb pénzért van itt, mint amennyit a Sabáli keresett és a következő szezonra is alá van írva már a szerződése.

Viggiano
Olvasó

Először is gratulálok a csapatnak! Jászberényieknek kívánom, hogy oldódjanak meg a csapat körüli gondok! Szeretnék igazat adni, azoknak a szurkoló társaimnak, akik az edzőben látták eddig a hibát, igazuk volt! Mindig hangoztattam, hogy nem Sabáliban látom a gondokat, tévedtem! Nem is ezután a meccs után gondolom így, illetve az elmúlt győzelmek után, sokkal inkább az utóbbi időben mutatott hozzáállás alapján! Nagyon bízom benne, hogy a vezetőség mindent megmozgat azért, hogy az edző jövőre is itt legyen! Hajrá Skc!

Skcforever
Olvasó

Próbáltuk puszta tényekkel elmondani, általában mínuszokat kaptunk, de szerencsére mindenki felfogta, látja, és ez a legfontosabb. Ez a görög a legjobbkor jött, remélhetőleg marad is. SKC!!

bippa1
Olvasó

A minuszokat renszeresen nyomták.Viggiano szeretem és tisztelem az önkritikus embereket.Ennyi amikor rendes EDZŐ ül a padon,van csapat és lassan teli csarnok.

Skcforever
Olvasó

Csak egyet érteni tudok bippa1 kollégával, tisztelet, hogy beláttad a tévedésed Viggiano!! SKC!!!

roni20
Olvasó

Ahogy olvasom a Szeged ismét erősített, akkor már le se kell játszani a playoutot! 😀 😀 petőfi hőgye TAKARODJATOK!!!

jolly joker
Olvasó

Fogják meg Gulyás úr kezét is nehogy kimaradjon a jóból!

jolly joker
Olvasó

Bocs majd elfelejtettem az államtitkár úr kezét is megfoghatják és együtt távozhatnak p…ába!!!!

Zsola81
Olvasó

Mészáros…! A fejlődése megkérdőjelezhetetlen. Betonbiztos kezdő, indokolatlanul rengeteg játékperccel. Ba..zuk már ki innen a pi.sába könyörgöm! Játszanak inkább a berényi gyerekek. Sza.abbak nem lennének, ebben biztos vagyok.

Praenoricum
Olvasó

Jászberényben nagyon nagy gondok vannak. Egysíkú, ötletteen támadások, lejáró támadóidőkkel. Játékosok, akik gyűrűre sem néznek. Nagyon komoly változás kell, ha bent akarnak maradni. A tavalyi csapatra semmiben sem emlékeztet annak ellenére sem, hogy több légióst sikerült megtartani. A soproni csapaton viszont nagyon látszik az edző munkája. Gratulálok a győzelmükhöz.

Kobra
Olvasó

A 7.meccs hogy nem sikerült 70 pontot dobni….😢Petőfi&Hőgye urak…az urak kicsit erős!Viszlát!

Hidegzuhany
Olvasó

Vezetőség! Az időtök lejárt ! Távozzatok! Eljátszottátok mindenki bizalmát és pénzét . Szóba se áll veletek az új polgármester !!!! Szabinak , Gyurinak vagy vki hasonlóan befolyásos embernek adjátok át a helyetek erre a félévre ! Előbbi városilag utóbbi szponzor szerzésben tuti tud segíteni. Nyártól meg újratervezni ! Csak ne essünk ki!

Badesz
Vendég
Badesz

Szép estét Mindenkinek! Ahogy látom a szokásos 25pontos zakó 😁 Ezen már csak nevetni tudok.. Mélységesen csalódtam az összes kamu huszár vezetőben… Lenne itt pénz ha a mostani bagázs elhúzna a picsába innen de jó messzire..Takarodjatok… 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Skcforever
Olvasó

Hát, azért ma kicsit elhittük magunkról, hogy ez fél vállról menni fog, de szerencsére a negyedik negyedben összekaptuk magunkat. Gratulálok Nelson-nak, ha a harmadik negyedben nem dob be mindent, akkor kérdés nincs, így azért voltak izgalmas pillanatok. Tauras az első pár langyosabb meccs után rendesen belejött, és szépen a csapat egyik vezére lett (bizonyítva,hogy az egyik legjobb légiós négyes itthon), Rivers pedig Borisov óta a legjobb 3-4es légiós Sopronban. De a legnagyobb különbség még mindig az, hogy van edző!!! Így tovább srácok,most már nézhetünk inkább előre, mint hátra, de maradjunk észnél, és akkor bármi lehet még. UI: Én eddig nem… Olvass tovább »

bippa1
Olvasó

Azért azt nem felejtjük el,mikor amikor elöttünk mutogatott,meg csokolgatta a falko címert.A maival csak rátett egy lapáttal.

Skcforever
Olvasó

Nekem ez nem volt meg, de mindegy is, egy favágó paraszt…
Viszont… Már sokszor próbáltam, általában nem kaptam rá választ, de most újra megpróbálom, hátha: szóval a mínuszolók esetleg leírnák, hogy mégis miért kaptam a mínuszokat? 😀😀

pbask
Vendég
pbask

Sajnálom Berényt,kivülről nézve pénzkifizető hely lett,és tönkre akarják teljesen baszni..Volt egy korrekt vezetés,leváltották,azóta meg…

jaszberenyikse
Olvasó

Mire gondolsz? Attól, hogy már nem G. Csaba a klub elnöke és ide hozták bábnak Petőfit ugyanúgy ő mozgatja a szálakat a háttérből. Korrekt vezetés…bárcsak.

eskace
Olvasó

Erről van szó!

A berényt illetve néhány játékosát akik vért izzadnak meccsről-meccsre csak sajnálni lehet. Sajnos mi is voltunk ilyen helyzetben – szarból sajnos tényleg nem lehet várat építeni.
Jean “Pantelics” Reno meg még mindig egy akkora favágó, hogy az nem igaz – Buta mint a föld – az ilyenektől pedig csak lejjebb süllyed az egész csapat.

Száz szónak is egy a vége, régen volt ennyi akarás ebben a csapatban, 3 hónapja ezt a meccset valszeg bukjuk. Csak igy tovább, végre megint élvezet férfi kosárlabdá nézni Sopronban – helyezéstől függetlenül. Sosem az volt a fontos hányadikak vagyunk a tabellán!

Hajrá Sopron! Hajrá SLC!

roni20
Olvasó

Sopronnak gratulálok. Tisztelt Vezetőség felé üzenem, hogy szezon végén az eredménytől függetlenül álljatok fel mindannyian és adjátok át másnak a staféta botot. Alkalmatlanok vagytok a profi klub vezetéséhez. TÁVOZZATOK!!!!!

jaszberenyikse
Olvasó

Tisztelt vezetőség! Ti is nagyon jól látjátok, hogy ez a csapat mire képes. Pontosan arra, hogy kb. a piros csoport élmezőnye is oda-vissza verne minket. Miért van az, hogy a többi csapatnál folyamatosak a játékoscserék, ahol gáz volt edzőcsere (Sopron, Szeged), míg nálunk semmi mozgás síri csend, kivéve, hogy veritek a melletek, hogy visszahoztátok Nelsont akitől nem tudom egy ilyen sérülés után mit vártatok. Hol az ötödik légiós? Szerintetek Brbaklics légiós szint? Ki fog triplát dobni a csapatból? Hol van a Lazics, Reed, Staten felszabadult fizetése? Csak nem már a zsebetekben? Csak nem be van fizetve a Maldív-szigeteki családi üdülésbe?… Olvass tovább »

Brendon
Olvasó

Minek tartjuk még a csapatban Millert? Teljes homály a srác…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Fűti az öltözőt, ha érted…😀 Vagy mondjam úgy, hogy forrósítja a hangulatot? 😀 Minden esetre meleg helyzet.

Brendon
Olvasó

Alapjában véve pont leszarom, ki kivel tölti a szabadidejét, és mivel. De profi sportoló címen van itt, és teljesen érthetetlen, amit a pályán csinál.
Szeged igazolt irányítót, edző is van…innentől nincs kérdés, ha nem lesz drasztikus változás, akkor vége.

jb17
Olvasó

Én már az első meccs után megírtam, hogy Miller out.. De akkor csak a fejem lett érte leszedve, ugye Szabikám? 😁😉

gulyasszabolcs00
Olvasó

Egy esélyt mindenki megérdemel, tudod😉 azóta sok víz lefolyt a Zagyván és végül igazad lett!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mindenek előtt gratulálok az U20 – asainknak, zsinórban második győzelmüket aratták! Utolsó percig küzdenek minden meccsen, akármi is az állás, minimum elismerésre méltó!
Felnőttek: maximum kellemes edzőpartnerek lehettünk ismét… Rossz megélni ezt nekünk szurkolóknak. Legutóbbi meccs után leírtam a tényeket, a továbbiakban igyekszem csak a pályán történtekre reagálni.
Remélem mást is zavar a helyzet, és lépnek az ügy érdekében. Én szurkolok továbbra is, mostmár ugye bérlet nélkül…
Gratula, Sopron! Sok sikert!

Jokic
Vendég
Jokic

Most nem jársz idegenbe, hogy nem megy a csapatnak? 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Újabb kapufa tőled, mert ebben a szezonban is többször elkísértem már a csapatot. Aludj egy nagyot melegítős kolléga, holnap tala a csarnokban 😉 aztán csinos legyél nekem! 😉

Jokic
Vendég
Jokic

A legkönnyebb dolog akkor pöffeszkedni, amikor megy a csapatnak. Nehogy olyan mély nyomokat okozzon neked ez a szezon, hogy másik csapatnak kezdj el szurkolni. 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mindörökké Jászberény💙

Jokic
Vendég
Jokic

Nálunk sem voltál a Berénnyel az idei szezonban, na majd holnap jössz a másik csapatoddal? 🙂

Sopbasket
Olvasó

Gratulálok! 4 győzelem zsinórban! Ennyit számít egy jó edző!

SopronKCfan
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Szeretnék a Jászberénynek sok sikert kívánni, az első félidőben jók voltatok, arra lehet építeni. Van 1-2 fakezü játékosotok, sajnos ugye nincs pénz nem tudtok cserélni. Kívánom, hogy javuljon a tendenciátok! Sok erőt és kitartást kívánok! Remélem nem estek ki! Mi pedig zsinórban 4-et nyertünk, bármi lehet Körmenden habár nem mi leszünk a favoritok. Köszönjük Kostas! Hajrá Sopron!

jb17
Olvasó

Nagyon korrekt! Köszönjük szépen és gratula a győzelemhez!

Zsola81
Olvasó

Ha tippelnem kellene, hogy kiket értesz “fakezű” alatt,akkor a Mészáros,Ruják,Peringer,Buzás tengelyre saccolnék… 😂😂

SopronKCfan
Olvasó

Miller barátunk sem valami csodálatos kosaras 😅

Zsola81
Olvasó

Jogos! Annyira jelentéktelen, hogy eszembe sem jutott, hogy ő is van, és a felsoroltak közé való… 😂

SopronKCfan
Olvasó

Szegényt néha nagyon zavarta a labda. De ahogy mozgott, szakadt a röhögéstől a szektor.

magyarkosarlabda
Olvasó

de legalább snapchaten el tudja kuldeni a kivert f.szát ☺️
(nem vicc)

SopronKCfan
Olvasó

Igen halottam, hogy a csávó kicsit más világon él 😅

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés