Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Az utolsó játékrészben botrányosan támadtunk és szétszakadt a csapat”

Csalódottan nyilatkozott Hendlein Roland, a Kaposvár csapatkapitánya a Paks elleni mérkőzés után.:

:

A Paks az utolsó negyedben bedarálta a Kaposvárt a somogyi megyeszékhelyen, a találkozó után a hazaiak csapatkapitánya, Hendlein Roland érthetően csalódottan nyilatkozott.

– Ha az utolsó negyedben szerzett két pontunkat nézzük, akkor elég finoman fogalmazva sem sikerült jól, a meccs háromnegyedében viszont szerintem úgy játszottunk, ahogyan kellett. Az utolsó játékrészben botrányosan támadtunk és szétszakadt a csapat. Most azon kell dolgoznunk, hogy újra felépítsük magunkat, mert ez a periódus csúnya volt. Ez elég rosszul esett mindenkinek, mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak. Inkább a közönséget sajnálom és elnézést kérek tőlük. Nagyon nehéz bármit is mondani, mert nem erre számítottam és nem is így készült a csapat, hogy itt a végén ilyen rosszul fogunk szerepelni. Elnézést kérünk mindenkitől még egyszer, próbálunk javítani, amit tudunk megteszünk.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Vicces fiú vagy, SullyRubik75Tomba01BezseKPSVRKK Recent comment authors
Tomba01
Olvasó

Azért azt valljuk be, ha nincs a 3. negyedben a 3 technikai a paksnak és a rengeteg faut, amivel a bírók visszahoztàk a kaposvárt akkor ez a meccs már sokkal előbb eldőlt volna.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Azért azt valljuk be, ha fejben százas lenne 2-3 játékos a Paksban (főleg Faust, Jackson) és tudnának ember módjára viselkedni, amivel a saját csapatukat húzzák le, akkor ez a meccs már sokkal előbb eldőlt volna.

Tomba01
Olvasó

Nem igazán értem, hogy mit csináltak ami nálad kiverte a biztosítékot!?

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Szóval… ha viszont 2-3 játékos tudna viselkedni a paksi csapatból (főleg Faust és Jackson), akkor ez a meccs már sokkal előbb eldőlt volna.

KPSVRKK
Olvasó

Idén sokadszor halljuk, hogy nem azt játsza a csapat amit kell. Gyakran ezt már nem lehet mondani, ezek a szavak mindenkit demoralizálnak.
Az okát meg kell szüntetni, bármi áron!
A közönség még reménykedik, türelmes. Még.
Eddig minden helyzetben kitartott. Itt nem szokott lenni füttykoncert, nincsenek “hol a csapatunk” transzparensek, de azt minden játékos tudja meg, hogy ezzel nem lehet visszaélni.
Felejtsük el a paksi meccset, álljon fel a csapat, tűnjön el a görcs.
Roli, téged mindenki szeret!
Rendben van.
Megyünk Pécsre.
Hajrá KKK!

Bezse
Olvasó

Korrekt. Csak az a baj, hogy Pécsett újabb zakó lesz

Rubik75
Olvasó

Nincs realitása,de mikor nyerjünk Pécsen ha nem most.Minden ellenünk szól,mi gödörben vagyunk a pécsiek a csúcson,veretlenek,masszív csapat.Otthon játszanak tuti papirforma hazai.Ilyenkor jön a tippmix gyilkos meccs.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés