Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Az U16-os lányok legyőzték a cseheket

Döntetlen után, győzelem.

Magyarország - Csehország 67-66 (12-11, 8-16, 28-16, 19-23)

U16-os lány válogatottak felkészülési mérkőzés
Székesfehérvár, MKOSZ-csarnok

Magyarország:: Renczes 2, Balogh 11/3, Telegdy 9, Horváth 5, Habling 13/9. Csere: Kuncz 5, Siklós -, Pfeiffer 5/3, Kun 2, Ferenczi 3/3, Dúl -, Gyöngyösi 7, Sitku 5.

Csehország legjobb dobói:: Zilova 11, Saprankova 11, Zdenkova 9/3.

U16-os lány válogatottunk tegnap másodjára is megmérkőzött Csehországgal a székesfehérvári MKOSZ-csarnokban. Mint ismert, a két együttes pénteken döntetlent ért el egymás ellen.
Ez a mérkőzés is szorosan alakult, az első negyedben egyetlen pontos előnyt szereztünk, ám a második felvonás már a cseheké volt, akik 7 ponttal vezettek a félidőben (20-27). A nagyszünetet követően nagyot fordult a játék összképe, 28-16-ra nyertük a harmadik negyedet, a végjátékban azonban megint a csehek vezettek. Ezúttal Renczes Rebeka lett főszereplő a legvégén, az ő duplájával végül 67-66-ra a mieink győztek.
Igor Skocovski szövetségi kapitány értékelése: Érthetetlen volt az első félidő ritmustalansága a támadójátékunkban. Csak a szerencsének köszönhettük, hogy nem húzott el az ellenfél 20 ponttal. Túlerőltettük a mélységi játékot, és nagyon rossz helyzetekből akartunk kosarat szerezni. A félidőben átbeszéltük, hogy melyik arcát is kéne mutatni a csapatnak, majd a pályára kilépve ezt is láttuk. 5 triplát dobtunk a zóna ellen, nagyon jó ritmusunk volt, és átmentünk a cseheken. A mérkőzés végén megmutatták a lányok, hogy az agresszív cseh emberfogás ellen is tudnak jól játszani. Gratulálok a lányoknak, igazi csapatmunka volt ez a győzelem! Köszönjük a cseheknek a mérkőzéseket, remélem, hogy az Eb-n jó sokára találkozunk majd.
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés