Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az összes játékos szerződését felbontották Kaposváron

Alacsonyabb költségvetés mellett kell eredményesebb csapatot csinálni. Nem maradnak a légiósok.:

:

Újabb szurkolói találkozót rendezett a Kaposvári Kosárlabda Klub vezetése. A Kaposvári Városi Sportcsarnokban tartott összejövetelen elhangzott; az elmúlt szezonhoz képest alacsonyabb költségvetés mellett kell eredményesebb csapatot kovácsolni – derült ki a klub honlapjáról.

A szurkolói találkozón a jelenlegi helyzetről és az előttünk álló hónapok terveiről is tájékoztatást kaphattak a jelenlévők.

– Őszintén fogunk beszélni – kezdte mondandóját Puska Zoltán a csapatot működtető kft. ügyvezetője. – Még mindig nem sikerült lezárni az elmúlt szezont. Közben pedig dolgoznunk kell a következőn. Ennek részeként az a döntés született, hogy valamennyi játékossal kezdeményezzük az élő szerződések felbontását. Szeretnénk tiszta lappal továbblépni. Akinek fontos Kaposvár, az maradhat. Elsősorban a jövő csapatát kezdjük el építeni, ezért a fiataloknak 2+1 éves szerződést kínálunk. A felnőttek közül van akikkel számolunk a továbbiakban is, és akad akiktől elköszönünk. Alekszandar Pustahvar a szerződés ajánlatunkra a határidő lejártáig nem válaszolt. Úgy tudjuk ő otthon, Fehéroroszországban képzeli el a folytatást. Marko Spica mint ismert befejezte pályafutását. Az amerikai Emmanuel Ubilla a Zalakerámia ZTE KK – a mienknél jóval kedvezőbb anyagi lehetőséget biztosító – ajánlatát fogadta el, amellyel nem kívántunk versenyezni. A másik amerikai, Reggie Johnson egyértelműen kijelentette, hogy a magyarországinál erősebb bajnokságba vágyik, így nem is tárgyal egy honi klubbal sem. Több érkező játékossal is zajlanak az egyeztetések az esetleges folytatásról. Amint aláírjuk a szerződéseket, azonnal beszámolunk róla. A tervek szerint augusztus közepén kezdődik a felkészülés az új szezonra. Az biztos, hogy akkor olyan játékosok dolgoznak majd velünk, akik kaposvári színekben akarnak és szeretnének kosárlabdázni. Képesek azért áldozatot hozni, hogy segítsék a klubunkat. Vállalható eredményért küzdenek majd és ezzel együtt a szurkolók számára is szerethetők lesznek.

Hír még, hogy várhatóan a hónap végéig eldől, hogy miként alakulnak majd a jegy és bérletárak, valamint az is, lesz-e lehetőség az online jegyvásárlásra – írta a delfinek.hu.

53 hozzászólás

53
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
32 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
lddipasopvasvillaValvanoPaul george Recent comment authors
ldd
Olvasó

Különben “csóró csapat” volt már a legjobbak között és sokan szerették.
A Harangozó Laci bácsi – Jampi vezette Dombóvárra gondolok.
Kedves szolnoki “öregek” megvan amikor a Dombóvár Szolnokon vert meg bennetek?
Miedzik 52 pont ? A fiatal Bosznai 20 fölött?

ipasop
Olvasó

Ja hogy az öreg ,máshová nem kellő töltelék játékosok bérét meg akarják nyirbálni?? Kérem szépen mondják már el hogy mennyit is kerestek ezek a derék legények??? Azt hiszem az itt irkálók egész évben nem keresnek annyit mint az aranykezűek itt havonta. Ha csak nem az érintettek seggnyalói az irkálók.
Eddig vidám vasárnap volt, most vége a matinénak, megérkezett az új tiszteletes és innentől kezdve kemény istentisztelet lesz!

vasvilla
Olvasó

Ivkovics ahová beteszi a lábát, ott tuti , megbolydul a méhkas. Csakhogy általában minden intézkedése , végeredményben őt igazolja.Lehet őt szidni, utálni de az eredménysora magáért beszél! a gyengécske PVSK ból élcsapatot csinált hiszen kupát nyert és nem mellékesen döntőt játszott a bajnokságban! Jóval szerényebb budgetből mint a mostani csapat. Kecskeméten ,gyakorlatilag megszűnt a kosárlabda ,mielőtt oda ment. Aztán pár éven belül stabil play off csapat lett, majd döntőt játszott a kupában és a bajnokságban. Nem mellékesen azóta is mind két klub él, a maga szintjén kimondottan sikeresen, nincs katarzis, összeomlás stb. mint ahogy azt egyesek személyes sértettségből terjesztették,terjesztik és… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Nocsak, még egy értékelhető hozzászólás.
Gratulálok!

Valvano
Olvasó

Kedves vezetők és féleszű csarnoképíttetők(szándékosan írtam kis betűvel-kisebb sajnos nem volt)! Ha ez a szurkolótábor nem érdemel meg egy jó csapatot, akkor melyik??? Elmentek ti a pi…ba! De minél előbb!

ldd
Olvasó

Szeretném jelezni, hogy a ” féleszű csarnoképíttetők” kifejezéssel Magyarország regnáló kormányát, azon belűl egyeneses OV-t bíráltad!

Valvano
Olvasó

Mehetsz te is velük együtt!

ldd
Olvasó

Én inkább maradnék, ha már eddig nem mentem.
Menjenek inkább ők

Bezse
Olvasó

Na páran kapirgálják a mázat: élő szerződések egyoldalú felmondása nem kevés pénzbe kerülne , ki kellene fizetni a hátra levő időszakot ( “határozott idejű szerződés” ): ha jól emlékszem az összes magyar érintett , vagyis Roli,Luka,Gege,Peca,Tonyo. Lehet számolgatni! De a legvalószínűbb az hogy valahogy így hangzik az igazság: “aki akar mehet” . Aki marad , az marad. Aztán akik maradnak , azokra majd azt mondják hogy kaposban akarnak játszani.Még akkor is, ha azért marad mert nem kell sehova…
Ettől függetlenül nagyon amatőr nyilatkozat volt.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mi történik, ha valaki nem fogadja el az egyoldalú szerződés módosítást? Esetleg ez egy zsarolás?
Nem bontod fel, maradsz, de nem játszol?
Esetleg alá kell írni az egyoldalút egy nincs követelésem a csapattal szemben záradékkal?
A normális verzió: megegyezek, felbontom, mindent fizetek (esetleg egy kicsivel többet), bocsánatot kérek, sok szerencsét kívánok.

ldd
Olvasó

Az elején jól kapizsgáltál.
Általában a játékos kap egy-két hónap lelépési pénzt oszt, ossza be …

Player
Olvasó

Erdekesek azok a szurkoloi tajekoztato anketok, amelyek utan tobb a nyitott kerdes , mint elotte! A szurkolok altal irott velemenyek talan egy-ket kiveteltol eltekintve nem optimistak. A vezetoknek ebbol is tudniuk kell, hogy mennyire volt egyertelmu es progressziv a tajekoztatojuk. Valoban hulyen hangzik, hogy olyan jatekosokat igazolnak, akik kaposvari szinekben akarnak jatszani. Puska Ur elprobalhatta volna a beszedet tukor elott, talan idejeben eszlelte volna a bajt! Ebbol is latszik, hogy szinte lehetetlen a rejtozkodo valodi fonok, Ivko gondolatait masnak, formalis, de nem valodi vezetonek interpretalnia, ertelmesen eloadnia. Hat nem is sikerult! Ha nem “babkent” mukodne, lehetne sajat, ertelmes gondolata is,… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Ha ott lettél volna most nem irnál hülyeséget. A tájékoztatón kerek.perec kimondták Puska felel a gazdálkodásért és capatot érintő egyéb ügyekért Ivkovics meg a csapat építésért és játékért,az aki csak csak formálisan lesz az aki nohát ő nem szólalt fel.

red-black01
Olvasó

Ivko mester bábszínháza ismét kinyitott 🙂

“Kiscsopot vágyunk, de hárcolunk.” (Ha összejön hozsanna, ha nem: “kiscsopot vágyunk” 🙂 )
Aztán egy kis pénzmag, következő év mondjuk 8: kiscsopot vágyunk, de égy nágy csálád 😉 .

törrögszultán
Olvasó

Fehérváron sem rózsás a helyzet! Új hír szerint, Lórival együtt távozik Ricsi is . Szörnyű, hogy SENKIT NEM VAGYUNK KÉPESEK MEGTARTANI!!!
Balázst odaadjuk nektek, haverjával, Ifkóval biztos nagyot és maradandót alakítanának…

MacReady
Olvasó

Ha Balázs hazatérne bármilyen pozíciót vállalva a klubnál, jó pár ember nem járna ki a meccsekre.

törrögszultán
Olvasó

Erre mondják, senki sem lehet próféta a saját hazájában. No de mi a bajotok vele? A ti kölykötök!

KKK72
Olvasó

Alapvetően semmi. Csak hát mikor elment mit is mondott “Ha vissza jövök csak is Kaposvárra jöhet szóba. Láss csodát nem így lett.

MacReady
Olvasó

Így van, illetve pécsi színekben ezt követően volt mutogatás a kaposvári szurkolók felé is. Mondjuk Stojan is innen akart visszavonulni. Az sem sikerült 😀

royalka
Olvasó

Sajnálom a szurkolókat. Meg voltam róla győződve, hogy most, hogy elkészült az új csarnok, egy felsőházra is esélyes csapatot fognak összerakni. Erre gyakorlatilag bejelentik, hogy a 2020/ 21 – es szezont már az NB1/B- ben képzelik el.De akkor mire megy a lóvé? A focicsapat hiába lett NB1- es, Pakson játszik egy jó darabig, mert alkalmatlan a focipálya. Ott van egy fasza, új sportcsarnok, erre eltűnik a kosárlabda belőle. Ki fog ott játszani? A röplabdások? Nem tudom mennyien járnak röplabdára, de annál szarabb sportág nem sok van. Tényleg sajnálom, Kaposváron jó meccseket játszottunk, meg közel is volt. 🙁

donnarumma
Olvasó

+1

Bossesy
Olvasó

Ekkora hülyeséget….
“akik kaposvári színekben akarnak és szeretnének kosárlabdázni”
Profi sortolóknál nem úgy van, hogy kijelenti pl. egy 24 éves egyetemista amerikai srác, hogy “Ó, de de szeretnék Kaposváron kosarazni, minden vágyam, hogy egy soha nem hallott ország, soha nem hallott városában pattogtassak, mert az nekem óriási megtiszteltetés.”
Ha van pénz van profi csapat, ha nincs pénz, akkor nincs, sajnos ez van. De egy vezetőnek ekkora hülyeséget nyilatkozni.
De azért új sportcsarnok kell ugye. Bár gondolom decemberben-januárban talán egy szalagavatóra megtelhet ha a város összes középiskolája egyszerre kibéreli.

KPSVRKK
Olvasó

Ki akar majd itt játszani?
Se cél, se pénz.
Mit is választ aki itt marad?
Nem túl csábító munkahely.
Gondolom Roli pénzét már összekaparták, hogy köré építsenek csapatot,ő pedig, szegény harcol saját magával, hogy ezt a posványt válassza és ennyi volt, vagy elmenjen, miközben a szíve itt tartaná. Az ő képességeivel és hozzáállásával gondolom van más opciója is.
Szerintem a töke tele van az egész szarral, ahogy a miénk is.

Jó gondolat, hogy tiszta lappal kell indulni, be is kell mindent szántani, de akkor tűnjön el mindenki aki csak élősködni és pénzt kiszedni jár a klubhoz!

KKK72
Olvasó

Mit is mondtak ? Az új csarnokba még plusz ezer főt kell becsalogatni ! Megkezdődött a csalogatás csak nehogy még meglevő ezer is feleződjön! Hát,hogy nem erre számított senki az biztos,persze a remény hal meg utojára és mi már úgy bele jöttünk a reménykedésbe, hogy nosza ! Sztoján kimondta a célt a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni,persze csendben megjegyezte,hogy ahol eddig Ő volt a nyolcba mindig bekerültek. Tetszett az edzőkérdésre adott válasza is, hogy Ádám nem lett jobb edző ősz után tavaszra és ő mint játékos mindig annak az edzőnek a keze alatt játszott aki ott volt, csak azt nem tette… Olvass tovább »

empe
Olvasó

Ha jól emlékszem, bár javítsatok ki ha nem, aakkor a Klíma-Vill targoncával öntötte a pénzt a csapatba. És ha az nincs, akkor nincs Halimics és nincs semmi.

KKK72
Olvasó

A Kmézics által “dirigált” csapatban hiába keresem nem találom Halimics nevét de Ivkovicsét igen !

empe
Olvasó

Lehet félreérthető voltam. Nem konkrétan Halimicsre gondoltam, hanem azokra a minőségi játékosokra. James, Sanders, Dzunics és Ivkovics sem bagóért jött.

Pécsidrukker99
Olvasó

Sok sikert nektek a következő szezonban, ne pártoljatok el a csapatotoktól, egy Pécs-Kaposvár meccsnek mind a pécsi, mind a kaposvári szurkolókkal van meg a hangulata. Jövőre találkozzunk a Lauberben és az új csarnokotokban egyaránt ? Hajrá Pécs!

Paul george
Olvasó

Tipikus pecsi szurkolo, itt bofogsz nekunk kommentben a helyett hogy mennel szurkolni a csapatodnak ?

Mary
Olvasó

Irány az alsóbb osztály. Teljesen hülyére vesznek bennünket, mert akik szeretjük a KKK-t úgyis elmegyünk meccsre, legfeljebb a “divatszúrkolók” otthon maradnak. Mi + kapunk, amit kapunk, de ott leszünk, mert ennyire ♥️ Kaposvárt. Bosszankodunk, fogadkozunk, hogy ez az utolsó, mert dühítő, ami itt folyik, és a következő meccsen újra ott találjuk magunkat a csarnokban, bízva a jobb folytatásban. ???? Gondolom, nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel, hozzáállással. HAJRÁ KAPOSVÁR!

empe
Olvasó

Ha nincs csapat, csak olcsón megszerezhető fiatal, vagy épp öreg játékos, akkor bukó lesz az év is. És az “arénában” csak a labda pattogása, a cipők nyikorgása és a szimulálós játékosok jajgatása töri majd meg a csendet. Erre a régi csarnok is teljesen alkalmas volt. Javasolnám a kaposvári futsal csapat megalakítását. Az sem fogja megtölteni az “arénát”, de talán arra adnak majd pénzt és abból kicsippantva lehetne a kosár csapatatot is megerősíteni.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hihihi, meg hahaha, kackac-kukac, nemdebár??? 😀 😀
Kitartás, még 40-50 év, és a nép majd lassan ráébred, hogy a stadionokat (csarnokokat) nem lehet megenni.
Addig is sok-sok kitartást, türelmet kér Pártunk és Kormányunk mindenkitől, akinek az utcájában ez idáig még nem épült csarnok és/vagy stadion —- meglesz!

SZERETLEK titeket! 😉

Setback
Vendég
Setback

Éhes vagy és nincs pénzed rá a stadionok miatt? Szar lehet neked. Megígérem neked, hogy ha véletlenül meglátlak az években felépült egyik stadionban/csarnokban a jövőben, akkor megérzed, hogy pl én hogy szeretlek téged. Bár lehet te nem is jársz meccsre. Itt töltöd a te frusztrált, rosszindulattól bűzló gennyes életed a neten.

ldd
Olvasó

hát a múltkori óta nem lettél okosabb …
A többit tudod, Setback …

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

“Alacsonyabb költségvetés mellett kell eredményesebb csapatot csinálni.”

Az esetek nagy átlagában ez nem szokott sikerülni. Elég komoly összefüggés van a költségvetés (ebből eredően a játékosok minősége) és az eredményesség között.

J.R.Benitez
Olvasó

Ez igy van.

pilvaker
Olvasó

Kezdődik a cirkusz…
Majd a generál manager elmondja évvégén, hogy milyen szerény költségvetésből hozták ki azt az eredményt.
A szokásos recept.

Rubik75
Olvasó

A szurkolók arcon köpése,ez a klub részéről.Nem tudom értelmezni ezt a mondatot,hogy kaposvári színekben akar és szeretne kosárlabdázni.Akkor ezek szerint mehetek játszani én is mert évtizedek óta járok meccsekre.De mondjuk Harden,Curry ne jöjjön ha lenne rá pénz mert őket az érdekli.Ezt a baromságot,mindenki pénzből él.Gondolom,hogy mennyi játékos fekszik le és kell fel úgy,hogy a kaposvári színekér akar küzdeni kevesebb pénzért.

KPSVRKK
Olvasó

Szerintem ekkora kurva nagy pofonra egy kaposvári sem számított.
Ismét hangsúlyozom azoknak akiknél Ivkovics teljesen becsípődött: nincs bejelentbe, most sem lett.
Lojális csapatot szeretnének ez tök jó, de a profi kosárlabdázó is pénzből él nem ígéretekből és vállonveregetésből.
Sportcsarnok,kosarasok nélkül
Színház színészek nélkül
Uszoda úszók nélkül
Ez Kaposvár!
A közlekedési csomópontot majd azért használjuk.
Lehet, hogy valaki elmérte a lehetőségeket?
El vagyok keseredve…

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“ekkora kurva nagy pofonra egy kaposvári sem számított”
Én lennék az egyedüli?
Pedig nyilvánvaló, hogy a reneszánsz rohamléptékben épülő sportlétesítmények itt Magyarországon elsősorban azt a célt szolgálják, hogy az a bizonyos felső réteg gazdagodjon. A sport csak másodlagos jelentőséggel bír, sajnos.
Hiú ábrándokat kergettek így a szurkolók, az új csarnokhoz új remények fűződtek.
Ámazonban, mi szurkolók a remény rabjai voltunk mindig, most is a remény fog utoljára meghalni. Polgármesterünkben bízva, egy jó politikai szereplés után (migránsozás, sorosozás) minden reményem szerint jutalomként oda dobnak majd egy kis koncot nekünk is. Aztán mi szurkolók tovább szurkolunk majd mindhalálig.

TAO támogató
Olvasó

Ez őszintén szólva elkeserítő, hogy az előrelépés helyett most is csak helybenjárás tapasztalható. Így a Támogatók rövidesen kivonulnak az egyesület mögül. Elég volt a céltalan és eredménytelen szezonok finanszírozása, egyesek szórakozására.

bimbo
Vendég
bimbo

Magyarország én így szeretlek csak a koruptcio

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

helyesen: KORRUPCIÓ.

WSreborn
Olvasó

Ez óriási kamu, amolyan Ivkovicc féle porhintés, Stojan soha életében még csak közelébe sem ment olyan klubnak ahol ne lenne pénz, vagy szerény költségvetéssel dolgozna…..

Onyx
Olvasó

Őszinteségről beszélünk, de közben az ellenkezőjét tesszük… Arról miért nem beszélünk, hogy mi az oka annak,hogy idén alacsonyabb a költségvetés? Ha az előző vezetés hibája, akkor erről miért nem tudunk őszintén beszélni? Ja, hogy nem akarjuk kicsinálni a Tibit mert akkor borulna más is…Az új csarnok nem tegnapról mára épült fel. Nem lehetett volna úgy tervezni, hogy a következő szezonban egy erősebb, még közönségcsalogatóbb csapat fusson ki a pályára? Erre az ellenkezője történik… Magyar játékosok álma lesz kaposvárra igazolni a jövőben. Itt biztosan tudhatják, hogy a klub szerződést bont velük, ha úgy akarja.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Ez egyszerűen nevetséges ami itt történik , ez csak duma amit itt leírtak ebből semmi jó csapat nem lesz ! Jah hogy a foci viszi az nb 1 , hát gratulálok , és semmi konkrétum mint màr több csapatnál , és még pár hónapja azt nyilatkozgaták új aréna nagy csapat stb .. nevetséges és sajnálom a szurkolókat !

Vadkakas
Olvasó

megy a pénz focira? MB1?
kár érte…

Hjrá DEAC!

Koops
Olvasó

Erre nem számítottam 😀
Új aréna.. erre mi van alacsony költségvetés…
Nagyon nincs rendbe itt valami… Milliárdok pár ember zsebébe szépen landoltak..
Ebből jövőre nehogy playout legyen..

hp12
Olvasó

És mit szól ehhez az új városi sporttanácsnok ? Majd a női röplabdára fókuszál ? Ott erősítenek ezerrel.

spt7272
Olvasó

A döntéshozók zsebe,gondolom nem üres!!Hajrá KKK!

Bezse
Olvasó

hahaha … bullsh…. ! Profi világ = pénz beszél , kutya ugat . Ebből PlayOut lesz , már most megjósolható .

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Alacsonyabb költségvetés=1 év múlva alacsonyabb osztály…

szakadtgepard
Olvasó

Alacsonyabb költségvetés… Ezért volt értelme új csarnokot csinálni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés