Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az OSE kiáll a játékosai mellett, elítéli a rasszizmust

Vizsgálatokat kezdeményeznek, jogi lépéseket tesznek.

  •   :

:

Kosárlabda klubunk megdöbbenéssel fogadta a 2020. február 8-i OSE Lions – Sopron KC mérkőzésen történt szurkolói rendbontást és rasszista viselkedést. Egyesületünk elítél minden erőszakot, szót emel a kirekesztés ellen és kiáll minden játékos, szurkoló, szakember mellett, aki a sport szeretetéért, a sportszerű küzdelemért látogatja a mérkőzéseinket és sportszerű magatartásával példát mutat valamennyiünknek

– írja közleményében az oroszlányi klub.

A klub soron kívül egyeztetést kezdeményezett valamennyi érintett szervvel, továbbá a biztonsági szolgálattal, hogy a szombatihoz hasonló események a jövőben ne történjenek meg. Az egyesület megteszi a szükséges jogi lépéseket a rendbontókkal szemben, egyben határozottan kiállnak minden játékosuk, szurkolóik és valamennyi olyan érintett mellett, akit atrocitás ért a rendbontók részéről.

  •   
22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
MimégmindigkitartunkmindegycsaknesárgaGézukaalajos87Szombathelyifaxszerelő Recent comment authors
mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Kérjék be a Körmend Sopron meccs jegyzőkönyvét is. Falcos gyerek is ki lett tiltva, nem? Vagy csak nyilatkozat volt? Tisztuljon a lelátó.

alajos87
Olvasó

Milyen rasszizmus? Leöntötték sörrel a bírót,bár nem kapott belőle sokat,ennyi történt,semmi más.

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Boszorkányüldözés.

Skcforever
Olvasó

A soproni vezetés nagyon is tudja kik ők, ezért azt gondolom itthon alap lenne a kitiltás, illetve együttműködve a többi klubbal, az idegenbeli belépéseket is meg lehetne tagadni. Én tényleg értékelem, hogy elmennek idegenbe, és azt is értem, hogy a balhékat leszámítva űzik hajtják a csapatot és jól szurkolnak (mondjuk csak idegenben, itthon valahogy nem hallani őket), de mostmár nem lehet eltekinteni a gondoktól, főleg, hogy nem az első eset. Nem mondom, hogy örökre, de egy ideig nem szabadna újra kosármeccsre engedni őket. SKC!!

SopronKCfan
Olvasó

Már kint van a közlemény, hogy keresik az illetőket.

Skcforever
Olvasó

Köszi elolvastam, korrekt! Kíváncsian várom a fejleményeket.

Dennis
Olvasó

Kiváncsian várom a soproni klubvezetés közleményét, mert eddig struccpolitikát folytat ami nem biztos, hogy jó.
Amennyiben nem tudják, hogy kik voltak a rendbontók, amit kétlek, meg kell keresni az OSE vezetőket, illetve a rendőrséget, mert ezek nem fognak leállni és legközelebb majd egy másik városban fognak botrányt okozni.

SopronKCfan
Olvasó

Szia! Keresik őket, együttműködnek az OSEval! Nem rég jött ki a közlemény.

Dennis
Olvasó

Kösz láttam, remélem meglesz az eredménye és a következő OSE-Sopron meccs a kosárlabdáról fog szólni. Mi minde csapat vendég táborát barátsággal fogadunk, pedig hidd el itt is vannak balhésok csak a vezérszurkolók az ilyeneket kiközösítik.

piros710321
Olvasó

Körmendi klubnak is ezt kellett volna tenni a rasszista megnyilvánulás után!

Igyvan
Vendég
Igyvan

És a Soproni klub eddig mit csinált?
Mert nem ez volt az első!!

donnarumma
Olvasó

Így kell ezt csinálni!

vasipasi
Olvasó

Valaki leírná pontosan, hogy mi történt?

Downtown
Vendég
Downtown

Az Ose-Sopron meccsnel a kommenteknél lehet ezt-azt olvasni…

vasipasi
Olvasó

Ok, akkor visszanézem, köszi.

balldontlie
Olvasó

Gondolom ugyanaz, mint ami minden idegenbeli meccsükön, ahová elutazik a soproni “tábor”… Sajnálom a rendes SKC szurkolókat, a leghangosabbjaik még a saját csarnokukban is vállalhatatlanok. Kérdés inkább az, hogy miért várták meg,hogy valakinek hivatalos panaszt kelljen tennie ellenük.

Emőkefan
Olvasó

A soproniak csinálták a balhét.Sör öntözésbe a pálya felé+ rasszista bekiabálások. Sajnálom az oroszlányi szurkolókat, ez a csarnok volt a béke szigete. Nagyon jól éreztem ott magamat, mikor az én csapatom ott játszott. Csodálkoztam, hogy ilyen is van, hogy nem volt anyázás meg különböző obszcén bekiabálások. Jó hatással voltak az oroszlányi szurkolók a vendégekre.

moldi56
Olvasó

Lehet jönni Szolnokra is.Na itt aztán béke van a javából.Teljesen kicserélődött a korábbi szurkolótábor.Hogy mi lett a régi oroszlánbarlangból?Persze egyrészt nem is baj,mert rengeteg büntetést kellett fizetni,ami most éppen nem hiányzik.

Gézuka
Olvasó

fogatlan oroszjány lett sajnos

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Leöntötték sörrel az alapvonalnál a bírót, majd leköpdösték Abellt és nácultak egy kicsit. A jv megállította a meccset. A szolgálat bement kiemelni a rendbontókat, ebből lett az első boksz. Aztán ezt még követte néhány.
A 80-90 fős soproni szurkolóból kb 25 ember volt vállalhatatlan. Ők viszont nagyon. Ahogy általában mindíg, nem a többséggel volt a baj – nekik köszönet a sportszerű szurkolásért.

OSEFAN
Olvasó

halihó

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés