Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az Oroszlány a nyolcadik kuparésztvevő

Az újonc nem bízott semmit a véletlenre Jászberényben.

  •   

Jászberényi KSE - OSE Lions 67-93 (11-25, 19-27, 16-18, 21-22)

Bajnokság, 13. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Kapitány G., Goda L., Pozsonyi L. (dr. Gincsai J.)

JKSE: Nelson 6/3, Miller 8, Mészáros 2, Alekszandrov 15/3, Pantelics 7. Csere: Buzás 8/3, Ruják 10, Brbaklics 7/3, Peringer 4, Mondi -, Szigedi -, Vas Teplán -.

OSE: Abell 3, Washington 17/6, Mohácsi 6, Bozsovics 21/3, Hayes 18. Csere: Rizvic 16/6, Garamvölgyi 4, Demeter 4, Illés 2, Zsíros -, Anda 2, Kucsora -.

Villámrajtot vett az újonc: Bozsovics egy perc alatt berámolt hét pontot, majd Hayes is hozzátett egy közelit, 0-9-nél időt kért Malick. Buzás köszönt be először a hazaiktól, rögtön távolról, ettől függetlenül hamar meglett a közte tíz, sőt az olló egyre nagyobbra nyílt, az első negyed után 11-25 volt az állás.

Egy pillanatra benéztek tízen belülre a kék-fehérek, de aztán megrázta magát az OSE, a tizenharmadik percben, 18-35-nél megint hazai időkérés következett. Hiába, mindenre volt válasza az újoncnak, amely a palánkok alatt hatalmas fölényben játszott. Másfél perccel a vége előtt a húszat is átlépte a különbség (29-50). A félidő Washington kosarával zárult (30-52).

A szünet után sem tudott megújulni a JKSE, az Oroszlány viszont nem állt le. Már a harmincat súrolta a differencia. A záró felvonás előtt 46-71 volt az állás. Minden kérdés végleg eldőlt, már ha maradt még valakiben kétely az első negyed után…

Pantelicsék sem tudták megállítani az Oroszlányt, az újonc ott lesz a kupadöntőn (fotó: Gémesi Balázs)

Hibát hibára halmozott a sereghajtó, az „oroszlánok” éltek a lehetőséggel, és megérdemelt sikerüknek, no meg a Kaposvár körmendi vereségének köszönhetően ott lehetnek az áprilisi Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

fotó: Gémesi Balázs

  •   
54 hozzászólás

54
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
Osezoanonymusficsijolly jokercsocsa Recent comment authors
Osezo
Olvasó

Köszönjük szépen mindenkinek a hozzászólásokat. Jó olvasni, hogy milyen sokan szeretik a csapatot, a szurkoló tábort. Külön köszönet Kálmán Lászlónak, hogy amikor őt kérdezik meg az esélyekről ő mindig az ellenfelünk csapatára teszi a szavazatát. Szerintem frissen feljutóként a 8. hely nagyon jó eredmény, a kupa meg már csak boldogság. Már csak az Mkosz sorsolásában kell bízni, hogy ne top csapattal kezdjük majd a kupa szereplést.
Szép volt fiúk.
Hajrá Ose! 🔴⚫
Hajrá Oroszlány!🏀

ficsi
Vendég
ficsi

QSE ! Gratulálok a kupa szerepléshez ! Így kell csinálni az mögöttetek lévők jöhetnek lesni !

ficsi
Vendég
ficsi

—- Akkor nem jönnek Debrecenbe jó izgalmas mérkőzéseket látni !!

ficsi
Vendég
ficsi

A negatívokhoz szóltam !!

ficsi
Vendég
ficsi

OSE ott lesz ! De a többszörös Kupagyőztes is !!

jolly joker
Olvasó

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!!!!!! Gulyás úr /árnyék elnök úr/ nem gondolkodott még el hogy vmi hasznosat is kellene tenni a Jászberényi kosárlabdáért mert a rombolás az megy azt látjuk!!!! Meg kellene fogni H. Pisti kezét és jó messzire elkerülni a kosárlabdát.Olyan Vezetőségre van szükség aki a kosárlabdáért és nem a kosárlabdából ÉL!!!!!!!!Lehet még magatokkal vinni TAO Áront is az állam titkárral együtt! A tavalyi szezonnal veritek a melleteket ami a szerencsén múlott és nem rajtatok! Addig lépjetek le míg nem késő hogy valaki segítsen!! Tudatos leépítés után már nem láthat senki a lapok mögé??????

Mzs17
Olvasó

Totális K.O.Jó lesz jövőre a másodosztályban…

jb17
Olvasó

Szabolcs instagram történetében egy roppant izgalmas bérlet átadás történik kókler Áron irányába! 😉

Bozic
Olvasó

Most láttam én is. Nagy respect Neki!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Köszi az ingyen reklámot😀azóta követőim sokasodnak, továbbá edzők, játékosok és szakvezetők látták már a sztorit és írtak az ország minden tájáról 😀😀🤙🙏

Skcforever
Olvasó

Gratulálok Sopronból! Végre olyan csapat jött az első osztályba, aki érdemes a maradásra. Igazi fellegvár jött a térképre, nem csupán az eredmények miatt, hanem a szurkolók, és a város miatt is. Remélhetőleg lassan megtisztul az első osztály még a 2 semmitmondó csapattól… És akkor csak olyan csapatok lesznek az első osztályban, ahol tradíció a kosárlabda !

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ki az a két semmitmondó csapat?

jb17
Olvasó

Fasza komment. Pár hete még a te csapatod is az volt….

Skcforever
Olvasó

Már bocs, de azt írni soproni csapatra, hogy semmit mondó, úgy hogy mindd a női, mindd a férfi meccsen megtelik a csarnok, és mindegy, hogy szerepelnek a csapatok, de a város kosárlázban ég, és hagyomány a kosárlabda, ahhoz nagyon magas IQ szint kell… Én nem azt írtam, hogy ki hogy szerepel, hanem azt, hogy hagyományokkal rendelkező csapatok kellenek az első osztályba, vagy olyanok ahol izzik a csarnok. Ha ez bántja valaki szemét, sajnálom, ha másnak más a véleménye elfogadom, viszont nem egy Jászberény Szeged meccsre fognak elkezdeni fiatalok kosárlabdázni, bármennyire is fáj ez egyeseknek. Üdv!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Aki a Kádár korszakban nem volt tagja az első osztálynak, az semmitmondó? Teljesen felesleges, idióta, debil komment.
Nem mellesleg szívesen küldök pár képet és videót, hogy milyen hangulat volt itt pl tavaly. Nyilván nem lehet egy lapon említeni Körmend vagy Olaj meccsekkel, de azzal amit írtál a berényi szurkolókat sértetted meg elég rendesen. Így a te komnented lett semmitmondó. Boldog Újévet.

Ewing
Olvasó

Mindd😂😂

csocsa
Olvasó

Szép szó!😂😂

jb17
Olvasó

Itt nem a női kosárlabdáról van szó,hanem arról hogy egy pár hete még ti is pont akkora sz*rban voltatok mint mi most,ezek után le semmitmondózni minket elég paraszt dolog..Örüljetek,hogy nektek van pénzetek edzőt venni meg jó játékosokat igazolni.
De sebaj,az a te személyiségedet mutatja meg, hogy egy olyan csapatba és szurkolóiba állsz bele aminek enélkül is pont elég baja van. Egy győztes meccsetek után idejössz és papolsz itt a hagyományokról egy kosárlabda bajnokságban.Komoly.
Remélem ha szezon végén kiesünk akkor az neked hatalmas örömöt fog okozni és helyre áll a rend a lelkedben(ha van…).

Mzs17
Olvasó

Mióta nőtt meg az arcod ekkorára?

Skcforever
Olvasó

?? Arc? Ez nem arcról szól ember. Én csak leírtam véleményem, hogy Oroszlány, Sopron, Körmend, Szolnok stb előbbre jut a magyar kosárlabda mint Jászberény Szeged csapatokkal. Nem kádáros csapatokról van szó, hanem a városok hozzáállásához a kosárlabdához! Volt hogy Falco nem volt 8ba, Sopron se, Alba se stb de attól még izgalmas kosárvárosok akik kosár fellegvárak. Ennyi. Elhiszem, hogy fáj de ez van! Szimpatikus volt mind a 2 csapat, tavaly szurkoltam a jászberényi 4ért, és örültem mikor a Szeged 3. lett a kupában, de akkor is jobb lenne egy fanatikus csapat, mint idén az Oroszlány! Ennyi!

Skcforever
Olvasó

Sajnálom, hogy itt egyesek nem értik meg miről írtam. Nem eredményekről van szó, hanem bázisról! Jászberény Szeged meccs soha nem lesz olyan mint egy Sopron Falco pl. Nem értitek meg, ez van, ennél magyarabbul nem tudom leírni. Mégegyszer gratula az Oroszlánynak, örülök, hogy ti maradtok itt!

anonymus
Olvasó

Soproni vagy, egy Jászberény-Szeged meccset neked kell majd nézned? Nem.
Van saját csapatod foglalkozz velük.
A semmitmondó jelző meg még nekem így kívülállóként is elég erős volt..

Skcforever
Olvasó

Rendben. Elnézést a semmitmondó jelzőért! A két csapat szurkolóinak erős lehetett, elismerem, vissza vonom! Akkor másképp fogalmazom. Remélhetőleg a következő két évben két olyan csapat érkezik, akik olyan hangulattal,bázissal, rendelkeznek mint az oroszlányi csapat, két olyan csapat helyett, ahol nem biztosított a kosárlabda láz vagy szurkolói, vagy városvezetési vagy finanszírozási gondok miatt, esetleg semmi féle múlt, tradíció stb nem áll a csapat mögött. Így jó, vagy ezért a véleményemért is nyakamat veszik egyesek?

hp12
Olvasó

Nahát ez egy jókora baromság, ne is haragudj. Aki bejut és évekig megőrzi tagságát az meg is érdemli. Nem szeretem a magyar focit, de nem szólnám le a 12 csapatos első osztály, több, mint egyharmadát, hogy mit keres ott. Feljutott, ott van, amíg ki nem esik.

Skcforever
Olvasó

Hát pedig ha olvasol trollfocit , akkor ott se csípik a szurkolók a kisvárdát pl.. sokkal inkább nézne mindenki egy vasast stb helyette, mert kibaszottul érdektelen az odakerült megfelelő bázis nélküli csapat. Hiába oltotok engem, akkor is érdekesebb egy olyan csapat akinek van neve, múltja, katlanja, hírneve, megfelelő vonzereje, jövője, mindent átvészelő háttere. Elöző hozzászólásomban már elnézést kértem a szóhasználásomért, rosszul fogalmaztam, elismerem, de értsétek már meg könyörgöm, hogy arra céloztam, hogy a bajnokságnak tenne jobbat olyan csapatok érkezése mint pl az Oroszlány. Tényleg nem tudom már jobban leírni, hogy az olyan emberek is megértsék akik itt sírnak most. Be… Olvass tovább »

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak!

Megérdemelten jutottak a kupába! Látszik az akarás, a kitartás. További sok sikert!
Hajrá ZTE!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

Sajnálom a berényieket, már csak azért is, mert ez az egyike a borsodi Körmend-drukkerek “hazai” pályájának (“csak” 340km oda-vissza, ennél csak Debrecen van közelebb nekünk). Remélem a play outra változnak a dolgaitok, kitartás!

ZTE ZOLI
Olvasó

Egy igazán Tökös Csapat, nem mint a mieink!
Gratula OSE!

redmiller
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak!
Örülök neki, hogy ők lesznek a 8. csapat a kupában!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Újabb GRATULÁCIÓ Körmendről! Csak a piros-feketék!

L.P.
Olvasó

Sajnálom, hogy a tavalyi szezon után most így szerepel a Jászberény. További sok sikert, Jászok! Hajrá OSE!

Badesz
Vendég
Badesz

Jó estét Mindenkinek! Ez a mai este jászberényiként szégyen és gyalázat!Mit képzelnek ezek?Így lejáratni a jászberényi kosárlabdát hányingerem van.Ezek profi sportolók?Fel merik venni a fizetésüket ezért a teljesítményért?Nem néz itt senki tükörbe?Rajtunk röhög az egész magyar kosártársadalom! Büszkék lehettek Magatokra Petőfi Áronnal együtt…. Én szégyenlem magam helyettük is 🙁 Igazat adok Szabolcsnak szépen csokorba szedte a dolgokat.És még bérletet vettem…Gáz… Nem mellesleg Gratulálok az oroszlányi csapatnak és a szimpatikus szurkolótáboruknak is!!

Csak az Oroszlány
Olvasó

Ez nagyon szép teljesítmény büszke vagyok az Oroszlányi fiúkra 🔴⚫️🔴⚫️🏀🏀újoncként a magyar kupába

dzsipszi
Olvasó

Gratula OSE!!

jaszberenyikse
Olvasó

SZÉGYEN!!! Vegyük sorra ezt az évet. Tavaly ilyenkor sorra nyertük a meccseket, 5 csapatot vettünk oda-vissza az alapszakaszban relatíve sima felsőház, csodás csapat, remek hangulat a meccseken. Aztán persze menetrendszerint jöttek a sérülések és tavasz folyamán teljes szétesés, a felsőházban egy nyertes meccs. Nagyon lényeges, hogy a vezetőség tevékenysége következtében eláll a csapat mellől a névadó szponzor, a hirtelen jött sikert képtelen a vezetőség kiaknázni inkább csak ártott. Nyáron későn össze álló csapat, olcsó fos légiósokkal, melynek eredményeként 12 elég sima vereseg mellett 1 mázli győzelem a leggyengébb meccset játszó Kaposvár ellen. A Lazics, Reed,Staten fizetese hol van? Az egy… Olvass tovább »

NCs
Olvasó

Barcsak ma oroszlanyi lehettem volna. A baj az, hogy jaszberenyi vagyok. Szegyen az amit szeretett csapatunkbol csinaltak a TOLVAJOK. Ezt nem lenne szabad hagynunk nekunk szurkoloknak. Kezdemenyezni szeretnem, hogy valamilyen formaban uzenjunk a vezetosegunknek a kovetkezo hazai meccsen. Ez igy nem mehet tovabb! Gratula az Oroszlanynak. Fantasztikusak voltatok ! Idegenben elmegyek a csaladdal az tuti, hogy megnezhessem , hogy szurkoltok otthon! Sok sikert a kupaban !

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kívánom, hogy maradjatok bent, és legyen egy ilyen kicsi, de fanatikus táborotok, mint a mienk. Sok sikert a továbbiakban!

NCs
Olvasó

Koszonjuk !

Bezse
Olvasó

És ez a full gyenge berény nyert kaposban …. ezt soha nem lehet megbocsátani

jb17
Olvasó

10 éve járok berényi kosármeccsekre, szívem lelkem a berényi kosárlabdáért de még sose volt olyan, hogy otthagyjam a meccset a közepén egészen idáig. Egyszerűen már fájt nézni azt a lélektelen sz*r játékot amit produkáltak. Közben kókler Áron ott pöffeszkedett a padon mint aki jól végzi dolgát. Ahol egy ilyen fajta ember a vezetőedző segítője ott jóra ne számítson senki. Nulla edző (bírom Malickot jó ember, de ez neki sok), nulla játékosok, semmi csapatmunka, semmi összhang.Ahol egy Pantelic megteheti azt, hogy leugassa minden játékostársának a fejét, úgy hogy ő közbe szart se csinál ott rohadt nagy baj van. Nincs egy jó… Olvass tovább »

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok az Oroszlànynak! Teljesen megérdemelten mentek a kupadöntőre, sok sikert nektek!

elfogult vagyok
Olvasó

Újoncként nem rossz!!! (Csak sérülések ne legyenek!)

Songoku89
Olvasó

Jesszus… Közünk nincs az első osztályhoz! 😪

hp12
Olvasó

Sajnos teljes katasztrófa. Sebaj fiúk, ha még van 2 negyed megfordítjátok, egyre kisebb különbségekkel kaptunk ki a negyedekben. Azért hajrá JKSE !

magyarkosarlabda
Olvasó

itt az ideje felállni a vezetőségnek

jb17
Olvasó

Ezek még akkor se fognak ha visszaesünk a másodosztályba.

jaszberenyikse
Olvasó

Talán akkor igen, de csak mert a B csoportban jelentősen kevesebb pénzt tudnának kilopni a csapat kasszájából.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Tükörsima Oroszlány győzelem, megkérdőjelezhetetlen kiütés. Újabb vállból indított, megrendítő erejű csörgős pofont kapott a TAO Áron és Dr. Államtitkár helyettes úr “vezette” társaság, amely végérvényesen elvesztette a legkisebb esélyét is a Play-out pályaelőnyének kiharcolásáért vívott, öldöklő küzdelemben. A Jászberényben heti 3 napot közpénzből fizetett albérletben töltő, 2017-ben magánokirat hamisítással és csalással megvádolt (ez természetesen nem az én agyszüleményem : https://szabadpecs.hu/2017/10/tao-penzek-miatt-csalt-a-peac-es-a-petofi-se/),  Jászberényben is guriga felett kereső (papíron 400 ezer…), ex-polgármesterünkkel egyetemben Pécs városából kiköpött TAO Áront láthatóan a legkevésbé sem viseli meg csapatunknak mostmár szokásosnak mondható, megsemmisítő veresége. Mindeközben a kispad mögött ismét jókat derült Dr. Államtitkár helyettes úrral, aki ezúttal… Olvass tovább »

Songoku89
Olvasó

Szépen csokorba szedted!comment image&ehk=gq66EQ1u%2b2ZYznBa4Ejs%2bOWA%2bl9vvc3EBhqjU7OSV%2bM%3d

gulyasszabolcs00
Olvasó

Köszönöm. Ami kimaradt : gratulálok az Oroszlány játékosainak, vezetőinek és szurkolóinak! Élmény lehetett ma oroszlányinak lenni! Sok sikert, toronymagasan a legszimpibb klub a bajnokságban számomra! Én viszont rendkívül kellemetlenül éreztem magam, mondjuk talán nem nekem kellene, hanem annak akinek a meccs után átadtam a bérletemet.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ne add fel. Soha ne add fel!

Badesz
Vendég
Badesz

Basszus!Ezen gondolkodtam ma Én is…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszönjük a gratulációt, Szabi! 😉

Brendon
Olvasó

Tökéletes összegzése a láttottaknak, Szabi.
Högye, Tao Áron, államtitkár helyettes úr a kosárlabda klub szégyenei vagytok. Tönkretettétek a klubunkat. Reméljük, nyugodtan tudtok ezután is tükörbe nézni, anélkül, hogy szembeköpnétek magatokat, és a zsebeteket. ” Jó ” volt látni, míg a szurkolók csalódottan mentek haza, addig áron jóízűen mosolygott a kispadon.
Miller, Peringer azonnali hatállyal távozhat, Nelsonnak sem kell szerződést ajánlani.
Nincsenek szavak…Boldogabb új évet mindenkinek!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés