Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Az Orosz László Emléktorna a tervezett formában biztosan nem kerül megrendezésre

A Szeged a koronavírus miatt lemondta a részvételt.

  •   



:

:

Az eredetileg szeptember 11-12-re kiírt X. MTOK Orosz László Emléktorna a tervezett négy csapatos formában biztosan nem kerül megrendezésre – adta hírül a delfinek.hu.

A Naturtex-SZTE Szedeák ügyvezető igazgatója, Bonifert Domonkos arról tájékoztatta a kaposvári klubot, hogy a COVID vírusra való tekintettel kénytelenek lemondani a tornán való részvételt.

Mint a beszámolóban írják, a csapat jelenleg is gőzerővel dolgozik azon, hogy a másik két együttessel, a Pécsi VSK-VEOLIA, valamint a Zalakerámia ZTE KK-val edzőmeccsek formájában megmérkőzhessen. Erről hamarosan tájékoztatják a közvéleményt.

A mérkőzéseket szeretnék szurkolók előtt lejátszani, de a jelen helyzetre való tekintettel erre a kérdésre megnyugtató választ csak az elkövetkezendő napokban tud adni a klub.

Ezen felül tájékoztatták a szurkolókat, hogy a koronavírus-járvány miatt óvintézkedések kerültek bevezetésre a Kaposvár Arénában: a beléptetésnél testhőmérsékletet mérnek, továbbá ültetési rendet vezetnek be, valamint kötelező lesz a maszkhasználat is.

Fotó: delfinek.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés