Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Az NBA-t választaná a paksiak játékosa

Valerio-Bodon Vincent a legjobb akar lenni.

  •   :

:

Az utanpotlasport.hu készített interjút Valerio-Bodon Vincenttel. A paksiak mindössze 19 éves játékosa nem bánta meg, hogy tavaly nyáron Paksra igazolt.

Úgy vélem, készen álltam a feladatra, nem bántam meg az átigazolást. Elégedett mindazonáltal nem lehetek, mert ennél többre vagyok képes. Bátrabban kell kosaraznom, felszabadultabban. Mondhatni, minimális mértékben önbizalomhiányom volt a pályán, de úgy vélem, ez természetes, hiszen minden szempontból éles volt a váltás: otthagytam a fővárosi, nyüzsgő világot, emiatt jóval csendesebb mindennapokkal találtam szemben magam. Nyilván a családommal sem találkozom túl gyakran, nem beszélve az első- és a másodvonal közti színvonalbeli különbségről – mondta.

Beszélt arról is, hogy a következő szezonban az ASE első számú 23 év alatti játékosa szeretne lenni, de vannak más tervei is.

Imádok kosárlabdázni, ez az életem. Tudom, hogy ezért rengeteget kell még küzdenem, de állok a feladat elébe. Hozzá kell tennem azt is, hogy nem csak ez érdekel: rappelek, több számot készítettünk már. Ez amolyan hobbi, de annál jóval komolyabban veszem. A sportkarrierem után ezzel szeretnék foglalkozni. Ha választanom kellene az NBA és a rapkarrier között akkor természetesen az előbbire szavaznék – mondta.

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
tripairAtomcityRekettyésMAFCdrukkerRedbid Recent comment authors
tripair
Olvasó

WNBA?

Atomcity
Olvasó

Amig Bane az edzo, sok kosarra nem kell szamitania… Inkabb a “” “rapkarrier”””.

Rekettyés
Olvasó

Te édes atya úristen….(facepalm)

MAFCdrukker
Olvasó

Van önbizalom, az biztos…

parizel
Olvasó

Borzasztóan hiányoznak a fizikai alapja, képzetlen, és taktikailag teljesen felkészületlen a magyar A-csoporthoz is!
Hogy meri az NBA-t emlegetni?

Redbid
Olvasó

Na jó de attól ő még láthatja magát eltérően, és ha más nincs legalább merjünk nagyot álmodni, mert valahogy tényleg úgy szokott kezdődni.
Legfeljebb majd máshol ébred 🙂

És ha azt a csekély 30kg izmot ami még a gyors és pontos végrehajtás mellett hiányzik, előbb-utóbb felrakja magára, (és közben nem mennek tropára az ízületei) akár majd még elmehet levezetni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés