Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az másodlagos, hogy milyen körülmények között indul el a bajnokság

Tizenegyedik bajnoki szezonját kezdi meg Kovács Ákos.

  •   :

:

Tizenegyedik bajnoki szezonjára készül piros-kék színekben Kovács Ákos, az Atomerőmű Sportegyesület NBI/A-s férfi kosárlabdacsapatának kapitánya, aki a Telepaksnak adott interjút.

Beszélt a hosszúra nyúlt szünetről is.

Nem volt egyszerű, ahogy lehetett szinten tartottam magam. Rendben vagyok, könnyű volt felvenni a munkát, nem álltam le az elmúlt hónapokban, bejártam a csarnokba, de egyedül edzeni nem ugyanaz mint csapattal, hiányoztak a közös edzések. Most az a cél, hogy fizikálisan rendbe rakjuk magunkat. A fiatalok miatt – sokan vannak – a taktikai elemeket is elkezdtük gyakorolni, hogy minél jobban belerázódjanak, van mit csinálni.

– mondta Kovács Ákos.

A paksiak játékosa bízik benne, hogy a tervek szerint kezdődik a bajnokság.

Első körben azt, hogy induljon el a bajnokság, hogy milyen keretek között, az másodlagos, a lényeg, hogy legyenek meccsek. Jelen állás szerint nézők előtt játszhatunk, de októberig még sok minden változhat. A szurkolók természetesen hiányoznának, de ha arról van szó, zárt kapus meccseket is lehet rendezni. Még nem tudjuk az erőviszonyokat a csapatok között, ezt pár forduló után látjuk majd. Nálunk vagyunk páran rutinos játékosok, akik előre tudjuk vinni a csapatot. A külföldiek között nincs rookie (újonc), az is jó előjel, hogy már játszottak Európában. Majd meglátjuk az első meccsek után

– mondta.

Címlapfotó: ASE

  •   
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
pepperpowerKísértetO1GMAFCdrukkercsocsa Recent comment authors
pepperpower
Olvasó

Akos nem mondott semmi kulonoset, de lehet nyelveszkedni.
Abban is biztos vagyok, hogy minden csapat, minden jatekosa hasonloan gondolja, mint o.

MAFCdrukker
Olvasó

Megértem, hogy így gondolkodik (még ha nem is értek vele egyet), de ezt le lehetett volna nyilatkozni elegánsabban is. Mondjuk így: “Bízunk benne, hogy a tervezett időpontban elindulhat a bajnokság, és nagyon reméljük, hogy szurkolók előtt játszhatunk. Viszont amennyiben ez a járványügyi helyzet miatt nem megoldható, inkább játsszunk zártkapus meccseket, minthogy tovább húzódjon ez a már most túl hosszú uborkaszezon.”
Szerintem ha ezt mondja, senkinek nem lehetne egy szava sem, pedig jelentése, értelme nagyon hasonló.

Kendeffy Botond
Olvasó

1. Legjobb a bajnokság nézőkkel.
2. Második legjobb bajnokság nézők nélkül.
3. Legrosszabb semmilyen bajnokság.

Nem túl bonyolult.

SárgaPárna
Olvasó

Jajj Istenem, ez a rinyálás….
Teljesen igaza van abban, amit mondott, nem kell kiforgatni a szavait.
A bajnokságnak el kell indulni, mindenáron. Nem állhat le egy sportág teljesen.
Ha három év múlva lesz oltás, akkor addig ne legyen bajnokság? Ezt komolyan gondoljátok?
Végre eljutott egy viszonylag magas szintre a magyar bajnokság erre állítsuk le? Nevetséges…
Jobb lenne nézőkkel, de ha nem, akkor induljon nézők nélkül!

Setback
Vendég
Setback

Te beszélsz szókiforgatásról..te vagy aki kiforgatja a hozzászólásokat.Senki nem mondta,hogy szurkolók nélkül induljon el a bajnokság.Valaki írta ezt valahol?Nem!Egyszerűen arról van szó ilyet nem nyilatkozunk,hogy a szurkolók másodlagosak.Mondja azt várom a bajnokság indulását,reméljük szurkolókkal.De minek hergelni a népet ebben a helyzetben ilyen nyilatkozattal?

Mondjuk tőled nem is várható el értelmes hozzászólás,nem is értem miért szólok hozzád.Téged csak át kellene lépni,mint amikor a kutyasz@rt szokta az ember.

csocsa
Olvasó

Ez tényleg Ákos szavainak a kiforgatása.Ennyi.

royalka
Olvasó

Nézők és szurkolók nélkül a sport lassan elsorvad. Elég megnézni a zárt kapus foci BL meccseket ,vagy a Forma1- es közvetítéseket akár. Állítom, egy csomó embernek fogalma sincs arról, melyik az a 4 csapat, aki állva maradt a BL- ben. Mert ez így lóf@sz sajnos. Ilyent mondani, hogy mindegy hogy nézővel vagy néző nélkül…Hidd el Ákika, nem is a te személyedre vagyunk kíváncsiak, hanem a kosárlabdára. Nem a te bohóckodásod hiányzik, hamem a hangulat meg az atmoszféra. De úgysem értesz semmit ebből, nem strapálom magam. A Pakssal amúgy semmi bajom nincsen.

derryl
Olvasó

Nézők nélkül kb annyit ér az egész, mint kopasz puncin a paróka! Pofás,de nem az igazi. Ákoskának meg köszi a szurkolók nevében is a minősítést. Megnyugtatom,én sem hiányolnám a büdös életben,ha nem látnám többé a palánkok alatt.

O1G
Olvasó

“..A szurkolók természetesen hiányoznának..”
Nem erősséged az olvasás ugye?

derryl
Olvasó

Hiányoznának, de nem lényeges! Értelmezheted amit írtam!

redmiller
Olvasó

Bohócok, akik csak dislike-ot tudnak nyomni!

Sokan vagytok, de nem elegen…
🤣🤣🤣

Kísértet
Vendég
Kísértet

Szánalmas, hogy meg sem fordult a fejedben, a dislike a mondandódra megy, nem a nevedre! Persze provokációnak szép! Volt kitől tanulni! Írj a konzerv ikertornyairól!

redmiller
Olvasó

Dzunics egy zseni! Lóránt meg angyal!
Lássuk, mennyire olvasnak 🤪

peterzoltan
Olvasó

Mivan? A főnököd szólt, hogy írjál ide egy Lórántos beszólást? holnap biztos kapsz valami jutalmat!

redmiller
Olvasó

Mert bizonyítani fogja a beírás, hogy a nickemre automatikusan jó pár ember dislike-ot nyom?
😏🤣🤣🤣

Szomorú, hogy ilyen üldözési mániás vagy….

Boban
Olvasó

Petikém, még azt a nagyon pici maradék renomédat is sikerül romba döntened az elmúlt pár napban. Értem én, hogy nyár van, meg meleg van, de nem kéne mindig meginni az adagot, mielőtt klaviatúrát ragadsz.

redmiller
Olvasó

Miről beszélsz??? Hogy bebizonyítottam, hogy olvasás nélkül kapom a mínuszokat, mert pár agyatlan azzal érzi magát valakinek, hogy dislike-ot nyom rám???
🤣🤣🤣

Marha nagy renomé rombolás…

csocsa
Olvasó

Én mindig olvaslak(téged is),néha egyet értünk,néha nem(mint másokkal).

redmiller
Olvasó

Szerintem ez így természetes! Senkit nem hülyézek le, mert más a véleménye… Legfeljebb leírom nekem mi! Persze én egyből Forrayt, vagy Stojant szopkodom….
Előbbive sosem tagadtam, hogy jóban vagyok! Utóbbival sosem leszünk puszipajtások, véleményünk is sokszor különbözött, de elviseljük egymást.

Setback
Vendég
Setback

A nézőket és szurkolókat másodlagosnak tartja.Ez igen.Hiányoznának neki a szurkolók,de az sem baj ha nem leszünk a lelátón.Köszönjük!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés