Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Az is hozzájárult az idei eredményünkhöz, hogy a klub körül sokan több mindenben is segítettek a csapatnak, mint ami a dolguk lenne”

Sebastjan Krasovec sikeres szezon után távozik.:

:

Sebastjan Krasovec tavaly nyáron érkezett kék fehér csapathoz, amikor 1+1 éves szerződésben állapodott meg a klubvezetéssel. Az elmúlt évek sikertelensége után mindenki egy sokkal jobb szezonban bízott a városban, ami várakozáson felül teljesült. A szlovén vezetőedző már szezon közben jelezte, hogy nem szeretne élni a szerződésében szereplő, 23/24-es szezonra vonatkozó opciójával, így szerződése a mai napon hivatalosan is lejár és távozik klubunktól. Erről korábban már beszélt a Bb1-nek.

Azzal az elvárással érkeztem, hogy megtegyem a következő lépést a karrieremben és visszavezessem oda a csapatot, ahol a helye lenne, a bajnokság élcsapatai közé. Úgy érzem, nagy részben meg tudtuk ezt valósítani, hiszen a bajnokság végén, a negyedik helyen zártunk. Sok klubhoz képest korlátozott büdzsével és a feltételekkel vágtunk neki a bajnokságnak, de a klubnál dolgozók megpróbáltak mindent megtenni annak érdekében, hogy az idei szép eredmény sikerüljön. Nagyon örülök, hogy sikerült elérnünk a negyedik helyezést

– mondta a klub honlapjának Sebastjan Krasovec.

Mi volt a kulcsa az idei sikereinknek?

Az hogy a játékosok a pályán és a pályán kívül is csapatként funkcionáltak, valamint elkerülték a komolyabb sérülések a csapatot, ami nagyon fontos volt nekünk. Ahogy a rájátszásban is láthattuk, amikor valaki hiányzott sérülés miatt, azt nagyon erősen érintette a csapat teljesítményét. Emiatt mindenképpen szerencsések voltunk. Nagyszerű orvosi stábunk volt, hiszen a sérült játékosok időben vissza tudtak térni a pályára. Emellett pedig az is hozzájárult az idei eredményünkhöz, hogy a klub körül sokan több mindenben is segítettek a csapatnak, mint ami a dolguk lenne.

Mennyire vagy elégedett az idei negyedik helyezésünkkel?

Nehéz azt mondani, hogy elégedett vagyok a negyedik helyezéssel azután, hogy sajnos elveszítettük a bronzcsatát. Természetesen szerettünk volna minél jobb helyezést elérni. Ha minden szempontot figyelembe veszünk és reálisak akarunk lenni, ha később majd vissza fogunk gondolni az idei szereplésünkre, akkor azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk az eredménnyel

Fotó: Bálizs Zsuzsa

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
ZombicsakazetekentinBorbély Lajosandrás Recent comment authors
kentin
Olvasó

Jó lenne, ha valaki a klubtól is nyilatkozna, hogy vajon miért nem sikerült a +1 évet érvényesíteni vele, főleg egy sikeresnek mondható szezon után…

csakazete
Olvasó

Vajon miért?
Nyilván valaki sokkal többet ajánlott, mint amit a ZTE ki bír fizetni neki… Ha valaki menni akar azt hagyni kell… Folyamatos minden nyilatkozatában a kis költségvetési… Siker után éhes lett ? ennyi ✌️

kentin
Olvasó

Vagy inkább ígéretekből nem volt hiány, csak a teljesítés maradt el, fejlesztések, kupaindulás és egyéb téren, klubközeli értesülések alapján.
Nem ugyanaz a két indok…

Borbély Lajos
Olvasó

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki kezdte már szezon közben is “fűzögetni”. Biztosra ment.

Zombi
Olvasó

Az a baj, hogy valaki nem mond igazat……Az Ö állítása szerint nem tudja merre tovább. Szolnokról már elég régen csörgött a telefon. Aztán van aki azt mondja, hogy sokat kért, van aki azt, hogy beleszóltak a dolgába. Meccselni biztosan nem tud. Egyébként szakmailag toppon van.

andrás
Olvasó

Többen írják hogy nem jó edző.. hát nála rosszabbat nem kívánok senki csapatának. Szerintem remek.

elfogult vagyok
Olvasó

Akár merre sodorja az “élet” sok sikert céljai eléréséhez! Az OSE táborban mindig tisztelni fogjuk!

YoWassupFam
Olvasó

Egyik legkorrektebb, legfelkészültebb edző az országban. Valóban az Olaj elég keményen pedálozik érte hisz 1. Ismeri a bajnokságot 2. Bizonyított többször is több csapatban 3. Játékos központú. Persze neki is megvannak a rigolyái lásd a légiósok esetleges túltolása de azért mégis csak alatta virágzott ki Zsíros , Keller ( személyes vélemény a szegedi időszakát is felül múlta) sőt Németh Ákos is sztem mérföldeket fejlődött ebben az évben. Nagyon remélem, hogy marad szeretett országunkban.

HajraKapos
Olvasó

Magyarországon marad?

Lassa
Olvasó

Szolnokot rebezsgetik…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés