Connect with us

Bajnokság

Az idő múlásával egyre fogyatkoztak a kérdések Oroszlányban

Anda Dávid szerint közösen, csapatként dolgozva komoly sikereket értek el.:

:

Az OSE Lions 212 centis centere, Anda Dávid a mögöttünk hagyott szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára, átlagban 4.4 percet töltött a pályán. A 22 éves kosaras klubja honlapjának nyilatkozott:

– Úgy gondolom, hogy amikor augusztusban elkezdtük a felkészülést, mindannyian kérdésekkel voltunk tele ezzel a szezonnal kapcsolatban. Az idő múlásával egyre fogyatkoztak ezek, hiszen közösen, csapatként dolgozva komoly sikereket értünk el. Úgy gondolom az idei munkánk titka ebben rejlett, mely sajnos nem tudott teljesen beérni a kialakult helyzet miatt. Ez a helyzet sajnos azt kívánta, hogy a saját épségünk érdekében fejezzük be a bajnokságot. Ami biztosan nagy hiány lesz bennem az a Magyar Kupa, de be kell látnunk, hogy vannak most fontosabb dolgok is. Az időm nagy részében itthon vagyok és segítek a ház körüli munkákban, illetve amennyit tudok igyekszek mozogni is, bár ez itt a városban nehezen kivitelezhető. Próbálok minél hasznosabban eltölteni minden napot, mentálisan fejleszteni magam és nagyon bízom benne, hogy minél hamarabb visszatérhetek a kosárlabda környezetébe.

fotó: oselions.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MAFCdrukkerOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

A tavalyi szezon kérdései lehet, hogy elfogytak, a bennmaradás egy percig sem forgott veszélyben Oroszlányban, de azért a jövő szezon még tartogat néhányat:
1. El lehet-e kezdeni rendesen?
2. Mely csapatok kerete fog rendkívül megerősödni, vagy nagyon elgyengülni a kialakult helyzet miatt?
3. Visszatérő probléma lesz a COVID, vagy egyedüli eset a mostani?
4. Kik indulhatnak a nemzetközi kupákban, lesz-e selejtező?
5. Jön-e ide több minőségi légiós, mivel nagy ligák (olasz, spanyol, francia, német) hazái jóval rosszabbul állnak, mint mi?

Na, ezekre a kérdésekre szeretnék, szeretnénk mihamarabb egyértelmű, a magyar kosársportra nézve kedvező válaszokat kapni.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Visszavárunk, Kicsi!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés