Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az idény egyik legjobb meccsén verte a Falco a Körmendet

A sárga-feketék húzták be az idei első vasi “el Clásicót”.

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 89-95 (24-18, 28-30, 20-24, 17-23)

Bajnokság, 12. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok
V.: Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Goda László (dr. Gincsai János Péter)

Körmend: Chambers 15/6, Takács 6, Parrish 17/3, Moore 15/9, Cakarun 19. Cserék: Doktor -, Ferencz 9/6, Durázi 4, Omenaka 4.

Szombathely: Pot 17/6, Brown 3/3, Kovács 7/3, Tiby 25/9, Keller 7. Cserék: Perl 13/6, Cowels 11/9, Barac 12, Sövegjártó -, Verasztó -, Krivacevic -.

Chambers hármasával indult a találkozó, míg a túloldalon Keller csak az egyik büntetőjét értékesítette. Cakarun is eljutott a gyűrűig, sokkal jobban kezdték a mérkőzést a piros-feketék (8-1). Kovács Benedek volt harcos a gyűrű alatt, de Parrish azonnal válaszolt egy nehéz középtávolival. Moore trojkája is pontos volt, elment nyolccal a Körmend, de gyorsan reagálni tudott a Szombathely, főleg, hogy Pot büntetői is a helyére kerültek (13-9). Takács pöcizett vissza egy támadólepattanót, időt kért Milos Konakov (15-9). Takács egy nagy ziccert is értékesített, majd egy gólpasszt is kiosztott, meglett a közte tíz (19-9). Kovács a sarokból célzott jól, majd Cakarun forgatta be az emberét a festékben. Kezdtek feljavulni a sárga-feketék, olyannyira, hogy Cowels hármasát követően időt is kellett kérnie a hazaiaknak (21-18). A negyed hátralevő idejében már csak egy kosár esett, azt pedig Ferencz Csaba szerezte a sarokból. 24-18.

Moore zsákolt nagyot egy szerzett labdát követően, majd egy hármast is bedobott, megint kétszámjegyű lett a differencia, igaz, Tiby hamar válaszolt, szintén távolról (30-21). Tiby és Brown kosaraival lopta a távolságot a Falco, de egyelőre jól őrizte az előnyét a Körmend, megint időt kellett kérnie Milos Konakovnak (34-26). Tízpontos körmendi előnynél Brown vétett sportszerűtlen hibát, nem sokra rá pedig Milos Konakov is technikait kapott (38-26). Elképesztően nagy küzdelem folyt a pályán, elsősorban Tiby kosarainak köszönhetően maradt meccsben a Szombathely ezekben a percekben (43-34). Technikai hibát kapott a körmendi kispad, kisvártatva pedig Pot trojkája hullott be (43-37). Ferencz is bevágta a maga kísérletét, aztán Kovács lépett be az üres területre, felváltva jöttek a kosarak ezekben a percekben (46-39). Barac is megoldotta a maga helyzetét, feljött ötre a Szombathely, majd Cakarun vétett támadóhibát, Tiby pedig triplával büntetett, újra egál-közeli volt a meccs (46-44). A hátralevő időben nagy változás nem történt, szoros, és pontgazdag félidőt játszottak a felek. 52-48.

A fordulás után Cakarunnak köszönhetően tarotta az előnyét az Egis Körmend, majd Tiby és Perl kosaraival gyorsan fordítottak a szombathelyiek (56-57). Ferencz azonnal válaszolni tudott, de Keller visszatett egy támadólepattanót (58-59). A 23 pontnál tartó Tiby egy percen belül két faultot is beütött, ez volt neki a negyedik személyi hibája, Cakarun mindeközben egy bünetővel egyenlített (59-59). Pot osztott ki Kellernek egy gólpasszt, majd a magasember Barac passzából is eredményes tudott lenni (59-63). Cakarun és Pot kosárváltásával folytatódott a meccs, majd Parrish dobott egy elképesztően nagy hármast (64-65). Perl forgatta meg az emberét, aztán Pot büntetőzött pontosan (64-69). Omenaka vétett támadóhibát, majd kapott egy technikait is reklamálásért, ezzel pedig kiszállt a meccsből, főleg, hogy a lecserélését követően még egy technikai hibát kireklamált magának – ezt végül a kispadnak írták be, mivel már korábban kipontozódott. Perl kettőből egy büntetőt dobott be, miközben a lelátón is egyre feszültebb volt a hangulat. Parrish csinált egy 2+1-es akciót, feljöttek háromra a piros-feketék (67-70). Chambers kihagyta az egyik egypontosát, a túloldalon pedig Barac tett vissza egy támadólepattanót (68-72). Durázi zsákolt egy szépet, ráadásul nem tudta végigtámadni az időt a Szombathely, így Moore kiegyenlített a negyed vége előtt. 72-72.

Barac és Cakarun is hamar beköszönt a záró felvonás elején, majd Cowels középtávolija ért célt (74-76). Parrish három büntetővel is próbálkozhatott, nem is hibázott, átvette a vezetést a Körmend (77-76). Cowels állt bele egy hármasba, Kocsit Tamás azonnal időt kért (77-79). Cowels a kis szünet után is nagy hármast dobott, ám Chambers azonnal válaszolni tudott távolról (80-82). Pot állt bele egy középtávoliba, ám erre is távolról jött a reakció a körmendiektől, ezúttal Moore célzott pontosan (83-84). Barac nehéz dobást értékesített, majd egy olyan periódus következett, amelyben sokat hibáztak a felek, végül Tiby törte meg a gólcsendet (83-88). Parrish tett vissza egy támadólepattanót, majd Chambers állhatott a vonal mögé kicsivel kevesebb, mint két perccel a vége előtt (87-88). Perl dobott egy elképesztően fontos hármast, míg a túloldalon Moore középtávolija lejött, egy perc maradt (87-91). Hiába védekeztek nagyot a hazaiak, Parrish kísérlete lejött, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a találkozó. Rettentően izgalmas és élvezetes találkozó után végül a Falco-Vulcano Energia KC csapata örülhetett az idei első vasi “el Classicón”. 89-95.

HIRDETÉS

137 hozzászólás

137
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
110 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
rekord bajnokIstiPistiBossesyDrazsenFour Stars Recent comment authors
IstiPisti
Olvasó

Szerintem egyértelműen Chambers-en ment el a meccs .
Hiába dob 15/6 – ot a rengeteg kísérletéből , nagyon sok a hibája .Egy kicsivel jobb irányítóval ez megvan ….

MTE

Bossesy
Olvasó

Kitűnő meccs volt, ahogy egy rangadóhoz illik! Olaj szimpatizánsként nyilván az MTE sikeréért szorítottam, de mindkét csapatnak jár az elismerés. Én három, pontosabban négy dologban látom a -körmendi szompontból nézve- vereség okát. Egyrészt nem tudom miért nem megy (szinte soha) senki a támadólepattanókért? Megtörténik a rádobás, aztán mindenki vagy megkövülten nézi mi lesz, vagy rosszabb esetben már indul is vissza védekezni. Pedig fontos lenne menni a lepattanókért, legalább a meccsnek abban a szakaszában, amikor erre még bőven kell, hogy legyen energia. Másrészt Cakarun nagyon egyedül van a palánk alatt. Értem én, hogy nincs kéznél másik olyan kvalitású center mint a… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

ki lehetne próbálni fent hagyni omenakát .
meg cakarumot pár percig

Four Stars
Olvasó

Egy iskolai tornateremben nem nehéz hangulatot csinálni,szurkolok közül sokan Szombathelyi, akik még a Patonay korszak alatt lettek Körmend szimpatizánsok. Az egy jó és szerethető csapat volt,de az rég volt, nosztalgiázni lehet de attól még a jelen nem lesz jobb

97MTE00
Olvasó

Mindig megcsináljuk nálatok is. 200 a 2000 ellen.

Xero
Olvasó

Egészségetekre! Nekem megfelel, ha tiétek a győzelem a lelátón, a miénk pedig a pályán.. Vicc, hogy a hsz-ek egyharmadában ezen rugóztok, pedig rajtatok kívül ez igazából senkit se érdekel…

Misi
Olvasó

Nagyszerű mérkőzés volt! Úgy nézett ki, az MTE most érkezett meg a bajnokságba. Volt sebesség, csapat támadójáték, ponterő, mindenki a helyére került, hozta a formáját. Ezt jó volt látni! Tiby és Pot valóban extrát hozott a falconak, ez döntött, kérdés, hogy kitartanak-e ilyen formában a végéig, mert most nagyon mennek… Testközelből nézve, a meccs jobb játékvezetést érdemelt volna, számos elmaradt ítélet, majd teljesen feleslegesen izmoztak az edzőkkel, egyes játékosokkal. MTE!

panzer
Olvasó

Csipogott a telefonja a körmendieknek

SzhelY
Olvasó

ez a mecs nyerhető lett volna kis odafigyeléssel.centerben kevesek vagyunk jó volt ismét a hangulat
a kupa sajnos úszni látszik

KD
Olvasó

Ahogy hazaértem, megnéztem a közvetítést is, így mégis más, ott nem volt lassítás.?Megérdemelten nyertünk, még akkor is, ha az első félidőben a védekezésre nem sok energiát forditottunk. A másodikban egy kicsivel többet, és az első félidőhöz képest Zozo, Cowels és Barac teljesítménye feljavult, Tiby végig nagyon jó volt, dupla-duplát ért el ( 25 pont+12 pattanó),összesen egy dobást rontott, Pot jól írányitott, 17 pontja is remek. Ami döntő faktor, a pattanók 45-31, azon belül 17(!) támadó. A Körmendnek is gratula, jól küzdöttek, de a végjátékban mi voltunk pontosabbak,+1-nél Zozo triplája döntötte el a meccset, onnantól már tartottuk az egy kosáron kivüli… Olvass tovább »

Tom84
Olvasó

falcos, drogos, dagadt kurva az 1. sorban… Csodálatosan nézett ki.

Traktoros
Olvasó

Muterod eltévedt??

Tom84
Olvasó

Te csökis

Marillion
Olvasó

Ez meg most hogy jön ide? Nem hiszem el hogy ilyenekkel kell itt foglalkozni….szánalmas hozzászólás…még mivel lehet itt egyeseknek kötekedni?

zterulez
Olvasó

Láttam az összes “rivális” Falco elleni meccsét, és azt gondolom, hogy a bajnoki cím kérdése nem kérdés ebben a szezonban. Mégis jó volt látni, hogy 1-1 meccs erejéig van csapat, aki képest megszorítani a várományost.
Kérdés: az a csapat, aki képes ilyen szoros meccset vívni a címvédő ellen, az miért bőg le Sopronban, Szolnokon, Debrecenben vagy akár Oroszlányban?

moldi56
Olvasó

Azért várjál még azzal a bajnoki címmel,szerintem nekünk is jó csapatunk van.Ha Pallai felépül még jobbak leszünk.32-vel vertük a Sopront,-38-al a Kecsót,ráadásul idegenben,most meg a Körmendet 51-el.Tudom a Falco más kávéház,hát majd kiderül.

Marillion
Olvasó

Ez igy van…kb. valahogy reálisan nézve nincs lefutva semmi…hol van még a vége…forma hanyatlás…sérülés/ek…esetleg légiós cserék…ecetera…ecetera…ecetera…stb.

Drazsen
Olvasó

Bizony ! És azt azért ne felejtsük el, hogy a második körben mind az Olaj, mind az Alba ellen idegenben fogunk játszani.

p.borisz
Olvasó

Komoly meccs volt,pontosan ezt vártam.Mindkét csapat odatette magát,de ma egy Tiby-val jobbak voltunk… szenzációs teljesítmény tőle. A többi meg csak szócséplés.
Hajrá Falco

Roundmend
Olvasó

Jó volt látni hogy van keresnivalónk, ha ez lesz a változás trendje, nem lesz akkora gond mint eddig kinézett…
Megjött a tartás, a küzdelem, az akarat…Ha Tatu lenne edzőként az “új Fepu” aki életben tartja az utolsó mohikán reményeit, az is rendjén van…
Parrish, Doktor is használva volt arra amire kell…A falco tábor meg…mínusz 10-14-nél mintha a könyvtár olvasótermében lettek volna úgy kusultak az első félidőben…aztán
56-57-nél jött meg a hangjuk először divatból és onnantól volt minden fasza nekik a naffalkójukkal..

Marillion
Olvasó

És ha ehhez hozzátesszük hogy biztonságra hivatkozva mindig lecsipnek a vendégjegyek számából akkor lehet kiabálni ugye hogy nincs hangotok…Mindenki foglalkozzon a saját csapatával meg annak szurkolóival!

97MTE00
Olvasó

Értelemzési problémád van. Első félidőben is ennyien voltatok csendben, nem szurkoltatok, csodáltátok tátott szájjal a hazaiakat. Ha többen vagytok 100-al, akkor is csend lett volna. Az ember betéved a forumotoktra, és látja hogy egymást szidjátok mert haza indultok az arénából, ha rosszul álltok.

Hangulat nálunk van. Nálatok meccsenként maximum 5 perc amikor a csarnok hozzá tesz. Bármit válaszolsz így van.

SzhelY
Olvasó

ugyan ez van válogatott mecsen is a kis meleg bohócuk ott csinálja a picsáját amúgy kusban van a nagy falcotábor

Traktoros
Olvasó

Válogatott meccsen nincs Falco-csak Magyar tábor!!!! Megártott a falusi levegő

Traktoros
Olvasó

Csapat meg nálunk….és ez még mindig kosárlabda, nem pedig üvöltő verseny?

p.borisz
Olvasó

Pontosan… Üvöltéssel senki sem nyert még kosármeccset…bár ezt ők nem tudják?

SzhelY
Olvasó

ja bocs akkor már értem a szinházi közönséget

p.borisz
Olvasó

Persze,a kultúrát lehet tanulni,ha van rá fogékonyság…mondjuk nálatok pont nincs???

Mendez
Olvasó

Hangulat nálatok aztán tényleg van, főleg nemzetközi meccsen.
Kriptahangulat!
Bohócok!
???

Marillion
Olvasó

Senki nem vitatja el hogy Kosárlabdában Vas megyének mit jelent Kőrmend…Én nem csodálok senkit mert a Patonay tanár úr /nálam mesteredző is/ korszakában járta Kőrmendre is meccsre még többen lehettek bent mint most…és akkor még a Falco csak elkezdett létezgetni de én már akkor Falcos lettem! Szombathelyen a Haladás és a labdarúgás élvez prioritást a fiataloknál szúrkolás szintjére…Mi páran összeálltunk elkezdtünk valamit a Falco meccseken a 90-es évek elején amikor még fiatalok voltunk hozzá…azt viszi tovább most az USB…és igen létszámban sok a sárga feketében a néző az Aréna Savariában de ők nem fanatikusok. Van/lenne hova fejlődni a sokadalomnak! UI.… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

te tudod mi a múlt ahogy én csak sok gyökér ezt leazarja mert nekik a jelen a nonpluszultra

Roundmend
Olvasó

Gondolom a mínuszokat az illetékes naffalcótábor tagjai dobják mert ezzel próbálják kompenzálni a rájuk vonatkozó történéseket?

Traktoros
Olvasó

Faszkalap, 2 hete 300 an kóvályogtatok az istállóban.Akkora divatok vagytok-még 2 hét aztán megint nem lesztek…Sopron is messze volt, mi? Idióta..a döntő 5 .! meccsén tátott szájjal néztetek végig 1 félidő alázást, majd a tuti buktakor, meg a meccs vègén elkeztetek tutulni.
Vegyetek -51 es mezt a playoutra

100%antifepu

SzhelY
Olvasó

faszkalap apád aki hagyott a gumiból kiszökni te tornából felmentett mankós kurva nyelj eggyet és szopogasd a saját faszodat tebaromarcu

Mendez
Olvasó

Korán reggel már agyvérzést kap a jobbágy, szenzációs ????

SzhelY
Olvasó

a traktoros haverod biztos ,nem vette be a gyógyszerét

Marillion
Olvasó

Azért mondj valamit arra hogy miért nem mentetek a nemzetközire is többen? És éppen azért kérdezem ezt mert nálatok ugye az van hangoztatva hogy eredmény és mutatott teljesítménytől függetlenül is mindig tele a csarnokotok…Sopronba is miért hagytátok magára a csapatot?! Pedig nem távolság ott aztán nem voltak kint a hazai hangemberek sem…

SzhelY
Olvasó

én speciel ott voltam bátorkodjál besétálni közénk és kérdezd meg

Marillion
Olvasó

És besétálok barátságos hangnemben kötekedés szándék nélkül közétek gyávaság nélkül és kapok egyet jobbról egyet meg balról…mert ugye mi közöm van hozzá?!

SzhelY
Olvasó

ezt ki mondta ez nem a ferencváros

Marillion
Olvasó

Akkor te tudod az igazat hogy miért volt a távolmaradás! De pont rátok nézve azért érthetetlen.

SzhelY
Olvasó

jelzés a vezetés fele

mte01
Olvasó

Lehet kurva anyázni egymást meg minden, de vitathatatlan hogy továbbra is ez az országa legnagyobb rangadója.

Mi úgy játszottunk végre ahogy egy Körmend mezhez illik, megkockáztatom ha így játszanának minden meccset akkor a top 4-be lennénk.

Ez a falco sokkal gyengébb mint a tavalyi, de a bajnokság is sokkal gyengébb. Így nem hiszem hogy idén valaki őket megállítja. Grat nekik!

MTE!

Mendez
Olvasó

Sokkal nem gyengébb, az idei csapat hozzáállása olyan inkább, hogy nem feltétlenül akarnak megverni egy-egy csapatot 25-30 ponttal.
Minden meccsen annyit adnak ki magukból amennyi a győzelemhez éppen szükséges.
Az Alba ellen látszódott ez igazán látványosan, a félidőig egál meccset a harmadik negyedben egy bomba védekezéssel 10 perc alatt eldöntöttek.
Persze megvannak a határaink is, egy BL-hez már kevesek voltunk, de tegyük hozzá, hogy az eddigi legerősebb csoportunk az idei volt.
És én tartok azért tőle, hogy itthon is lesz jelentkező arra aki megállít minket.

97MTE00
Olvasó

Szóval kegyet gyakoroltok, csak kíméletes vereség van. Ez egyenlő a szurkolóitok becsapásával.

Traktoros
Olvasó

Mondod te akik 1 hete -51 et kaptak??? Ha minket “becspnak akkor titeket mélytorkosan cumiztatnak…
Bohócok vagytok—-de annak is gyengék

SzhelY
Olvasó

ha hozza a kispad a formáját akkor nem lehet nagy gond elég sok pont jön onnan a fiatalok jól szálnak be a döntőben meg bármi lehet

Marillion
Olvasó

Meglátjuk ki lesz az a két csapat aki a végén majd eldönti…sok van még vissza bármit kijelenteni…

moldi56
Olvasó

Nagy rangadó volt kétségtelen.Azért az Olaj-Alba sem volt piskóta.Csakhát nem adta az M4.

Légiós
Olvasó

Sziasztok! Először is, Békés Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves kosárlabda rajongónak. A meccsen természetesen ott voltam. S amit láttam, nekem tetszett. A kupa részvételét szerintem buktuk. De…. Ahogy ma játszottunk, ahogy volt tartása a csapatnak, az bizakodásra adhat okot. Persze van más vélemény is. Nem baj, az a szép, hogy minden ember más és más. Viszont én akkor is MTE szurkoló maradok, miközben a család másik fele full Falco! Ez így szép. Majd a karácsonyi ebédnél nagyot mondogatunk egymásnak. De mi ezt így szeretjük.

Ez úton szeretnék mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni.

S amíg élek csak az MTE!!!!

Zeusz
Olvasó

Most komolyan, ki dobott erre minuszt?? Szánalom a köbön!

Vulkano
Olvasó

Amikor afalu citynek képzeli magát egyfelidőn keresztül ????
Tiby egy állat!!!! ??Falco!

Motoros
Olvasó

Amikor 1 maki?? Homo Sapiensnek képzeli magát….????

Marillion
Olvasó

Verset.

Olajheart2
Olvasó

Írogatja itt néhány falcos gúnyolódva, hogy így elhitte a kmd meg úgy elhitte.. én is elhittem meccs közben.. miért is ne lehetne elhinni.. ja mert titeket senki nem verhet meg.. sajnálom körmendiek szerintem igen is megérdemeltétek volna a győzelmet.

piros-fekete
Olvasó

Idővel majd le fognak esni a magas lóról.

Marillion
Olvasó

Ameddig látnak fantáziát és jó klub irányítást és szakmai munkát a Falconál addig menni fog a szekér és adják a lét! Kőrmenden pont ezt nem látják…Fejeknek kéne hullani de nem történik semmi…Edző csere orba szájba…játékoscserék tömkellege minden új szezonra! Nálatok légiósok miért nem akarnak vajon hosszabbítani sosem?!

Redbid
Olvasó

Azé bammeg mert nálatok ha kell “beöntenek minden pénzt” az x10 csillárdos városi költségvetésből, itt meg erre nincs lehetőség, érted!!!??? Pl. nézz utána mennyi kiegészítést is kapott a naffilkód az elmúlt években!! Így azért lehet nem is olyan nehéz?? De mindenképpen könnyebb nem?? Nem mi nem látjuk a fától az erdőt hanem te meg a hozzád hasonlók!! Lefordítsam? Szóval egy sokkal nagyobb költségvetésű város SOKKAL TÖBB PÉNZT képes akár kosárlabdacsapatra is fordítani, ennyi! Érted?? Jöhettek itt nagy szakmával meg nyugodt környezettel meg a többi baromsággal, de ennyi van, a “nagy varázslat” mögött!! Egyszerűen meg tudod te is ítélni, hanem kábítod… Olvass tovább »

Traktoros
Olvasó

Ne sírj! Emmtéje…kosarazz…-51 ponttal kevesebb a pénzetek?

Marillion
Olvasó

Szombathelyen meg itt van a Haladás is úgyhogy a városvezetésnek nemcsak a Falco van….tehát ennyit a logikátlan válaszodhoz hogy pénz a sportra…és amikor itt nb1 foci volt a Falco akkor sem szorult hátrébb! Ráadásul itt nem is Fidesz van hanem ellenzéki…miről beszélsz?

SzhelY
Olvasó

a falco kapja a sporttámogatás 90 százalékát a Haladás sokkal kevesebbet

Marillion
Olvasó

Azért ennek is megvan a miértje mert a Haladásnál is átláthatatlan dolgok mennek…és nincs eredmény a pénz meg ment bele a fociba! Feneketlen kút ami megy!

egismte1
Olvasó

Valamit nagyon rosszul tudsz! A közgyűlés több tízmilliós plusz támogatást szavazott meg nektek soron kívül, ahogy korábban is, szarban hagyva, elvéve komoly hányadokat kisebb sportegyesületektől ( pl. Dobó SE), társadalmi szervezetektől!!!! A Haladásnak ehhez semmi köze, őket már régóta leszarják! Ez pedig nem kevés helyinek igencsak csípi a szemét!!! Gyuri bácsizhattok így, meg úgy, de ezek tények!!!! Közben meg vegetál a város.

Mendez
Olvasó

Ti meg komolyan elhiszitek, hogy körmenden a pista nem a kosárlabdacsapatnak tol minden pénzt amit csak tud?
Szerintetek az egis a két szép szemetekért adja a pénzt?
Ha Szombathely vegetál akkor körmenden mi van?
Egy kosárcsapat aztán ennyi.

egismte1
Olvasó

Tudjuk, nyugi! Csak zongorázni lehet a különbséget. Ezek tények, jól tudjátok!

p.borisz
Olvasó

Még szép. Haladás=>pénznyelő,00 teljesítmény. A Falco legalább hallat magáról a magyar első osztályban és évek óta a nemzetköziben is. Tényleg minden sértés nélkül,de Körmenden miért nincs több szponzori pénz? Második lett a csapat, indultatok a nemzetköziben is… Más városok csapatai valahogy mégis jobban megoldják ezt … Érdekes?

Mendez
Olvasó

Zongorázni lehet igen, mert amíg nálunk mindenki azt csinálja ami a dolga addig nálatok egy ember szava a szent a többi meg bólogató kiskutya.
Aki meg nem akar az lenni annak fel is út le is út.
Ezek is tények.

Marillion
Olvasó

Pontosan!

Marillion
Olvasó

A Falco viszi évről évre a város nevét a nemzetközi kosárlabda térképén mig a Haladás labdarúgásban is csak max.
az nb1…nemzetközi meg semmi! Szponzoroknak az egyik jó üzlet a másik meg csak pénznyelő vegetálás!

egismte1
Olvasó

Aha, ja. Ezek szerint az normális, korrekt, hogy odaadnak szinte mindent másnak, másoknak a rovására. Ez megy évek óta, így a legjobb, legkönnyebb gazdálkodni

p.borisz
Olvasó

Miért fáj ez neked? Aki felmutat eredményt, az van támogatva. Az egyenlőség itt nem opció… Mielőtt elítélsz:a lányom 10 évig szertornázott,élsportoló státuszban fejezte be.2x magyar bajnok,3x második,6x harmadik,Bólyai kupa győztes,6x diákolimpiai 1-2-3 helyezett volt.Tudod milyen pénzből? Elárulom:szülői támogatásból,valamint az egyesület kalapolt össze pénzt. Mivel a nézettségi adatok nem is mérhetők ezeken a versenyeken,nincs normális állami támogatás… Épp így van az általad említett sportágaknál… és sajnos ez így is marad.

egismte1
Olvasó

Kérdezd azokat, akiktől elvették

p.borisz
Olvasó

Az élet igazságtalan.Vitatkozhatunk mi itt, beleszólni úgysem tudunk ?

Mendez
Olvasó

Azt tegyük gyorsan hozzá, hogy a Falco sem csak úgy a semmire kapott ilyen önkormányzati támogatást. A feljutás után 10 évvel, a 2000-es évek elejétől fogva folyamatosan voltak Falco nevelésű játékosok akik válogatott szintig jutottak, olyan játékosokat nevelt a klub akikre külföldön is felfigyeltek és ezek a játékosok képesek arra, hogy segítségükkel Szombathely neve felkerült az európai kosárlabdatérképre. Más sportkluboknak nem sikerült hasonló kaliberű játékosokat kinevelni, akkor meg miért ne érdemelné meg a Falco azt, hogy kiemelt támogatásban részesüljön? Szombathely legsikeresebb klubjáról beszélünk, nem véletlen, hogy mindkét politikai oldal képviselői egyetértenek abban, hogy jár a klubnak a várostól a támogatás.… Olvass tovább »

kormendmindorokke
Olvasó

Először is gratulálok a Falconak. Ma a kulcsszituációkban jobbak voltak. De játékban nem sokkal. Öröm volt látni hogy így tudunk küzdeni. Ha eddig is így játszottunk volna nem így állnánk. Hangulatra meg nem lehetett panasz.

Remélem Parrisht megtartjuk mert ahogy Zolikán védekezett egészen extra volt.

Emőkefan
Olvasó

A Körmend tényleg azt hitte, hogy nyerni fog?

laci78
Olvasó

A k….a a…d te kis féreg…ha nem nyolcan vagytok akkor ma Körmenden nem nyertek te kis takony??

Mendez
Olvasó

Mi más is lehetett volna a vereség oka?
???

Marillion
Olvasó

Ez igy nagyon elfogult hozzáállás…mindkét oldalra ment a technikai meg a fujások egyenlőben ezért is végig nyílt volt ki nyerheti…az döntött hogy a végén a falconak több pontosabb dobása volt ennyi…

Zeusz
Olvasó

Laci nyugodj meg, attól megnyugszol! Sajnos Delas is lesérült, így borítékolható volt hogy sajnos nem nyerhettek, Meg a füttyösök is pikkeltek rátok! Én sajnálom nagyon!

rekord bajnok
Olvasó

Lázadj paraszt

Soós Sándor
Olvasó

Olyan kevés security volt, hogy körmendi erőnléti edző is beállt ??‍♂️ Bebőre foghatjátok a mait is.

Jon
Olvasó

A Körmend dobópárbajt akart, a Falco belement. 🙂
Tiby is végre megmutatta, hogy képes extra teljesítményre. Ha a 2 faultot nem fújják rá a 3. negyedben, 30+-ig meg sem ált volna.
Ami a körmendi közönséget illeti, a TV-n keresztül is átjövő szidalmazás már nem is meglepő, csak egy büntetés és a szidalmazók melletti kiállás hiányzik, hogy kerek legyen a történet.
A meccs végi döbbent arcokat látva jót mosolyogtam. Ezek tényleg elhitték, hogy van esélyük…

Baback
Olvasó

Legalább nem 39 percet csak álltak csendben … Divatok..

Motoros
Olvasó

Ezek?!
te kis pöcsköszörű, húzogasd a fitymádat a kis bohócodon????

Marillion
Olvasó

Ne húzd fől magad…inkább dobj be egy verset az a te szakmád.

Mendez
Olvasó

Ha az emberek így teljesítenének a szakmájukban, mint homokos a verselésben, már kihalt volna az emberiség.

Paks II
Olvasó

Gondolom akkor nem nézted a Falco-Alba meccset multkor, mikor a falcosok folyamatosan szidták Zolnert….. te bohóc

97MTE00
Olvasó

Azért a helyszínen hallható a vendégek volt suttyó stílusa, nyilván mindenki azt hall meg amit akar. Soha sem lesz olyan táborotok, hangulat mint NÁLUNK VOLT, VAN, LESZ.

Traktoros
Olvasó

Hála Isten!!!! Soha ne legyünk olyanok
Sopronban is mekkora királyok voltatok?
Meg a nemzetköziben…rólatok beszél europa??
Bohóc-Szeged ellen meg csikorog a parketta…

Marillion
Olvasó

Körmenden csak kosárlabda van erre a szintre…mig itt Szoombathelyen azért van egy Haladás is! A szúrkolás a hangulat sokat segíthet egy csapatnak…de a lelátó nem dob kosarat!

Wilson
Olvasó

Ahogy Omenaka kidumálta magának a technikait a támadója után szinte el is dőlt a meccs, mégha halvány mozzanatokig volt is esélye a Körmendnek!
Omenaka meg hiába fejlődik ha agyban erre nem képes, teljesen egyértelmű támadót csinált, ha nem állítják ki a magassági fölényből jól jöhetett volna ki a vasi csapat de így végül vereség lett a vége!

Marillion
Olvasó

Mindkét csapat Vasi….

Traktoros
Olvasó

A falu már zala…???

SzhelY
Olvasó

melyikre gondolsz a nagyra ahol él a sok cinege traktoros divatszurkoló,azt se tudtad milyen rendezvény van csak idehánysz valamit te gyökér

Traktoros
Olvasó

A qrvaannya csabira?

p.borisz
Olvasó

Arra gondolt,ahol a nagyszerű istállóban az ultratradicionális makákók üvöltve vergődnek,mutogatnak és valami régi szép időkről egymásnak népmeséket mesélnek…???

Wilson
Olvasó

Jogos, de talán kiérződött mit akartam mondani.

Xero
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak! Majdnem megbosszulta magát, hogy nem pörögtünk fel. Persze érthető, hogy két fontos rangadó között nehezebb, de ez a meccs is fontos 2 pont volt. Gratulálok a Körmendnek, nagyot küzdöttek, szinte teljesen eltüntették a két csapat közti különbséget akarattal. Tiby.. Nagyon komoly volt, még hasonló meccseket!! Sokat elmond, hogy Zozó végig kereste magát, de a végén mégis fent hagyta Milos és megszerezte a döntő triplát. A bírók meg.. teljesen széttördelték a meccset a semmi fújásokkal.. Ákos már rá se mert nézni Cakarunra, nehogy azt is befújják. Ellenben, amikor meg telibe arcon könyökli Omenaka Ákit, az sima támadó.. Vicc…… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Gratulálok mind a két csapatnak, a Körmendnek a tisztes helytállásért,
A Falconak a győzelemért.
Most ennyi is elég volt, de szerdán ennél sokkal több kell!

Traktoros
Olvasó

A qrva@nnnyja csabi -51 es mezt ajánlott fel???
A divatok 1 hete 300 an voltak, persze most jöttek a “csodára” . de tudjuk ha nincs Papp meg van Delas…
Pityu pityu..magas ez a léc neked.playout

Vesszen a falu ????
Traktoros?????

100%antifepu

piros-fekete
Olvasó

Reméljük mostmár megnyugodtál fotel nyuszi, hogy ezt leírtad.

Marillion
Olvasó

Azon én is csodálkoztam hogy Sopronba nem ment el a Kőrmendi mag!

laci78
Olvasó

Te fasszopó féreg…egyszer merd megmutatni a tetves arcodat…biztos,hogy szétbaszom

Mendez
Olvasó

???

Traktoros
Olvasó

Nééézd a falusi terminátort?
Fogadjunk hogy ittas vagy!

Born2Ball
Olvasó

Falusi terminátor?

egismte1
Olvasó

Traktoros Mendez a panel királya, a kemény csávó! ???

Marillion
Olvasó

Ez a portál az inkognitóról szól…itt már sokan kértek randevút…de ki és kitől is?

SzhelY
Olvasó

egyszer írta itt egy arc ,hogy ö a hordóban ott van mecsek előtt és mindenki ismeri hát én elmentem de azt se tudták.ki az de gondolom másnéven itt írogat továbbra is

Marillion
Olvasó

Hát éppen ezt mondom én is! 1. Akkor tudsz legjobb eséllyel találkozni azzal akivel írogatsz itt hogy nem egy szórakozóhelyre szervezed ahol többen vannak ahol keresgélsz csak. 2. Hogy mindkét oldalról leirják milyen ruházatban lesznek. 3. meg hogy van határozott bevállalás meg is jelenni a másik előtt!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez és mindkét csapatnak a jó és izgalmas meccshez. Ha a Körmend így játszott volna eddig, akkor nem itt lennének és ha a Falco így védekezett volna eddig, akkor ő sem. Nagyon hullámzó teljesítmények voltak meccse belül is, de Tiby Mattot adott. Az utóbbi két meccsen kulcsfontosságú volt.

Marko_tropojából
Olvasó

Jó kis derbi volt ez. Semlegesként élveztem. Szerintem a bírók nem voltak részlehajlóak, a játékosok döntötték el. Remek körmendi helytállás, és remek szombathelyi játék. Senki nem vallott szégyent. Több ilyen meccs kellene, igazi rangadó volt.

Milivoj
Olvasó

A mai meccs tanulsága: hiába támadsz jól, az ordas csalás ellen nem tudsz védekezni!
Gratulálok a Körmendnek, ma is bebizonyították, hogy ők a jobbak, a bírók nélkül ennek a Falconak a 8-ba jutás is erőn felüli teljesítmény lenne

2lee14
Olvasó

Jaaaaj te mikor unod már meg?

Jon
Olvasó

Kár ezért a kommentért az Alba-meccses komment után…

Mendez
Olvasó

Ezért?
Ennek a félkegyelműnek ugyanezek a kommentjei vannak hétről-hétre.
Szerencsétlen képtelen megbirkózni ezzel a teherrel, hogy 2019 óta a Falco a bajnoki címvédő.
Gratulálok ma a csapatnak, de ennyi buta hibát nem lehet összehozni egy meccs alatt, ma ez is belefért.

fanaticfantastic
Olvasó

Ritka eset. Beírok ide. Csak neked,Mendez! Mert jelenleg ezt olvashatod,valószínűleg. A beharangozó cikkben írtál a reggeli szokásaidról. Pld.,hogy mivel,mit törölsz. Szégyeld magad. Ne lepődj meg ha a két tábor között nem enyhül a hangulat. TE vagy az egyik oka.

Mendez
Olvasó

Milyen érdekes, hogy te mindig észreveszed ha én beírok valamit, de azon nagyvonalúan átsiklasz, hogy vajon miért is írtam.
A pajtásodtól a mocskos sárgák akkor teljesen rendben van.
Értelek.

Marillion
Olvasó

fanaticfantastic Itt senki nem szorul senkitől védelemre…meg úgysem hallgat senki senkire…de Mendeznek annyiban van igaza hogy amig tőletek akár csak egy is elveti a sulykot akkor amikor nem is az ő csapatával vagy annak kárára játszott a Falco…akkor is idejőn aljasúl hergelni! Engem PL. olvastál buckázni vagy cigányozni a csapatodat Szolnok meccs után? Még akkor sem tenném ha Falco-Olaj derby van! Nem attól vagyunk nagyok ha ocsmányak vagyunk a másikkal pláne itt! Álljunk egymással szemben az utcán az igen ott nincs bujócska mint itt!

SzhelY
Olvasó

na azért jó ,hogy azt nem.mondod ,hogy a falcósok szentek ugyan úgy odaírnak bárhova akár a többi

Marillion
Olvasó

Nekem írtad?…Itt nincs meg tiltva hogy átjárhasson ki-ki egy másik cikk alá…csak az nem mind1 hogy milyen célzattal teszik?!

Soós Sándor
Olvasó

Büntetőarány: 23:21 kicsi rigó.

Marillion
Olvasó

Ááá nem is vagy részrehajló ugye? Technikait és egyéb fújásokat mindkét oldal megkapta…a Falco a végén jóbban célzott ezzel nyert.

Mendez
Olvasó

Vedd már észre, hogy teljesen mindegy neki.
Ha az ellenfélnek nem lenne egy faultja sem a Falcoban meg mindenki kipontozódna akkor is a Falconak fújnak.
És van még egypár ilyen társa…

Marillion
Olvasó

Milyen csalás….ameddig a Kőrmend jól célzott addig rezgett a léc nekünk…rigók ide is oda is fujtak mindent…nézd vissza az ismétlést…

Dennis
Olvasó

A fantasztikus körmendi közönség még mindig a legjobb cigányozásból, fasszopózásból és kurvaanyázásból!
A tv közvetítés sem zavarta őket, vajon az ellenőr hallotta-e vagy csak mi?
Gratulálok a Falco-nak szép győzelem volt!

Knézy Ernő
Olvasó

Ti vagytok a jók,mi?

Twin Peaks
Olvasó

Jaj, de kis mimózák vagyunk! Járjál színházba makákó!

Motoros
Olvasó

Kecskeméten jár + oregek otthona?

Xero
Olvasó

Nem kell velük foglalkozni.. Aki anyázik, az annyit is ér….

2lee14
Olvasó

Hát ez alap.

SzhelY
Olvasó

de nem.megyünk haza félidőbe

p.borisz
Olvasó

Jaja,mert el sem mentek a meccsre…a nagy táborotok a nemzetköziben sikeresen leszerepelt…OTTHON???

Marillion
Olvasó

Nemzetköziben otthagytátok a csapatot…Sopronba meg el sem mentetek…ne menjünk már át a szomszédba állandóan célozgatni amikor magunk is csapdába estünk a témával kapcsolatban!

Marillion
Olvasó

A Fradinál ezért folyamatosan repkednek az MLSZ milliók meg a szektorbezárások! Persze tudom az más sportág, de akkor is! Ennyi a két szövetség között a különbség, na meg ha egy csarnokban szektor bezárásokat írnának elő…akkor pár csarnokban ahol még van szervezett szurkolás akkor állandóan kongana az ürességtől!

2lee14
Olvasó

??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés