Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Az erős nevekből álló horvátok ellen tartja a főpróbát a válogatott

Mikael Hopkins nélkül volt kénytelen elutazni Opatijába a csapat.:

:

Kedden, késő délután megérkezett a horvátországi Opatijába a magyar férfi kosárlabda-válogatott, ahol az utolsó felkészülési mérkőzését játssza a csapat a litvánok elleni vb-selejtező előtt. A mieink tegnap este átmozgató edzésen vettek részt, míg szerdán két tréning vár az együttesre.

Nem akármilyen nevekkel készül az Európa-bajnokságra a világbajnoki-selejtezők második köréről lemaradó Horvátország, a keretükben jelenlegi, illetve ex-NBA játékosok is megtalálhatóak, a legutóbbi, csehek elleni mérkőzésük során pályára lépett náluk többek között Mario Hezonja (Real Madrid), Ivica Zubac (Los Angeles Clippers), Bojan Bogdanovic (Utah Jazz) és Dario Saric (Phoenix Suns) is. Ellenünk várhatóan már az Anadolu Efes sztárja, Ante Zizic is bevetésre kerül, valamint a török csapattól öt év után éppen távozó Krunoslav Simon is, akinek az Efes vissza is vonultatta a 44-es számú mezét.

Hír még a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy egy családi tragédia miatt Mikael Hopkins hazautazott az Egyesült Államkoba. A szövetség közleményt adott ki a szomorú eseményről:

Súlyos, életveszélyes autóbalesetet szenvedett a magyar férfi kosárlabda válogatott honosított játékosának, Mikael Hopkinsnak az édesapja az Amerikai Egyesült Államokban. A magyar válogatottal éppen Kecskeméten készülő center hazautazott családjához. Helyét a horvátországi felkészülési mérkőzésen Kemal Karahodzsics veszi át.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés