Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az építkezés következő fázisába léptek Debrecenben

Kovács Adrián elégedett a keret alakulásával.:

:

Ugyan a DEAC férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője, Kovács Adrián már csaknem egy hónapja külföldön tartózkodik, a munkával egy percre sem állt le; a fiatal tréner napi szinten egyeztet a klubvezetéssel és a szakmai stábbal a jövő évi keret összeállítása kapcsán. Az átigazolások már majdnem készen vannak, így a tervek szerint augusztus elején újra labdapattogástól lesz hangos az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok.

Kishíján teljessé vált a DEAC kerete a 2020-21-es szezonra. Az előző idény kulcsembereivel már az átigazolási időszak korai szakaszában sikerült megállapodnia a hajdúsági együttesnek, azóta pedig négy új játékost is bejelentett a klub. Carlton Guyton, Molnár Dániel és Molnár Márton után a napokban Shaquille Hines is elkötelezte magát a Debreceni Egyetem gárdájához.

Maximálisan elégedett vagyok a csapat jelenlegi összetételével, sikerült megvalósítanunk céljainkat. A tavalyi, sikeres és összeszokott társaság magjának egyben tartása óriási fegyvertény lehet a bajnokságban, mindemellett elsődleges kiszemeltjeink aláírását is meg tudtuk szerezni. Csak gratulálni tudok a vezetőségnek, ismételten kiváló munkát végeztek. Innentől az építkezés második szakaszába léphetünk, rajtunk, edzőkön a sor, hogy a lehető leghatékonyabban készítsük elő a felkészülési periódust

– mondta Kovács.

A cívisvárosiak mestere elismerően nyilatkozott a klub friss igazolásairól, akik véleménye szerint nem csak szakmailag, de emberileg is illenek a DEAC céljaihoz, filozófiájához. Többek között ez is fontos szempont volt mindannyiuk szerződtetésében.

Molnár Danit régóta ismerem személyesen, de Marciról is pontosan tudom, hogy Ő is egy nagyon jó felfogású, motivált, sikeréhes játékos. Mindketten rengeteg energiát fektetnek saját fejlődésükbe, alázatosan dolgoznak. Marci és Tóth Ádám erősségei kitűnően kiegészítik egymást a palánk alatt, míg Dani kirobbanó energiájával bármikor új színt vihet egy-egy mérkőzésbe. Ami a légiósokat illeti, Carlton és Shaquille is igazi csapatjátékosok, meghatározó nemzetközi tapasztalattal. „Scootie” a befejezések mellett társai kiszolgálásában is jeleskedik, Shaquille pedig a pálya mindkét végén képes befolyással lenni az eredmény alakulására. Az sem mellékes, hogy az amerikai különítmény tagjai jó ideje barátok, jelenleg is együtt készülnek Chicagoban

– mondta a DEAC honlapjának.

 

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VadkakasMAFCdrukkerwileymoldi56 Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ha Kovács egy jó, győztes tipusú edző, akkor ezzel a DEAC-cal érmet, de minimum negyeddöntős párharcot kell nyernie szerintem.

Vadkakas
Olvasó

A keret alapján ez benne van. Ezt már csak elbszni lehet kellő dilettanizmussal

Hajrá DEAC!

wiley
Olvasó

Már csak edző kéne… ?

moldi56
Olvasó

Ennyi pénzből én is elégedett lennék.Majd a pályán eldől minden.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés