Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Az egyik legkiválóbb olasz kosárlabdaedző, a korábbi szövetségi kapitány, Francesco Vitucci is Pécsre érkezik

Közeledik a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia.:

:

Az egyik legkiválóbb olasz kosárlabdaedző, a korábbi szövetségi kapitány, Francesco Vitucci is tart majd előadásokat a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által szervezett VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián, amelyre június 7–8-án kerül sor a megszokott helyszínen, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

Az utóbbi két és fél évben megtartott színvonalas nemzetközi konferenciáknak már messze földön híre ment, a kiváló előadók (a teljesség igénye nélkül: Geno Auriemma, Ettore Messina, Nick Nurse, Robert „Bob” McKillop, Neven Spahija, Igor Jukic, Chris Finch, Sergio Scariolo), a felbecsülhetetlen értékkel bíró előadások miatt nagyon sokan várják már a következő „felvonást”. Örömmel jelenthetjük be, hogy nem kell már sokat várni, hiszen június 7–8-án kerül sor a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára, amelynek a címe: „Multipractice 3.0”!

A konferencia több világhírű edzőlegenda is részt vesz. Korábban már hírt adtunk arról, hogy ott lesz Dimitrios Itoudis, a kétszeres Euroliga-győztes görög szakember, most pedig örömmel jelentjük be, hogy több előadást is tart Francesco Vitucci, aki jelenleg a Nutribullet Treviso Basket vezetőedzője. Az olasz tréner pályafutását a Reyer Veneziában kezdte, majd öt szezont az Andrea Costa Imolánál töltött, amellyel a Korac Kupában és a Saporta Kupában vett részt. Hét évig a Benetton Treviso segédedzője volt, 2004-ben, 2005-ben és 2007-ben Olasz Kupát, 2006-ban pedig Olasz Szuperkupát nyert. Miután a Scandone Avellino, a Pallacanestro Varese és az Auxulium Torino vezetőedzője volt, 2017-ben a New Basket Brindisihez szerződött, ahol hat szezont töltött el. 2009-ben az olasz válogatottat is irányította, 2013-ban és 2021-ben pedig az olasz liga legjobb edzőjének választották meg.

A legfontosabb információk egy csokorban: a konferencia személyes részvételhez kötött és ingyenes, valamint angol és magyar nyelvű! Regisztrálni a KSMK honlapján lehet a következő linken: itt.

Az utánpótlás korosztályokban dolgozó magyar edzők számára a kötelezően előírt publikáció kiváltható a konferencián való részvétellel, amiért maximum 3 kreditpont kapható!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés