Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az Egis marad a körmendiek névadója

Hivatalos közlemény.:

:

Hivatalos oldalán jelentette be a vasi csapat, hogy a az Egis Gyógyszergyár Zrt. meghosszabbította a támogatási szerződését és ebben az évadban is névadóként segíti a körmendieket.

A közlemény:

Óriási öröm csapatunk számára, hogy az Egis Gyógyszergyár Zrt. meghosszabbította a támogatási szerződését, és ebben az idényben is a gyógyszergyár lesz a körmendi kosárlabdacsapat névadója. Az elmúlt években a körmendi kosárlabda egybeforrt az Egis nevével, mely elkötelezett támogatóként oroszlánrészt vállalt klubunk sikereiből. Nélkülük ma egészen biztosan szegényebb lenne a csapatunk jó néhány nagyszerű pillanattal.

Az Egis Gyógyszergyár Zrt., mint a város legnagyobb és legjelentősebb foglalkoztatója nemcsak közel 1000 embernek jelent biztos megélhetést, de elkötelezett támogatója a város környezetvédelmi programjának, valamint sport és kulturális életének.

Köszönjük, hogy támogatásukkal lehetővé teszik, hogy minden évben komoly célokért küzdhessünk! Olyan célokért, melyre múltunk és történelmünk kötelez minket! Bízunk benne, hogy a jövőben újabb és újabb nagyszerű sikereket érhetünk el közösen, mely tovább öregbíti mind az Egis, mind Körmend városa, mind pedig a körmendi kosárlabda hírnevét!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés