Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az Atomerőmű SE nyerte a XI. Morgen Ferdinánd Emléktornát

Hosszabbításban győzték le a Kaposvárt.:

:

Hatalmas küzdelmek után, hosszabbításos mérkőzésen verte meg a Kaposvár csapatát a döntőben, ezzel megnyerte a XI. Morgen Ferdinánd Emléktornát az Atomerőmű SE.

Kometa-Kaposvári KK – Atomerőmű SE: 92 – 97 (13-17, 28-19, 21-22, 20-24, 10-15)

ASE dobói: Ihring 25/15, Wright Jr. 19/6, Gulyás 15/9, Radics 14/6, Kovács 9/3, Woods 6, White 5/3, Pajor 4/3, Dorogi –

Kaposvári dobók: Jackson 14, Paár M. 2, Abell 21/6, Bogdán B. 9/3, Koprivica 16, Halmai D. 4, Fazekas M. 7/3, Krnjajszki B. 7/3, Puska B. 9/9, Antalics D. 3/3,

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Hamva-Kovács KálmánArtur DokiKPSVRKKHajraKaposKKK72 Recent comment authors
Hamva-Kovács Kálmán
Olvasó

Gyerekek! ….Ęn Szegeden szūlettem, majd Bajæn nevelkedtem, és kezdtem el kosarazni….ott voltam, oroszlányiként a meccsen,… kapovárnak szurkoltam, ott últem a dob mellett, hajrá Somogyország!!! (Kaposvár- Oroszlány salalalala. Paks nyert, megérdemelten, …és egy @-rva jõ meccs volt !!!! Csak îgy tovább!!!…. (Magyar kosærlabda) ??? !!!

KPSVRKK
Olvasó

És még annyit tennék hozzá, hogy Radics ma látott védőmunkája és a dobott 14/6 is alátámasztja, hogy bátrabban lehetne mazsolázni a B csoportból.
Kedves edzők, klubvezetők, legyetek bátorak!

Artur Doki
Olvasó

Nagy meccs volt,de a somogyiak nagyon elszórakozták a rendes játékidő végét Asszem 12vel vezettek kb 2 perccel a vége előtt és ha Koprivica csak egyet bedob a két büntiből 3 mp-el a vége előtt 3 pontos KKK előnynél,akkor Somogyi siker van… Kihagyta mindkettőt,Gulyás bevágta a triplát saját térfélről…hosszabbítás. Ott aztán mi bírtuk jobban… Néhány szósszenet: Nem leszünk rosszak,föleg ha Duda jön és hozzáteszi amit tud,és Jonesy is nagyon kéne( nehéz megmondani,hogy mi a szitu Vele) Viszont sajnos White és Woods erősen csereszabatos( mondjuk Woods tegnap nem volt rossz) Somogyi oldal:ez a Kaposvár ezzel az 5-6 fiatal gyerekkel 1-2 éven belül… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Gratulálok a Paksnak,megérdemelten nyertek. Ihring, White, Kovács bontó-kreáló sor kiegészülve Janóval, jó csapat lesz. Az a 2 perc ahogy leadtuk +10 pontról a megnyert meccset, rávilágított minden hiányosságunkra. Végig zónáztunk,kaptunk is 15 triplát. Gyakorlatilag nincs olyan védőnk aki akár 2 percig le tudna venni a pályáról egy támadót. Ihring 30 másodperc alatt dobott 2 hármast. Csapat szinten általában jól védekezünk-a periméterig- de emberfogáshoz jelenleg kevesek vagyunk. Sikerült két közepes, de lelkes, jó napokon extrát nyújtó és két a magyar bajnokság szintjét el nem érő légióst igazolnunk, egy olyan magyar mag mellé ahol Borisz a legidősebb játékos. Jackson fizikálisan gyenge, technikailag… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Talán ahol ezt a paksi dobó listát megtaláltad ott talán a kaposvári is meg volt.

HajraKapos
Olvasó

Sajnos az ASE oldalán tényleg csak a paksi játékosok voltak fent.
Szóval várhatunk a delfinek.hu oldal beszámolójára.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés