Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

“Az athéni reptéren ujjongtam, a körülöttem állók meg nem tudták, mi bajom van…”

Bár Hanga Ádám nem lehetett ott társaival a selejtezőkön, végig izgulta mindkét mérkőzés hajráját.

  •   :

:

Hanga Ádám, az FC Barcelona sztárja klubcsapata euroligás menetelése miatt nem lehetett ott a magyar válogatott keretében Szlovénia és Ukrajna ellen, viszont így is nyomon követte a mieink győztes fellépéseit. A klasszis hátvéd a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az Eb-selejtezőkről.

Amennyire tudtam, követtem a mérkőzéseket: amikor a szlovénokkal játszottak a srácok, mi éppen Athénba utaztunk a soros Euroliga-meccsünkre. Az utolsó öt percet már láttam a telefonomon, az athéni reptéren ujjongtam, a körülöttem állók meg nem tudták, mi bajom van…

Az ukránok elleni összecsapásnak szintén a végét láttam, mert akkor pedig edzettünk. Gratuláltam a srácoknak, s beszéltem Ivkovics Sztojannal – a hajrában kicsikart két siker mutatja, hogy van tartása a csapatnak, büszke vagyok a fiúkra, nagy lépést tettek az Európa-bajnoki szereplés felé – ennek nagyon örülök, hiszen a tornán már játszhatnék én is… Folyamatosan bizonyítjuk, nem is olyan rossz a magyar kosárlabda – nyilatkozta Hanga a Nemzeti Sportnak.

Hanga az Ivkovics körüli helyzettel kapcsolatban a sportnapilapnak elmondta: egy ország számára a legfontosabb mindig a válogatott sikere, márpedig vele sikeres a gárda, viszont annak megítélése, hogy Magyarországon milyen belharcok vannak, nem az ő dolga, nem is akar ezzel foglalkozni.

fotó: MTI

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés