Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az anyagi helyzet stabil, biztos lábakon áll a Szolnok

Csősz Tamás fontosnak tartja a szurkolókkal való kapcsolattartást. Hamarosan jön az új honlap.:

:

Szurkolói ankétot tartott a Szolnoki Olajbányász KK. A klub ügyvezetője – a korábbi játékos, illetve A-csoportos játékvezető -, Csősz Tamás bevezetőjében elmondta, az, aki egy kicsit is ismeri a magyar kosárlabdát, pontosan tudja, hogy milyen megtisztelő lehetőség egy olyan céget vezetni, amely az ország elsőszámú csapatát működteti. Ezt az alapszemléletet és a hozzáállást várja el a klub valamennyi munkatársától.

– Dr. Nyerges Zsolt úr átadta a sportklubjainak üzemeltetési jogát Szolnok város önkormányzatának, ennek jogi folyamata a végéhez közeledik. A kosárlabda esetében ez már le is zárult, így az újonnan létrehozott cég, immár városi tulajdonban működik. Nagyon fontosnak tartom elmondani, hogy az anyagi helyzetünk stabil, biztos lábakon állunk. A tulajdonos önkormányzat elvárása egyértelmű: ki kell harcolnunk a nemzetközi szereplést ebben a szezonban, emellett növekvő szerepet akarunk adni a fiataloknak. Értelemszerűen ez a fiatalokon múlik elsősorban, a lehetőséget megkapják, élniük kell vele, de mi ehhez minden segítséget, egyéni képzést megadunk.

A tulajdonosváltásnak vannak kényszerű lépései, az egyik ilyen a csapatunk neve. Klubunk az előttünk álló bajnokságban Szolnoki Olajbányászként fog szerepelni. Ugyancsak új honlapot és közösségi oldalakat kellett készítenünk, a portálunk szeptember 15-re lesz üzemkész. A honlap videótartalommal, képekkel, fontos és friss információkkal az egyik legfontosabb területe lesz a kommunikációnknak.

Arról már korábban mi is írtunk, hogy a felnőtt csapat mellett az idei bajnokságtól a B-csoportban is indít csapatot a Szolnok, mégpedig a fiatal játékosaik, tehetségeik számára.

– Ez a játéklehetőség eddig nagyon hiányzott az U18-ból kijövők számára, nem titkoljuk, hogy nagy előrelépésre számítunk ettől. Bízom benne, hogy ezt a fiatal, tehetséges társaságot is támogatni fogják szurkolóink.

A játékoskeretet Dragan Alekszics választotta ki

Ami pedig a felnőtt csapatot illeti: Dragan Alekszics szabad kezet kapott a játékoskeret kiválasztásakor.

– Nagyon fontosnak tartom, hogy a szerepkörök és a felelősségek legyenek tiszták. Az idei csapat összeállításáért, a játékosok kiválasztása az edzői stáb dolga, játékosainkat a Dragan Alekszics által felállított koncepcióhoz igazítva szerződtettük, de ez így is helyes. Úgy látom, emberileg és szakmailag jó döntéseket hozott a stáb, persze mindez majd az éles mérkőzéseken derül ki igazán.

Csősz azt is elmondta, a szurkolókkal való kapcsolattartást az egyik legfontosabb feladatának tekinti.

– Számomra ez volt az a terület, ahol mindenképpen változást várok. Egy sportklub létét az eredményein és az ott folyó szakmai munkán kívül a szurkolói bázisa igazolja, nézők, drukkerek nélkül nincs is értelme erre energiát és pénzt áldozni. Az én célom az, hogy valódi szórakoztatássá váljon egy Olajbányász-meccs, annak minden kellékével együtt. Több büfét állítunk be, a csarnokba behozható pohárban az üdítő, a sör, de a pattogatott kukoricával sem zavarnak ki senkit. Lesz diák- és nyugdíjas bérletünk, szurkolói bérletünk a B-közép szektorába, ez a kezdet.

Igyekszünk mindenről időben, gyorsan tájékoztatni szurkolóinkat. Megállapodtunk a mérkőzéseink többkamerás közvetítéséről a Szolnok Televízióval, de ez a kapcsolat nem csupán erre terjed ki, az ő segítségükkel számos videós anyag, interjú kerülhet föl a honlapunkra.

Az igazi feladat most az edzőkre és a játékosokra vár, biztos vagyok abban, hogy a csapat mindent megtesz a pályán azért, hogy a lelátók ismét megteljenek.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere elmondta, stabil lábakon állnak a piros-feketék.

– Az élet úgy hozta, hogy a korábbi tulajdonosok, akiknek ezúton is köszönünk mindent, amit a szolnoki sportért tettek, átadták a városnak többek között a kosárlabda klub működtetését. Fontosnak tartom kiemelni, hogy stabil lábakon állunk, s a jövőben a korábbiaknál nagyobb szerepet szánunk a helyi cégeknek, tőlük szeretnénk összegyűjteni azt a többlet forrást, amivel továbbra is az eddigiekhez hasonló erősségű csapatot tudunk építeni.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
RougelajaPiffingerRolexderryl Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

Hát igen! Ha felhívjuk a Falcosok figyelmét h. ne hányjanak az Olajról szóló cikkek alá, akkor az Olaj szurker miért csinálja ezt saját csapatával.

A Cantu szurkolók tavaly azt mondták h. soha de soha nem politizálnak a csapatukkal kapcsolatban, ugy h. azért azt is megosztották h. hova húz a szívük!

HAJRÁ OLAJ!!!

Rolex
Olvasó

Dell,te már azon matekolsz,hogy mi lesz jövőre meg azután??
Itt van,kész a csapat,meg el se kezdődött a szezon.
Gondolom nem akarnak csak a seggnyalasbol eltartani egy klubot,ezért is tárgyalnak helyi cégekkel,ahogy Csősz is említette.
Illetve mintha valami MOL nevű vállalatot is emlegetett volna..

laja
Olvasó

Igen? Szerinted a valami MOL nevű vállalatot ki küldte ide? Kettőt találhatsz de az egyik felesleges!

dell
Olvasó

Ebben a szezonban valóban lehet stabil a csapat anyagi helyzete.Viszont mi lesz jövőre és azután? Ez mind az önkormányzati választásokon függ. Amennyiben nyer Szalay akkor minden megy tovább,ha viszont Radócz nyer akkor szerintem Szolnokon vége a színvonalas kosárlabdának. Orbán nem fog támogatni anyagilag egy MSZP-s várost. Hamarosan kiderül addig is :
Hajrá Olaj!

derryl
Olvasó

Amit elloptak, abból bőven lehet még egy másik csapatot verbuválni is. Elég szomorú, hogy egy város élsportja egyetlen ember seggnyalásától függ! Magyarország én így szeretlek!

Incicica
Olvasó

Egy hete olvastam a iszolnokon, a szoljonon és a Néplapban ugyanezt. Akkor most mi az újdonság? Ha jól emlékszem, a néplap le is hozta az árakat. Szerintem az új címer ismét megosztja majd a szurkolótábort. Hajrá Olaj!!!

WSreborn
Olvasó

De azért az eddigi bajnoki címek és kupagyőzelmek nem számítanak ugye????? Mert jópár fèlcédulás ebben reménykedik….bàr megértem hogy főleg a 8 kupagyőzelmünk egyeseket nagyon frusztràl…
Hajrá Olaj!

Isojoe
Olvasó

Szerintem nem sokan vannak, akik reménykednek ebben, csak sokakat érdekel. A Szolnoki Olaj KK valóban nyolcszoros bajnok és kupagyőztes, a jogai azonban Dr. Nyerges Zsoltnál maradtak, mivel azokat nem “adományozta” át. Az új klub részéről nagy a csend ezzel a 8-8-cal kapcsolatban, és a logóban sincs nyoma. Rád bízom a matekot.

dell
Olvasó

Azt elfelejted,hogy már Nyerges előtt is voltunk bajnokok.

moldi56
Olvasó

1-szer,1991-ben.2007-ben már Nyerges volt a góré.

Isojoe
Olvasó

Igen, de ő nem “adományozás” útján vette át a klubot, az előző tulaj nem vitte el a jogokat.

Rouge
Vendég
Rouge

Szerinted a Szolnoki Olajbányász milyen jogon indulhat a bajnokság elsőosztályában?

Csak az nb1-es Olaj kk jogutódjaként….

Ami Zsoltnál maradt,
az az “Olaj kk” név és az ahhoz tartozó marketing jogok (címer, honlap stb).

Isojoe
Olvasó

Ezt értem, de hová lettek a csillagok? 🙂

derryl
Olvasó

Azokat a fidesz már lehazudta az égről, címerről!

derryl
Olvasó

Nyugi van! Az a 16 zászló ez után is ott fog függeni a csarnokban, hirdetve 16 dicső győzelmet!
A rigmus sem az lesz, “Hajrá Szolnoki Olajbányász!”, maradunk a Hajrá Olajka buzdításnál!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés