Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Az Albának van a legjobb támadóegysége a bajnokságban”

Edzői nyilatkozatok péntekről.:

:

HÜBNER Nyíregyháza BS – Arconic-Alba Fehérvár 80-108 (24-31, 18-27, 21-23, 17-27)

Szollár Gergő, Nyíregyháza: Az Albának van a legjobb támadóegysége a bajnokságban, így nemcsak nekünk, a legtöbb csapatnak is gondot okoz a megállításuk. Negyvenből húsz percig jól védekeztünk, rendben volt az intenzitás is, de azt nem tudtuk elviselni, hogy két játékosunkat, Bazsó Brúnót és Jordan Williamset is elveszítettük menetközben. A vendégek győzelmének jogosságához kétség sem férhetett.

Matthias Zollner, Alba: Nincsenek jó emlékeim Nyíregyházáról, mert tavaly egy baleset miatt késtünk innen, és nagyon csúnyán kikaptunk. Nincs vezetőedzője a Nyíregyházának, így kiszámíthatatlan volt, hogy mit játszik, döntően az egy egy elleni szituációkra épített. Jól menedzseltük a korán megszerzett előnyünket, összességében magabiztos győzelmet arattunk, aminek örülök.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Szolnoki Olajbányász 65-76 (17-22, 18-17, 15-18, 15-19)

Simándi Árpád, Szeged: Nehéz bármit is mondanom… A Szolnok egy jó csapa,t ezt megmutatta, és megérdemelten nyert. A második félidőt rosszul kezdtük, onnantól kezdve pedig futottunk az eredmény után, de egy ilyen csapat ellen nem fér bele az, hogy akár fél perces kihagyásunk is legyen. Volt pár buta eladott labdánk, és rosszul is dobtunk, egy ilyen csapat ellen pedig ez nem fér bele. Nincs sok időnk szomorkodni ezen, hiszen szerdán jön a Körmend, megpróbáljuk addigra összeszedni magunkat. Köszönjük a szurkolóink biztatását!

Gasper Potocnik, Szolnok: Gratulálok a csapatomnak, egy nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, sosem könnyű Szegeden játszani. A meccs nagyrészében nem találtuk a megfelelő ritmust, az eladott labdáinkból pedig több kosarat is szerzett a Szeged. A játékosok azonban remek munkát végeztek, a védekezésünk nagyszerű volt. Amikor megfelelően járt a labda, akkor megvoltak a tiszta helyzeteink, amiket értékesítettünk is. Büszke vagyok a játékosaimra a mai teljesítményük miatt, értékes győzelmet aratunk, és dolgozunk tovább.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
donnarummaJólnézünkMIKI Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

“Büszke vagyok a játékosaimra a mai teljesítményük miatt”….
A mester gondolom a hozzáállást akarta mondani, mert ez a teljesítmény..pont elég volt

JólnézünkMIKI
Olvasó

Pethő Ákos és Simándi Árpád válogatta össze az idei Nyíregyházát és a szegedet.
NO COMMENT

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés