Connect with us

Bajnokság

Az Alba simán nyert Jászberényben is

Jászberényi KSE - Alba Fehérvár 54-72 (15-18, 13-25, 9-16, 17-13)

Bajnokság, 19. forduló
Jászberény
Papp P., Balogh Gy., Sörlei A.

JKSE: Kinney 5, Füzi 11, Brbaklics 4, Williams 15/3, Primorac 12/3. Cserék: Filipovic 4, Czirbus -, Frank 3, Kovács -.

Alba Fehérvár: Turner 15/3, Vojvoda 12/6, Lukács 13/3, Davis 11/3, Ahmad 7. Cserék: Takács M. -, Markovics -, Omenaka 4, Csorvási 2, Takács Mi. 5, Kass 3, Seyi -.

Rövid időn belül másodszor játszott egymással a két csapat, de nem ott folytatták, ahol Székesfehérváron abbahagyták, ahol a találkozó második felében kifejezetten jól játszotta  sereghajtó. Az Alba levonta a tanulságokat, nagyon felkészülten, élesen érkezett a találkozóra.

Az első perctől kezdve Forray Gábor csapata irányította a játékot, a jászberényieknek esélyük sem volt szorossá tenni a találkozót,  igaz Colamen kihagyta a találkozót így csak három légióssal vették fel a harcot az Alba ellen. A székesfehérváriak, ahogy azt edzőjük a mérkőzés előtt be is harangozta, sokat rotáltak, mindenki értékes játékperceket kapott. A nagyszünetre tizenöt pont volt Csorvásiék előnye.

A második félidőben is az Alba játszott jobban, a JKSE erejéből csak tisztes helytállásra futotta. Williams és Füzi kifejezetten jól kosarazott, de másik oldalon is voltak jó egyéni teljesítmények. Davis, Vojvoda és Lukács is sokat tett a kalapba.

A mérkőzést megérdemelten nyerte meg az Alba Fehérvár, a Jászberény pedig továbbra is győzelem nélkül áll, utolsó a bajnokságban.

Címlapfotó: MKOSZ

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
KIMI10redmillerFalcoParádéTudodkiMolten Recent comment authors
FalcoParádé
Olvasó

De hova tűnt el Ron Curry?! 😂

Boban
Olvasó

Ott ült a kispadon civilben te ostoba.

redmiller
Olvasó

Sérült! Achilles-ét érzi, de feleslegesen nem kockáztatja Forray

Tudodki
Olvasó

Rengeteg a rosszindulatú Berényben,de tényleg… Senki nem mer névvel odaállni, hogy majd ő jobban csinálja ezt. Ez szomorú! Viszont az, hogy a jelenlegi hozzá nem értő(mert tényleg azok, civil szemek által is) még mindig kussban elvannak, az felháborító! Legalább az eddigi kérdésekre válaszolnának, legalább mondanák, hogy mi az irány….,de ha a felnőttre szarnak is,az utánpótlással minimálisan foglalkoznának (romokban az egész), az U14 nem jutott a legjobb 32 csapat közé az országban… Ebből sosem lesz élvonal(magyarán pénzpazarlás…) És még lehetne sorolni. Viszont, amíg a magyar politika korrupt, vagy a jelen állás szerint impotens(jászberényi vezetés), és nincs személy, aki vállalná az új… Olvass tovább »

Tudodki
Olvasó

Szeretném kérni őszintén, hogy aki “minúszolt”, legyen szíves név nélkül,de tökösen leírni a véleményét, hogy mivel nem ért egyet. Ha nem teszi, abból egyértelműen látszik, hogy igaz amit fentebb írtam . Köszönöm!

KIMI10
Olvasó

Én teljesen egyetértek a fentiekkel, talán csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem lennének, akik szívesen csinálnák sokkal jobban, bár mondjuk ezt nem nehéz túlszárnyalni, de még azokat a szponzorokat sem engedték közelebb, akik ellenőrzési jogot is kértek volna…, nem még családi és haveri körön kívüli embereket…Inkább bebuktatják az egész egyesületet…Jelenlegi elnökválasztás mögött is mindenki tudja mi áll, egy szurkoló részéről pedig ez siralmas és elkeserítő…., az itt már régen nem kritérium, hogy szeresse a kosárlabdát és becsülettel küzdjön az egyesületért..Az utánpótlás edzők is tudnának egy regényt írni erről a dilettáns vezérkarról!!! Undorító! Csak remélni merem, hogy a csarnoképítési Business-hez nem… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Under pressure

jolly joker
Olvasó

A mai zakó is meg van! A fényeket akkor látjuk az alagút végén ha valaki felkapcsolná végre a villanyt!!! Ennek a szarházi vezetésnek csak a csarnok építés a lényeg abban van már csak okosság a csapat és a szurkolok mehetnek a levesbe!!! A játékosokat sajnálom de csak ők tudják megbuktatni ezeket a férgeket!!!!

S.Pippen
Olvasó

0:16

Döbbenetesen gyenge ez a csapat az igazolások után is. A 3 centerünk nem tesz ki egyet, iszonyú ügyetlenek, Kinney kuka, nem is értem, mit vártak tőle x hónap pihi után. Colemant meg megéte leigazolni, a világ leghosszabb lefutású koronavírusos betege, de talán már sikerült szabályosan letesztelni…
Ha már vírus… az új elnök úr, az államtitkár főorvos talán felvehetné a többiekhez hasonlóan a maszkot a csarnokban, mert a mindigo sajnos elég sokszor mutatta, és egy dokitól, vezetőtől különösen ciki az ilyen nemtörődömség…

Szegény Berény

Boban
Olvasó

Luka és Csori katasztrófa.

Molten
Olvasó

Lukanak adj idot!

Boban
Olvasó

Az oké, hogy koronás volt, de hány kiló van rajta? Ő elvileg egy profi sportoló.

Molten
Olvasó

O ilyen tipus. Hidd el, hogy mindent megtesz. Ha valaki kemenyen dolgozik a holtidoben is, az o.

Marko_tropojából
Olvasó

Semmi extra. Csak hoztuk a kötelezőt. Átment rajtunk az Alba, mint fos a libán.

hajraJKSE
Olvasó

Minden perce szenvedés volt.

hp12
Olvasó

Önsanyargatóknak ajánlott 🙁

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés