Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az Alba nyerte a rangadót

A Falco szorossá tette a meccset, de nem tudott fordítani a második félidőben.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 80-75 (22-24, 23-20, 20-12, 15-19)

Bajnokság, 20. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok,
V.: Papp P., Rácz Zs., Mészáros B. (dr. Várhalmi Zs.)

Alba: Cabezas 10/6, Freeman 17/6, Filipovity -, Lóránt 21/6, Heath 2. Csere: Zeno 14/6, Peterson 5, Tóth P. 9/3, Keller I. 2.

Falco: Govens 12/6, Curry 11/6, Perl 13, Bruinsma 5/3, Reddic 25. Csere: Balmazovics 7/3, Tóth N. 2.

A kilencedik helyen álló Alba Fehérvár a negyedik Falcót fogadta hazai pályán. Ez a párosítás mindig nagy rangadónak számít, két évvel ezelőtt ez a két csapat még döntőt játszott egymással a bajnokságban. Az Albának közel három hete volt, hogy felkészüljön erre a meccsre és beépítése új játékosát, Brandon Petersont, míg a Falco egy kupaezüstöt begyűjtve érkezett Fehérvárra. Gasper Okorn nem számíthatott Váradni Benedekre.

5-3-ra az Alba vezetett a mérkőzés első perceiben, majd fokozatosan fordította meg a Falco az állást. Govens és Curry pillanatai következtek, így már 7-15-re is mentek a vendégek. Nem támadott jól az Alba, míg Reddic zsákolása után már 11-22 állt az eredményjelzőn. A hátralévő három percben azonban Lóránt fújt riadót, majd Cabezas is a helyére küldött egy triplát, így két pontra olvadt a szombathelyiek előnye (22-24).

Az új szerzemény, Peterson duplájával kiegyenlített rögtön a negyed elején az Alba. Ezt követően felváltva potyogtak a kosarak, de már a fehérváriak vezetése mellett. A 17. percben Zeno triplája után 40-33-ra húzott el Jesús Ramírez csapata. Perlnek és Reddicnek köszönhetően azonban sikerült felzárkóznia a Falcónak (45-44).

Négy vendég ponttal indult a második félidő, amit Freeman egyenlített ki. Az Albánál volt a kezdeményezés a következő percekben. Gasper Okornnak a 25. percben 59-51-nél kellett időt kérnie. Mindhiába, mert az Alba tartotta tíz pont körüli vezetését, nem ment jól a játék a vasiaknak (65-56).

Telt az idő, de a különbség nem csökkent. A kosarak sem hullottak, de ez a fehérváriaknak kedvezett. Govens hárompontosa hozta fel ismét a Falcót hat pontra, de Bruinsma közelije nem volt jó, így nem olvadt tovább a különbség. Cabezas hármasa után Govens Curry személyében társa lelt, így még feljöttek a vasiak 74-70-re. Mint később kiderült, a Falcó ennél közelebb már nem került, végül 80-75-re győzött az Alba.

 

Kiemelt kép: hunbasket.hu

74 hozzászólás

74
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
24 Comment threads
50 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
sargafeketeaszivderrylnyolcmegnyolcPapp TamásJ.R.Benitez Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Jut eszembe…már többen írták itt,hogy Okorn meg vele a Délszláv kosárlabda Iskola,amely alapja a védekezésből indul ki….ezt mi is tudjuk…de kérdem én,hogy akkor miért van ennyi Amerikai a keretben,akikről tudvalevő hogy statra mennek rohannak,nem kenyerük a védekezés!
Állítólag a Délszláv vagy Európai kosaras drágábban megfizethető mint a tengeren túliak…de ha a Falcoba nagy lóvé van belepumpálva akkor miért nem igazoltunk Okorn elképzeléseihez mérten arról a tájékról ahonnan ö jött ?! Azokkal többre mennénk???? Azokkal többre mennénk!!!!

Lightbringer
Olvasó

Azért mert ez az Okorn védekező mítosz egy nagy kamu. Nem igazolt volna full fegyelmezetlen játékosokat ha annyira precíz játékot szeretett volna játszatni.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Azért januárig a Falcó kapta átlagban a legkevesebb pontot az NB I-ben. Ez valamit mutatott a védekezésről.
Igaz azóta a védekezés nincs rendben, meg a gyűrűre dobott labdák/sikeres kosár aránya sem.

Lightbringer
Olvasó

Azért ha megnézed ez is elég csalóka mert pl. december előtt fogadtuk az akkor nagyon gyenge Kaposvárt, TF-et otthon akiktől alig kaptunk pontot. Idegenben meg akkor sem muzsikált jól a csapat, 84 pont körül kaptunk átlagban.
Nem változott olyan sok minden, én inkább annak a számlájára írnám a lemaradást, hogy a többi csapat védekezése ért jobban össze.

boston_celtics
Olvasó

Szerintem mikor januárban a cserékkel tönkretették az addigi munkáját, kicsit feladta ő is. Ez az időkérésein is látszik, már nem annyira vehemens.

boston_celtics
Olvasó

Mikor Okorn jött, Norfleetnek már aláírt szerződése volt, és Tóthnak, és Bírónak. Nem tudom, hogy miképp történt a keret kialakítása, ki az aki Okorn kérésére érkezett, és kiket hozott a vezetőség. Norfleet téli cseréje Govensre sem Okorn akarata volt. Ezért is csak részben tartom őt felelősnek. Az viszont látszik, hogy valami nagyon nem működik, de ez nem csak az ő sara. Akik most itt vannak, egyszerűen nem csapatemberek. Ugye azt meg had ne mondjam, hogy sokszor azt látni, hogy a csapat belesz@rik az egészbe. Az a baj, hogy szerintem itt egy edzőcsere nem segít. Ahhoz kevés az idő, hogy a… Olvass tovább »

Lightbringer
Olvasó

Ezt miből gondolod, hogy Norfleetnek már szerződése volt? Okorn 24.-én lett bejelentve Norfleet pedig 27.-én. Az időzítés alapján ő bólintott rá.
Norfleet – Govens cseréről sem nyilatkozta még senki sem, hogy Okorn ellene lett volna. Sőt inkább az lett lehozva, hogy már a szlovén csapatához is le szerette volna igazolni.
Akik meg nem nevezhetőek csapatembernek szintén egytől egyig Okorn igazolásai.

boston_celtics
Olvasó

Nem tudom, hogy mi, és hogyan folyt a háttérben, de nekem úgy rémlik, hogy sokkal előbb bejelentették Norfleet hosszabbítását, mint Okorn szerződtetését. Persze ez nem jelenti azt, hogy esetleg nem lett volna megkérdezve. December végén Okorn nem akart cserélni légióst. Ennek ellenére Gyuri bá szerződést kötött Govens-szel, és kész tények elé állította Okornt, majd kérdezte, hogy ki menjen. Okorn erre annyit mondott, hogy ő nem küld el senkit, döntsön a vezetőség. Így esett Norfleetre a választás.

Lightbringer
Olvasó

A Govenses sztorit én nem ismertem, de ha így is van azért én nem érzem ezt egy óriási kitolásnak.

boston_celtics
Olvasó

Ez szerintem megosztó. Gondolj bele, hogy van egy viszonylag az elképzeléseidnek megfelelő állomány, ami kezd működni, és akkor a fejed felett ezt tönkreteszik. Govens egy vaj kezű fickó, és ha szabadjára engeded, meccseket nyer neked. Viszont a védekezése gyengébb Norfleeténél. Mivel a mostani szerepkör nem igazán tetszik neki, Nincsenek vállalásai, a védekezésünk meg… Ettől függetlenül én nagyon kedvelem. Ezért is mondom, hogy a kialakult helyzetért vezető, játékosok, edzők egyaránt hibások.

Lightbringer
Olvasó

Hát én meg nem úgy emlékszem, hogy elkezdett volna működni az a rendszer. Kiestünk a nemzetközi kupából, idegenben ugyanúgy gyengék voltunk. A csapat ordított egy irányító után, a 8 vereségből 5-t még a múltévben szedtünk össze. Az a nagy igazság, hogy Okorn csapata soha nem állt össze úgy ahogyan annak kellett volna max csak tízpercekre és a nagy türelemből sem lett semmi.

boston_celtics
Olvasó

A támadásban valóban voltak problémák. Viszont a védekezés rendben volt. Decemberig mi átlagoltuk a legkevesebb pontot. Az is tény, hogy meccseken belül sok volt a hullámvölgy. Képesek voltunk 20 pontos előnyt elszórakozni, de ugyanennyit ledolgozni. Félreértés ne essék, én sem ragaszkodom Okornhoz, mert az tény, hogyha marad, idén még döntőzni sem fogunk. Viszont ha elküldjük, ki fog ebből az egészből egy egymásért küzdő csapatot kovácsolni?

sargafeketeasziv
Olvasó

Gasper takarodj!

Marillion
Olvasó

Ez nem ilyen egyszerű…pláne nem itt a Falconál….

Papp Tamás
Vendég
Papp Tamás

Valaki elmagyarázhatná azt a lépéses dupla technikais sztorit az első felidoben, mert szerintem a sporik kurvanagyot hibáztak, de aztan lehet en vagyok a hülye. Tóth Norbi reklamalta a lépéshibát, egyből kapta érte a technikait, majd a másik bíró felülbírálta, jelezte, hogy ez tényleg lepeshiba volt. Annak ellenére, hogy a Norbinak igaza volt, Es jogosan reklamált ezek szerint, a technikaijat nem törölték el, bár hozzáteszem h előtte mar küzdött érte rendesem, szóval mondhatjuk hogy jogos volt. Az Alba bedobta a büntetőt, majd ők jöttek oldalról. Na ezt megint nem ertem. Ha előtte lépést fújtak, majd ra a technikai, akkor csak 1… Olvass tovább »

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nehéz követni és hallani, hogy a játékos, vagy edző mit mond, amikor reklamál.
Lehet úgy is kérdezni, hogy “Spori ez nem volt lépéshiba?” de úgy is, hogy ” A kurva életbe, mekkora faszság, hogy nem veszed észre a lépést!”
Okorn meg lehet, hogy szépen beleszőtt a heves gesztikulálás mellett egy “fuck you-t” aztán máris ott van a két tekó, úgy, hogy a távolról, monitorról néző ebből nem érzékel semmit.

Jokic
Vendég
Jokic

Segítek. Nem fújtak lépést, hanem technikait fújtak, ezért volt labdabirtoklás az Albánál. Amúgy világ vicce volt, hogy egy játékos hisztije miatt nem adnak meg egy kosarat, attól függetlenül, hogy lépés volt-e vagy sem, mert másik esetben egyszer sem voltak hajlandóak visszanézni egy kétes szitut, ha egy játékos kért. Okorn meg csinálta a hülyeségét, ezért kaptak még egy tekót. Miért nem beszélsz arról, hogy Peterson sportszerűtlenje egyáltalán nem volt az, illetve amikor Balmazovic rábaszott egy nagyot a plexire, azt mindenki észre vette, csak a 3 rigó nem díjazta tekóval. Illetve, hogy Govens végig dumálhatta a meccset, egy technikait sem kapott, viszont,… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Utálom hogy igazam lett. Ilyen kerettel ez nulla. Nem az eredmény vagy a tabella zavar. A mutatott játék hétről hétre. Szeptember óta egy helyben tipródunk. Valami változás kell annak ellenére is, hogy sajnos vérmes reményeink már nem lehetnek. FALCO!!!

Tom84
Olvasó

Viszket pólók lerendezve? Látom lassan visszatérsz…

krapulaksz simon
Olvasó

Szretykó tyapat nélkül van… Tyak szólok

Marillion
Olvasó

Nem ez a meccs volt az ami alapján edző kérdés lehetett volna….
különben meg ha lenne Okornnak önkritikája akkor az elvesztett kupadöntő után…(pláne egy megfogyatkozott Olaj ellen/ azonnal felmegy az irodába és elköszön….
Most valószínű hogy igy megy tovább minden…Elismert karakteres edzőt a bajnokság ezen szakaszában már nem lenne könnyű találni…meg szerintem a tulajdonosi stáb sem gondolkodik váltásban… Lassan 1 hónapja hogy újra itt van Govens meg Zozó aztán nem képesek az ö szintjükre visszaállni…Ez még akkor is érdekes hogy mellőztek őket,és nem voltak játékban mielőtt hazajöttek…
A kupa után a bajnokság is elúszhat…ha ebből a keretből továbbra sem csinál valaki csapatot!

boston_celtics
Olvasó

Ilyenkor tényleg nehéz jó edzőt leakasztani, aki ezt az egészet egy csapattá gyúrni. Vagy marad Okorn, és minden a régiben, és esély sem lesz eredményt elérni. B opció, hogy visszahozzuk Szrecskót, Zozót, Benit, Tóthot, Govenset ismeri. C opció Kovakovnak, vagy Lacikának adunk egy esélyt. D opció, a szabad edzők közül 19-re lapot húzunk.

810509
Olvasó

Konakov is jobb lehet Okorn , de Szrecsi biztosabb opció lenne most nekünk .

Marillion
Olvasó

Ha mégis edzőváltásban gondolkodnának elöljáróink akkor Kálmán Lacit keressék meg és vele a fanatizmust a Falco iránt….mert ezt az érzést át tudná adni a csapatnak….

Csapajev
Vendég
Csapajev

Szerintem ennél a csapatnál megégne Kálmán Lackótok. Nekem úgy tűnik, hogy a játékosaitok eléggé önfejűek és beképzeltek. Amolyan “majd én megoldom, mert én sztár vagy” alapállás látszik szerintem Reddic, Curry, Balmazovics, Govens, játékán. Bruinsma jó játékos, de halvérű. Perl és Váradi nem találja a formáját az edzőtök rendszerében, aki ráadásul a meccs hevében egy idegbetegnek tűnik. Szóval a kémia nincs rendben, mert a játékosok pedigréje alapján most az egyik favorit a Falcó.

810509
Olvasó

Szerinted mit kéne tennünk az edző kérdésében ? Vannak jó meglátásaid , tényleg kíváncsi vagyok rá , mit gondolsz .

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nem ismerem a szombathelyi körülményeket, én csak a tévében illetve a neten láttam a Falco játékát, így a megállapításaim csak erre épülnek, illetve a szombathelyi szurkolók véleményeit is elolvastam a különböző fórumokon. A szurkerek szerint sincs minden rendben a Falcó körül (nyilván nem anyagi gondok vannak), mert amúgy jó játékosokból áll a Falcó kerete, de csapatként mégsem úgy funkcionál, mint ahogy várták a szombathelyiek, főleg Govens, Perl visszatérése után. Nem feltétlen edzői kvalitások hiányát látom, inkább azt, hogy Okorn a délszláv kontrollált játékot tolja, mert ebben nőtt fel és ez az edzői “ars poéticája”. Csak erre az amerikai játékosok nem… Olvass tovább »

boston_celtics
Olvasó

Nagyon jók a meglátásaid! Az idei Falco látszólag egy nagyon erős keret, de valójában csak sztárok futkoznak a pályán, önös érdekekkel. Kicsit emlékeztet a tavalyelőtti Körmendre. Tel extra légiósokkal, mégsem sikerült egységet alkotniuk. Ittmost ugyanez a helyzet. Képesek vagyunk bárki ellen kiváló periódusokat produkálni, és nagyon gyengéket is. Ezek a hullámvölgyek gyakorlatilag minden meccsen jellemzőek. Szerintem minden csapat két kezét összetenné, ha Govens, és Perl náluk pattogtatna, nekünk ez nem túl jól sült el. Egyszerűen egyik sem illik Okorn filozófiájába. Okorn egy védekező edző, aki ragaszkodik a rendszeréhez, és a fegyelemhez. Govens és Perl meg véletlenül sem a védekezéséről híres.… Olvass tovább »

810509
Olvasó

Írtad hogy nem ismered a szhelyi körülményeket , nos maguk a szombathelyieknek sem annyira világos mi ( nem) történik . Adott egy nagyon jó játékoskeret , rengeteg beleölt (köz)pénz , egy papíron jó eredményeket felmutató edző és mégsem mükszik az egész . Igazad van mert nem illik össze a játékoskeret meg az edző , amiről nemcsak Gasper tehet mert volt aki előbb mint Ő és Zozó ill . Govens beépítése is elvárás volt felé . De nem is igazán tud mit kezdeni a helyzettel , erőlteti azt , ami nem megy . Ilyenkor mindenhol edzőt váltanak , mivel csapatot nem… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

Nem vagyok Screcko pàrti, de ha neki tavaly ilyen jàtékosai lettek volna, ( Taylor helyett Reddick, Pustavar helyett Bruinsma) lehet, hogy a bajnoki cím is meg lehetett volna.
Ezek után mr. Okorn… Out
Még mindig nem késő!!!!!

Wilson
Olvasó

A győzelem jó, a játék szar!.. Tömören és röviden

Csapajev
Vendég
Csapajev

Néztem a meccset és hát eléggé kétarcú csapat ez a Falcó. Nekem úgy tűnik, hogy a játékosok nem vevők Okorn edzői filozófiájára.

810509
Olvasó

Sajnos igazad van dombóvári barátunk. Azt hallani , nem is azt játsszák a fiúk amit Okorn magyaráz nekik , így meg nehéz az összhangot elérni , anélkül meg ugye elég nehéz eredményt produkálni !

Vincent Vega
Olvasó

A kosárlabda csapatjáték. Sajnos döcögös játék van,de csapat nincs.

derryl
Olvasó

Miért kétarcú? Én akárhonnan nézem, szar! A bajnokság legerősebb játékos keretét vásárolták össze, és még mindig itt tartanak!

purple
Vendég
purple

Jaj szegény Falco. Hozzuk haza Illés Bélát!

Lightbringer
Olvasó

Itthon van.

Kétszó
Olvasó

Majd jövőre is ilyen okos legyél a főnök nélkül. Jövőre már kevés lesz a szalay bácsi.

purple
Vendég
purple

De várjál! Állítólag a Kupákat itt hagyja. Meg a Vas Népében is benne maradnak az ezüstjeitek ?

derryl
Olvasó

A zuhanyhíradó szerint, Szalay már nem indul a választáson, találj ki valami mást, mert ez így nagyon gyenge! Mint a csapatod! Egy csapat van Vas megyében hej, hej! Azok sem ti vagytok!

Vincent Vega
Olvasó

A Halinál már beleszart a ventilátorba,be is terített mindent.

boston_celtics
Olvasó

Gratulálok az Albának a győzelemhez teljesen megérdemelt! Eddig kitartotam Okorn mellett, de azt gondolom, hogy mennie kell. Jó játékosaink vannak, de ennyi. Egyáltalán nem tudunk csapatként működni. Nem feltétlen csak Okornt tartom hibásnak, mert nem ő akart csereberélni, de a kialakult helyzettel nem tud mit kezdeni. Amennyiben nem lépjük meg az edzőváltást, az idei szezon is kuka.

Vincent Vega
Olvasó

Sajnos én is így látom. Amilyen játékoskeretünk van, csont nélkül ott kellene lennünk az első háromban. De nem látom a csapatjátékot. Csapatot kovácsolni, egyénileg jó játékosokból az edző feladata. Ez nem megy neki,látni időkéréseknél is,hogy nincs meg az összhang. Félek tőle,hogy szenvedve bejutunk a rájátszásba,aztán ott megyünk a levesbe. Ne legyen igazam!!!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Falco: szar edző(k), jó keret, viszont mindig csak ezüst, szerintem egy nagytakarítás kéne az egész csapatnak. Hisztikriszti egyre szarabb, govens már nem a tavalyi govens..

Kétszó
Olvasó

Szerintem meg dugulj el, aztán inkább kezdj el kalapozni mert elzárták a pénzcsapotokat ! 😀

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Nemlesz pénz, lehetséges, de az aranyainkat nemtudjátok elvenni.
De egyébként addig ameddig nemlesz nagytakarítás a csapatod körül nem fogtok kilépni a saját árnyékotokból. Okorn nem oda való, ő egy Kecskemét féle csapatba való edzőnek. Lásd be…

Kétszó
Olvasó

Attól, hogy folyamatosan ismételgeted még nem lesz igazad. Nem baj, mantrázd csak, ha attól jobban érzed magad. Attól mondjuk még hülyeség marad.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Kevés???
Mol Szolnokot hallottam.
Szép napot.

boston_celtics
Olvasó

Govens persze nem a régi, mert vissza van fogva. Alig van dobási kísérlete, miközben a többiek ész nélkül hajigálnak. Azzal nem tudok vitatkozni, hogy Okorn filozófiája, és a keretünk köszönőviszonyban sincs egymással. Viszént szerintem a legnagyobb gond, hogy Okorn nem tudott egy hierarchiát felépíteni a csapaton belül. Amennyiben akarunk még valamit a szezontól, az edzőcserét meg kell lépni, és reménykedni, mert így biztos kuka a szezon.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Okorn állj fel a kispadról és menj Szombathelytől minél távolabb. Csomagolj, azt ülj fel valami IC járatra. Idegbeteg edző, gondolom edzésen is idegbajos és ezért a végjátékot nem tudja hozni a Falco együttese. Ezzel a kerettel Szrecskó tudna kezdeni vmit, mert megvan bennetek a potenciál. Még nem késő Gyuri bának észbe kapnia, most jön a bajnokság érdemi vonulata.

Hajrá Körmend, Hajrá Vas!

boston_celtics
Olvasó

Szerintem is cserélni kéne, ha akarunk még a szezontól valamit. Viszont ilyenkor már kit? Aki szabad, az nem ok nélkül.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Ez így van, de azért Szrecskó nem zsákbamacska.

810509
Olvasó

Szrecsi szabad és vele mindig működött …

piros710321
Olvasó

Zollner segíthetne neki felszállni a vonatra!

Godemperor
Olvasó

Legszebb öröm a káröröm, ugye gyökerek?

bimbo
Vendég
bimbo

Igy igaz kisgyerek

Dudi
Olvasó

Vicces, nevetséges és egyszerre szomorú. A Falco kicsúszik még az első ötből is, ha ez így folytatódik. Edző, néhány jàtékos füst!!!

810509
Olvasó

Ez így van , az utolsó pillanatban vagyunk hogy az idén is legyen esélyünk az ezüstre 🙂 . Okorn nem alkalmas arra hogy sok jó játékosból jó csapatot alkosson , ilyenkor a világon mindenhol edzőt cserélnek!

Jokic
Vendég
Jokic

favágó norbika megint hozta a szintjét, több faultja volt, mint pontja 😀

Puntigamer
Olvasó

Nem megy az ezüstrókáknak idegenbe…
Megsemmisült a falkó fehérváron….

Jokic
Vendég
Jokic

Csodálatos naffalkó. 🙂 Hihetetlen, hogy curry és govens végig pofázhatja a meccset következmény nélkül.

Kobayasi
Olvasó

Mert Ők megtehetik. Aztán még Gyuri bácsi volt kikelve
magából.
Nem picit röhejes!!!

Freebulletz
Olvasó

Curry is odabassza a labdát a parkettához, semmi 😀

Lightbringer
Olvasó

Nekem úgy rémlik, hogy bőven kapott a Falco technikait dumára. Szóval nem értem miről beszélsz, 20 – 8 lett a büntetőarány.

Jokic
Vendég
Jokic

Egyiket se a 2 csóka. Mindhárom teljesen jogos volt. Ellenben Petersonéval, az egy vicc volt.

basketballfan
Olvasó

A negyedik játszik a kilencedikkel.
Rangadó?!

810509
Olvasó

Hozzuk vissza Szrecsit, mert az ötbe sem jutunk be! Megint nem ment a játék, mint ahogy ebben a szezonban “megszokott”…

Kobayasi
Olvasó

No!!! Ez már hasonlított a kosárlabdához!!!
Talán éled az Alba?!
Meglátjuk.
Falco7 Gyenge.

Freebulletz
Olvasó

Az Alba megsemmisítette a Falco-t..

falco2008
Vendég
falco2008

“Fehér”váron annyira lejt a pálya, hogy Lóri elég lendületet kap ahhoz, hogy elguruljon a Sound-ig haha :))

Paks II
Olvasó

És pont ezt egy Falcos mondja. Haha 😉

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Kikaptál cinege, ott erősítés folyik, viszont nálatok csak az ezüst nézegetés. Hangat is igazoljátok le, hátha nyertek..

szolnokbasket
Olvasó

Primitîv vagy!
Bár, nehéz is lehet ennyi szopacs után…
Egyszerűen senkik vagytok!!!

Papika
Olvasó

Egyszerűen kikaptatok Kicsi rigó. Nincs ezen mit ragozni meg magyarázni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés