Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ausztriába hívta az MVM-OSE Lions játékosait a szponzor

Fotók.

  •   :

:

A kelet-stájerországi központú ADA Bútorgyárat Európa vezető gyártói között tartják számon olyan termékeivel, mint a kárpitozott bútorok, az ágyak vagy a matracok. Az ADA összesen öt gyártási telephelyén – köztük Körmenden, Zalaegerszegen és Nován – több mint 1500 alkalmazottat foglalkoztatva Magyarország legnagyobb bútorgyártója.

Az ADA erőssége a precizitásban, gondosságban és a részletekre való odafigyelésben rejlik. Az egyéni életstílus ösztönzésével a Magyarországon gyártott ADA Trendline márka a fiatal közönséget szólítja meg. A Trendline kárpitozott bútorai és ágyai ötvözik az intelligens, kifinomult funkciókat a modern formatervezéssel és stílusos megjelenéssel, ezáltal az ADA bútoraiban megvalósul a rugalmasság, funkcionalitás, élvonalbeli dizájn és friss megjelenés, ami egyesíti a tradicionális stílusos formákban megélt hagyományokat, a kézművességet és a progresszív találékonyságot.

Az MVM-OSE Lions új támogatójaként az ADA meghívta a csapat néhány tagját ausztriai központjába, ahol a bemutatóteremben a játékosok testközelből tapasztalhatták meg az ADA márka minőségét és ismerhették meg az ADA trendline termékkínálatát – írja az MVM-OSE Lions honlapja.

  •   
HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mamika55Marillion Recent comment authors
Mamika55
Olvasó

.

Marillion
Olvasó

Minden szponzori lehetőséget meg kell becsűlni! Ti megérdemlitek barátaink! Gratula!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés