Connect with us

Bajnokság

Augusztus 10-én kezd a Kaposvár

Folyamatosan dolgoznak a a hiányzó két légiós szerződtetésén, lehet, hogy már rövid időn belül bejelenthetik őket, ám az is lehet, hogy kicsit várni kell még.:

:

A tervek szerint augusztus 10-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a Kaposvári KK csapata a 2020/2021-es szezonra. A keret csaknem teljes, még két külföldi játékos szerződtetése van hátra.

Fekete Ádám vezetőedző korábban nyilatkozta, hogy négy főből álló légiós különítménnyel számolnak az együttesnél. Eddig a magyar mag kialakítása volt napirenden, ami Révész Ádám érkezésével és Baki Gergely marasztalásával lett teljes.

A külföldiek közül a két amerikai, Morris Curry és C. J. Aiken érkezését jelentették be. Mindketten szerepeltek már a magyar bajnokságban.

A kaposvári együttes tagjai jelenleg pihenőjüket töltik, ám ez az időszak sem eseménymentes.

– Júliusig edzettünk együtt, jelenleg pedig egyéni edzéstervek alapján készülnek a játékosok – nyilatkozta Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője a klub honlapjának. – Mindenkivel kapcsolatban vagyunk, akik nem kaposváriak, azok otthon végzik az előírt feladatsorokat. Ez minden játékosnak a saját érdeke, hiszen sokkal jobb már egy fittebb fizikai állapotban elkezdeni az augusztusi edzőtábort, mint esetleg a nulláról kezdve.

A somogyi klub szakmai stábja még két mezőnyjátékost keres. Egy hátvédet, aki irányítani is tud, mellette pedig egy igazi ponterős hármas posztos kosárlabdázó kellene még a csapatba.

– Folyamatosan dolgozunk a szerződtetéseken – folytatta Fekete Ádám. – Lehet, hogy már rövid időn belül bejelenthetjük őket, ám az is lehet, hogy kicsit várni kell még. A rendelkezésre álló anyagi lehetőségeink tükrében okosan és jól kell döntenünk.

A Kaposvári KK jelenlegi kerete a következő a 2020/2021-es bajnokságra: C. J. Aiken (amerikai), Baki Gergely, Bogdán Benedek, Morris Curry (amerikai), Hendlein Roland, Hock Gergő, Horváth Hunor, Krnjajszki Borisz, Puska Bence, Révész Ádám. Vezetőedző: Fekete Ádám. Edzők: Filipovics Gordan és Szőke Balázs. Csapatorvos: dr. Néber Árpád. Masszőr: Horváth Tamás. Gyógytornász: Fekete Judit. Technikai vezető: Mihályfalviné Polczer Kata.

címlapfotó: delfinek.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KPSVRKK Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Időben van.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés