Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK

Sérülések sorozata sújtja az ASE csapatát.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság 11. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros Balázs, Nagy Viktor, Fodor Attila (Téczely Tamás)

ASE: Edwin - Kovács - Grubor - Eilingsfled - Taiwo.

ZTE KK: Smith - O'Reilly - Polster - Rakicevic - Ostojic

A bajnokság 11. fordulójában, a vesztes sorozatból érkező Zalakerámia ZTE KK a megfogyatkozott Atomerőmű SE otthonába látogat. Érdekes mérkőzés várható.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Először is szeretném részvétemet nyilvánítani Németh András családjának! Hol is kezdjem…Talán ott, hogy egy erős ZTE lesz az ellenfelünk. Jól kialakított keret, minden játékosnak meg van a helye, gyors kosárlabdát játszanak, sok egy-egy jellemzi őket. Pontos mérkőzéseket játszanak, a védekezésünknek rendben kell lenni, nem szabad, hogy dobópárbaj alakuljon ki. Rólunk annyit, hogy eddig próbáltuk kezelni a dolgokat és ezután is fogjuk, de ennyi balszerencse már tényleg a hihetetlen kategóriába tartozik. Még a Kecskemét mérkőzés után nyilatkoztam, hogy reméljük teljes csapattal tudunk onnantól játszani, mert ezek a srácok bizonyították, hogy mire lehetünk képesek teljes csapattal. Ez tartott négy napig, azóta elvesztettük Gulyást agyrázkódással, Frankot vállficammal, Atkinsont bokasérüléssel, Buckingham pedig a sportorvosi engedélyének véglegesítésére vár… Így dolgoztunk tehát egész héten, és így játszunk holnap is. Becsülettel felkészültünk, és várjuk a szurkolóinkat, akik eddig is maximálisan a csapat mellett álltak, most mindennél jobban szükségünk van rájuk.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Sorozatban ez lesz a harmadik mérkőzés, amit idegenben játszunk, nehéz dolgunk lesz, ugyanis a Paksot egy remek csapatnak tartom. Jelenleg a középmezőnyben helyezkednek el, de ennek ellenére is egy nagyon szívós, kemény csapatuk van. Mi pedig nem igazán vagyunk egyszerű helyzetben, elég rossz periódus kezdődött számunkra, zsinórban két meccset is elvesztettünk, ám éppen ezért, mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobb formánkat hozzuk, és szombaton győztesként hagyjuk el a parkettet. A csapatból mindenki egészséges, remélem ez holnapig is így marad.”

HIRDETÉS
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
margitArtur DokibbzteBorbély Lajosmrfox Recent comment authors
margit
Olvasó

Nem hiszem hogy Gulyás illetve Frank döntené el a meccset?!

bbzte
Olvasó

Ha János hiányozna, megérteném a sírást….de így?!…Bravúr lenne nekünk a győzelem, de most már kiérdemelnénk egy bravúrt.

Borbély Lajos
Olvasó

Ej, ez a Csirke semmit sem változott. Minden mérkőzés előtt telesírja a médiát a problémái erősen eltúlzott verziójával, hogy az ellenfél elbízza magát. Korábban is gyakran hivatkozott a sok sérültjére. Ha pedig nála mindig sok a sérült, akkor az nem a véletlen műve. Egyébiránt foghíjas csapatok gyakran igencsak felszívják magukat, talán erre bazírozik állandóan. Roppant ellenszenves dolog, ha állandóan siránkozik.

Artur Doki
Olvasó

Borbély úr…
Gulyás-Agyrázkódás…mi köze hozzá az edzőnek?
Atkinson és Frank Oroszlányban sérültek meg a legutóbbi meccsen,megint csak nem az edző hibája,hacsak az nem ,hogy játszatta őket…
Egyébként,ha 4 légiósodból 2 nem áll rendelkezésedre és még magyar játékosok is hiányoznak,akkor érthető a dolog…
De majd holnap kiderül,…mindig az a csapatunk,amelyiket pályára lehet küldeni.

Hajrá Ase!

mrfox
Olvasó

Nyerni kell, nincs mese.
Hajrá ZTE!!!

heraklith
Olvasó

Az ilyen edzői nyilatkozatok után általában az szokott lenni, hogy a meccsre azért a legtöbben mégis csak játékra jelentkeznek. Másfelől meg ha mégis van egy-két hiányzó, akkor az gyakran tud olyan plusz motivációt kiváltani a többiekből, ami vegül győzelemhez vezet, ezért mindent bele kell adni! Hazai pályán a Paks az esélyesebb, de ellenük egy idegenbeli győzelemnek nagy jelentősége lenne.

Jurgilas
Olvasó

Az valakinek meglepetés volt, hogy sportorvosi igazolás szükséges?

royalka
Olvasó

Kéretik helyesen leírni a Paks és a magyar mezőny egyik legjobb játékosának a nevét. ( az ilyen ” cikkeknél” nem kell feláldozni a helyesírást a gyorsaság oltárán. Nem gond, ha 5 perccel később kerül ki, de előtte át van nézve) Köszi

Expert
Olvasó

Ha Pakson tényleg ennyien nem játszanak, akkor ez tükörsima vendég.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés