Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK

Javítana a ZTE, folytatná jó sorozatát a Paks.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, középszakasz, alsóház, 4. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp Péter, Frányó Péter, Minár László Balázs (Téczely Tamás)

Paks: Brown - Frank - Taylor - Goins - Pacevicius.

Zalaegerszeg : Wilson - Takács - DeCosey - Barnett - Holton.

Az alsóház negyedik fordulójában méri össze erejét az Atomerőmű SE és a Zalakerámia ZTE KK csapata. A paksiak legutóbb hazai pályán a Pécs ellen tudtak nyerni, a Zalaegerszeg pedig szintén hazai pályán, szoros mérkőzésen maradt alul a Nyíregyházával szemben.

Jan Pavlik, Atomerőmű SE: Ugyanazt a teljesítményt szeretnénk a ZTE ellen is folytatni, amit az elmúlt két mérkőzésen produkáltunk. Azt gondolom, hogy leginkább védekezésben látszik a javulás, sokkal agresszívabbak vagyunk. Szerintem a Zalaegerszeg ellen is ez lesz a kulcs. Egyik játékos sem szereti, ha kizökkentik a komfortzónájából. Nekünk pedig pontosan ez lesz a célunk a szombati mérkőzés folyamán. A ZTE az egyik legkeményebb és legtehetségesebb csapat, akivel a középszakasz során harcolnunk kell. Plusz munkára és maximális energiára lesz szükségünk, ha nyerni akarunk ellenük. Remélem, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani!

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Egy teljes hetünk volt felkészülni a Paks elleni mérkőzésre. Mint minden alkalommal, most is a legnagyobb hangsúlyt a játékosok regenerálására fektettük. Idegenben játszunk egy remek csapat ellen, vagyis rengeteg energiára lesz szükségünk. A szezon azon szakaszába érkeztünk, ahol minden találkozónak kulcsfontosságú szerepe van. A Paks jó formában van, az utóbbi időben nagyon szépen kosárlabdázik. Ha nyerni szeretnénk, maximális koncentrációra lesz szükségünk. A lepattanózásnak is nagyon fontos szerepe lesz, amire a felkészülés során is fokozott figyelmet fordítottunk. Szeretném, ha mi tudnánk irányítani a mérkőzés ritmusát mind támadásban, mind pedig védekezésben. Ha ez sikerül, akkor egy jó meccset fogunk játszani a Paks ellen és lesz esélyünk megnyerni a találkozót.

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Hobó FancsocsaDobeyGaligo Recent comment authors
Hobó Fan
Olvasó

Stàrics!Ugye eltakarodsz az uszodába!?

Galigo
Olvasó

Az egyik legtehetségesebb és legkeményebb csapat játszik egy remek csapat ellen, amelyik jó formában van és nagyon szépen kosárlabdázik. Hogyhogy nem közvetíti a tv?

Dobey
Olvasó

Te most kikről is beszélsz?

csocsa
Olvasó

Olvasd az edzők nyilatkozatát!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés