Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK

Pakson lebetegedett a fél csapat.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 6. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok, szombat, 19:30
V.: Papp P., Tóth C., Fodor A. (Farkas Z.)

ZTE: Wilson - Guyton - Polster - Barnett - Harris.

ASE: Brown - Frank - Brozja - Eilingsfeld - Melvin.

A bajnokság hatodik fordulójában csap össze egymással az Atomerőmű SE együttese és a Zalakerámia ZTE KK csapata.

Teo Hojc, Atomerőmű SE: Jelenleg egy nagyon nehéz perióduson megy keresztül a csapat, több, mint a keretünk fele beteg. Ez azért is bosszantó, mivel két hosszabbításos vereség után sikerült kijönnünk a lejtőből, és értékes mérkőzéseket tudtunk megnyeri. Ezt a szombati napon szerettük volna folytatni, de sajnos sokan lebetegedtek, így nem tudom pontosan hogyan fogunk tudni kiállni a ZTE ellen. Mindenki tesztelve lett, nem COVID-ról van szó, így ez az egy pozitív dolog ebben az egész helyzetben. Nagyon nehéz most megmondanom, hogy mit is várok ettől a találkozótól. Egyenlőre azt sem látom tisztán, hogy kik fognak biztosan hiányozni holnap, és kik azok, akik talán fognak tudni játszani. Ez egy nagyon szerencsétlen helyzet – de próbálunk nem erre koncentrálni – ennek ellenére mindent tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Amennyire lehetséges volt, felkészültünk, a többi apró finomítást pedig a meccsen fogjuk megtenni. Bízok benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk tudni játszani, de azt még inkább remélem, hogy se nálunk se pedig a Zalaegerszeg csapatánál nem lesz több fertőzött.

Teo Cizmic, Zalakerámia ZTE KK: Horti Bálint szenvedett egy kisebb sérülést, így jelenleg az ő holnapi játéka még bizonytalan, viszont Csuti Kornél – ugyanebből az okból kifolyólag – biztosan nem fog tudni pályára lépni. Az ASE egy jól összeszokott, támadás orientált csapat, akik minden mérkőzésükön sok kosarat szereznek. A fő feladatunk ezeknek a leredukálása lesz. Nagy hangsúly lesz a precíz védekezésen, emellett pedig arra is figyelnünk kell, hogy ne kövessünk el alapvető hibákat. Le kell csökkentenünk az eladott labdák számát, ezáltal nem fog tudni könnyű kosarakat dobni az ellenfél. A védekezésüket is részletesen kielemeztük – jól dolgozott a csapat az elmúlt időszakban – úgy gondolom, hogy készen állunk.

HIRDETÉS
10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
zsotiArtur DokiMinden6óHollótorma Recent comment authors
zsoti
Olvasó

ha lenne sok pénzem ,ami nincs,feltenném az összeset a paks győzelmére!nem számit hogy a fél csapat beteg náluk akkor is tuti győznek..játszik még a serdülő 10-es korosztályt is csakhogy kikapjunk.mert fiatalok.hajrá!az a lényeg!!!átestek a ló túloldalára ezzel a ,,fiatalság játszon sokat,, dologgal.

csakazete
Olvasó

Remélem kurva sokat tettél fel ?

Artur Doki
Olvasó

A betegeknek jobbulást,holnap győzni kéne…csak úgy lenne a lényeges a múltkori győzelem Somogyban.
Hajrá Ase!

Minden6ó
Olvasó

Aggodalomra semmi ok,Puskás lehallkítva Stárius Cornélius pedig a pin kódot megkapva meghozhatja a 7.légióst is Deondre Parks személyében.Mindent elkövetnek a tulajdonosok, hogy egy rakat pénzből elérjük a 10.helyet amiről dokumentum filmet lehet majd forgatni, hogy ZTE ismét régi fényében tündököl…

Holló
Olvasó

Döbbenet,ami ennél a klubnál folyik…ha Balaicz “ÚR” ellenzéke 1 kiló vöröshagyma lesz,inkább arra szavazok! Ez egy okádék!

Holló
Olvasó

Volt egy remek írás a klub oldalán Elment a szezon? címmel…Október közepén elment felsőházi költségvetésből. Egy hiba van ezzel az írással…lehet mindent Cizmicre és Artúrra nyomni…ebben a sikertelenségben kompletten mindenki benn van a klub összes emberéig a tulajdonosig. Volt egy remek ügyvezető igazgatónk Pestről…akit nagyon sokan tiszteltünk. Mikor elment volt egy tökéletesen megfogalmazott mondata: Ez egy kosárlabda klub s nem kaszinóklub! Ez már tavaly is utóbbira hajazott és idén is. Cserélünk pár légióst,kirúgjuk az edzőt, beleölünk még x milliót,hogy a pártkatonánknak jó legyen. Most erről szól ez a tradíciónális klub!! Több ezer ember leköpve egy pártkatonáért! Ezt érdemli egy ilyen… Olvass tovább »

torma
Olvasó

Nem csodálkoznék azon ,ha Teo Hojc altatna….

KovàcsIstvàn
Olvasó

Csutit eddig sem játszattad te kókler, most meg elsírod, hogy sérülés miatt nem(biztos) a játéka? !!!

Director
Olvasó

Szeretném leírni és felsorolni én mennyi pozitív dolgot látok az idei szezonba szakmailag és ezzel a holnapi meccsre is leírnám az esélyeinket és amibe lehet kapaszkodni:………………………………. ezen felül még:

csakazete
Olvasó

Hajrá ZTE!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés