Connect with us

Bajnokság

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK

A ZTE ellen javítana a Paks.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 17. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Lengyel Á. (Farkas Z.)

ASE: Baker - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson.

ZTE: Duren - Delas - Bonifert - Vuko - Glenn.

A hazai pályán eddig veretlen Atomerőmű SE látja vendégül a Debrecen ellen kétszeres hosszabbításban alulmaradó Zalakerámia ZTE KK csapatát.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Alapvetően szeretnénk a legutóbb bemutatott játékunkon javítani. Tudom, hogy a tabellán elfoglalt helyezések azt mondják, hogy mi vagyunk az esélyesek, ami így is van, de úgy érzem, hogy a játékunkon mindenképp javítanunk kell, nem várunk könnyű meccset. Meccsről meccsre sok minden történik, például a Szolnok ellen nagyon sok egyéni, ki nem kényszerített hibát vétettünk, sok labdát adtunk el. Így nemcsak egy rangadót, hanem bármilyen találkozót nehéz lesz megnyerni. Gyenge dobószázalékkal játszunk az utóbbi időben, jobban kell kialakítanunk a dobóhelyzeteket, mert eddig nem mindig a legjobb opciót választottuk. Nem úgy járatjuk a labdát, ahogy kéne. Ezek olyan dolgok, amik az utóbbi időben előfordultak, ezekben javulnunk kell.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A legutóbb egy utolsó másodperces triplával kaptunk ki, ami nem a legjobb érzés, de ez a kosárlabda, ez benne van sajnos. Profi sportolóként a kudarcot is éppúgy fel kell tudni dolgozni, mint a sikert. Egyik sem könnyű nyilván, de ez adhat egy plusz erős a csapatnak, hogy megmutassuk, hogy ilyen szituációban legközelebb esetleg tudunk nyerni is. Meg kell akadályoznunk a Paks tranzíciós játékát és a gyorsindításait. Nagyon jól mennek a támadólepattanóért, igazából az egyéni képességeiket jól használják, egy komplett, összetett csapatról beszélünk. Nem egy egyszerű feladat ez a mi részünkről, de a lepattanócsatában szeretnénk partiban lenni velük. Nincs sérültünk, mindenki egészséges és mindenki készül arra, hogy Pakson jó teljesítményt nyújtson.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
LaBe Recent comment authors
LaBe
Olvasó

Akkor is: Hajrá ZTE! Okozzunk ma egy nagy meglepetést!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés