Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK

A vendégek nem számíthatnak Ubilla és Johnson játékára.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 6. forduló
ASE Sportcsarnok, péntek, 18:45
V.: Cziffra Cs., Nagy V., Söjtöry T. (Fekete L.)

Paks: Evans - Harris - Faust - Jackson - Lóránt.

ZTE: Simon - Doktor - Williams - Szabó - Agafonov.

Fordított előjelekkel várja a Paks és a Zalaegerszeg a bajnokság 6. fordulóját, mert míg a ZTE hazai pályán kikapott, addig az ASE idegenben győzött. A vendégeknél az autóbalesetet szenvedő Ubilla és Johnson nem léphet pályára, de Braniszlav Dzunics is foghíjas kerettel készült a találkozóra.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Egy kicsit már jobb a helyzet, mert ezen a héten már tudtunk 5 az 5 ellen is dolgozni, amire nem is emlékszem már, hogy mikor volt utoljára lehetőségünk. Elsősorban saját magunkkal foglalkozunk. Egyáltalán nem vagyunk elégedettek azzal, ahogyan játszunk. Innentől kezdve az, hogy nekünk, vagy az ellenfeleinknek milyen egyéb problémái vannak, csak másodlagos. Kovács Ákos a héten már tudott edzeni, habár nem teljes intenzitással, úgy néz ki, hogy ő pályára tud lépni holnap. Coleman továbbra is maródi.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A héten leginkább a saját játékunkkal foglalkoztunk. Nem rózsás a helyzetünk, ugyanis a két légiósunk, Ubilla és Johnson még nem tud pályára lépni. Ugye a szezon során már láthattuk, hogy mekkora érvágás az, ha a kezdő irányítónkat nélkülöznünk kell. A tisztes helytállás lesz a célunk Pakson. Még az is elképzelhető, hogy Farkas Attila az első cseréink egyike lesz holnap. 

[totalpoll id=”33290″]

A szakértő: 

A mérkőzés esélyeit Sitku Ernő, a B-csoportos Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetője, a Honvéd, a Paks, a Szolnok, a Debrecen és az NYKK négyszeres magyar bajnok, 149-szeres magyar válogatott centere elemezte:

– Ez a két csapat eddig nagyon hullámzó teljesítményt nyújt. A Paks hazai pályán kikapott a Körmendtől. A vasiak nem képviselnek rossz játékerőt és nem is az a meglepetés, hogy nyertek, hanem inkább az, hogy hogyan és mekkora különbséggel. Majd utána az ASE elment Debrecenbe és hacsak egy ponttal is, de győzött.

A Zalaegerszeg idegenben verte a Kaposvárt és a Sopront, de közben becsúsztak olyan hazai vereségek, mint az OSE, vagy a Szolnok elleni. Az Olajbányász sem rossz csapat, de azért a ZTE hazai pályán elszokta kapni a nagyobb együtteseket is.

Mindkét félnek az a legfontosabb most, hogy ezt a hullámzó teljesítményt megpróbálja stabilizálni. A Paks játszik otthon, ami ha azt nézzük, hogy eddig hogyan alakult a két gárda szezonja, akkor mondhatnánk azt is, hogy jó a Zalaegerszegnek és nem jó a Paksnak. De mégis úgy gondolom, hogy ha az ASE tudja hozni azt a támadójátékot, amit már láttunk a DEAC ellen is, akkor mindenképpen esélyesebb.

A ZTE ha ezen a meccsen nyerni szeretne, akkor a Dzunicsra jellemző gyors, atletikus játékot meg kell állítania. A vendégeknél a két hiányzó is problémát jelenthet, de láttunk már olyat, hogy az eddig mellőzött játékosok hirtelen előre tudnak lépni. Érdekes egy játékosnak a lélektana. Amikor lekerül róla egy teher, akkor néha sokkal jobb teljesítményre képes.

HIRDETÉS
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
csocsadonnarummaTomika2teliverAtomcity Recent comment authors
csocsa
Olvasó

Csonka csapatok csatáját csodálhatjuk csupán!😁
HAJRÁ ASE!!!

donnarumma
Olvasó

Hát így nem maradt más a vendégnek,mint a tisztes helytállás…furcsa ezt egy ZTE-ről leírni..

Tomika2
Vendég
Tomika2

Mi az, hogy nem játszik Johnson? Elvileg semmi baja nincs.

teliver
Olvasó

Agafonov 7000 euró/hó
Ubilla 7000 usd/hó
A ZTE vezetősége teljesítette Bencze Tamás kéréseit, azaz 5 drága légiós, plusz Szabó!
Szakmai kontrollja, segítsége nincs. Azt csinál, amit akar, szabadon garázdálkodik!?
Gyimesi, Stárics, Kelemen? Ti vagytok ám a felelősök, nem Bencze, meg a menedzser haverjai…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Farkas Attila lesz az első csere..Végre!!Sokkal jobban megérdemelné a bizalmat,mint Gulyás vagy Simon.Szegény srácnak lehet az a hibája,hogy egerszegi,a mester azokat nem igen szereti maga körül.BENCZE TAKARODJ!!!

LaBe
Olvasó

Az összes nickneveden dögunalmas már ez a Bence-utálatod. Fogadni mernék, hogy a bronznál az első sorban tapsikoltál neki. Akkor is ugyanez az ember/edző volt, akkor sem játszott több egerszegi./sajnos/ A szurkoló 7/25-ös szériában is szurkoló. Aki meg nem, az csak tolakodik meg foglalja a helyet a Körmend-meccsen.

LaBe
Olvasó

Bencze – bocsánat 🙂

Fenyő
Vendég
Fenyő

Fogd kézen Tomikát,winwint,Sopronkcfant és zete93-at és emeljetek a Dísz térre szobrot a Tamásnak.A szökőkút mellett jól mutatna.9 hónapnyi ámokfutás után megérdemli.5-18 tavaly február óta.Az szép teljesítmény nem?A szurkolóknál betelt a pohár.Nem lehet a szurkolókat a végtelenségig megvezetni és a türelmükkel,a jóindulatukkal játszani.Olyan emberek,akik 20-30 éve meccsre járnak kaptak a közösségi portálon retardált és paranoiás jelzőt a családtagoktól.Ez az ember a szurkolók szombati szórakozását elvette.Az egojától nem lát,ebbe bukik bele.

LaBe
Olvasó

Az összes nickneved hozzászólása unalmas már. Fogadok a bronznál az első sorban tapsikoltál

Artur Doki
Olvasó

Coleman…
Hihetetlen,hogy minden évben kifogunk legalább egy ilyen táppénzcsalót.
A héten voltak vele orvosnál,kutya baja…
Annyira sérült,hogy simán tud Pesten jampizni meg ott volt Kaposváron is,Pitts haverjával smúzolni…
Kizavarnám a futópályára,aztán pár kör után eldönthetné,hogy beáll a sorba vagy leadja a lakáskulcsot,és visszahúz Berénybe vagy Sopronba a cimbijéhez.

Atomcity
Olvasó
Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Tamás! Az első igazolásod Ubilla volt! Foggal körömmel ragaszkodtál hozzá! A kaposváriak versenyezni sem tudtak olyan bért adtál neki! Szomorú és sajnálatos ez a baleset! De lassan 4 hónapja nincs 2 hét hogy egészséges állapotba legyen! Nagyon szomorú az, hogy egy edző egyetlen egy emberre épít egy egész bajnokságot!Nem hiszem el hogy egy jó szakembernek nincs B verziója, hogy szezon elején kinek mit kell játszani, hogy ha nincs a pályán!A másik:Hallani visszhangokat és remélem ezek nem csak visszhangok, hogy a tulajdonos(önkormányzat) és a szponzorok baromira nem lennének elégedettek a 7-8hellyel!Ez nem célkitűzés!Paks mérkőzés után nagyon sokan remélik, hogy annyi meccset… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Jobbulást kívánok Ubilla és Johnson és mielőbb játékot ! Ez így országos 1 es viszont !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés