Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Atomerőmű SE – SZTE-Szedeák

Mindkét csapat vereség után javítana.

Atomerőmű SE - SZTE-Szedeák

Alsóházi rájátszás, 6. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Györfy Rúben, Farkas Gábor (Téczely Tamás)

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Nicholson - Knowles.

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

Az alsóházi rájátszás hatodik fordulójában, a Paks a Szegedet fogadja. A hazaiak a Kecskemét ellen kaptak ki legutóbb, a Szedeák hazai pályán maradt alul a Kaposvárral szemben. Az első fordulóban a playoutban a Paks örülhetett, hiszen 96-81-re nyert a Szeged otthonában.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Az alsóházi rájátszást remekül kezdtük, viszont az utolsó két mérkőzésen nem játszottunk jól. Vissza kell térnünk arra az útra, ahol az első három fordulóban jártunk, nagyon szoros a verseny, minden találkozónak hatalmas súlya van. A Szeged megmutatta már a szezon folyamán, hogy kellemetlen ellenfél, bárkire veszélyes lehet, Woolridge és Locke bármikor képes sok pontot szerezni. Élesebben kell kezdenünk, mint az előző két meccsen, védekezésben sokat kell javulnunk és mentálisan is késze kell állnunk.

Simándi Árpád, SZTE-Szedeák: Nagyon nehéz mérkőzés lesz ez, minden csapat az életéért küzd már ebben a szakaszban. Az egyhetes szünet alatt próbáltuk kijavítani a hibáinkat, és próbáltunk beépíteni új taktikai elemeket is, Pakson majd kiderül, ez milyen szinten sikerült. Azt gondolom, intelligens játékosokból áll a csapat, hamar tudnak alkalmazkodni az új szituációkhoz, reméljük, ez a csapat javára válik. Védekezésben sokat kell javulnunk, Ihring limitálása, a tranzíciós játékok megállítása, megelőzése és az egy az egy elleni védekezés lesz a kulcs.

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Born2BallSzegedi kékArtur Doki Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

Az a csapat nyer, ahol kevésbé lesznek motiválatlanok a légiósok.

Szegedi kék
Olvasó

Hajrá Szeged!

Artur Doki
Olvasó

Wooten?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés