Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Szolnoki Olajbányász

Mindkét fél egylabdás meccset játszott az előző fordulóban.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 2. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok, vasárnap, 19:30
V.: Cziffra Cs., Török R., Nyilas I. (Téczely T.)

Atomerőmű SE: Brown - Karosi - Brzoja - Melvin - Eilingsfeld.

Szolnok: Rogic - Kovács - Cummings - Subotic - Taiwo.

Vasárnap csap össze az Atomerőmű SE és a Szolnoki Olajbányász csapata. A hazaiak egy szívós találkozón kaptak ki az Albától, de a vendégek is egy egylabdás mérkőzésen kerekedtek felül a Szegeden.

Teo Hojc, Atomerőmű SE: Azt gondolom, hogy a Szolnok az egyik legjobb csapat a bajnokságban és egy nagyszerű edző; Gasper Potocnik keze alatt nagyszerű vezetést kapnak a játékosok. Tisztában vagyunk vele, hogy magas színvonalat képviselnek, melyet a remek képességekkel rendelkező játékosaiknak is köszönhetnek. Megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni az előttünk álló kihívásra és minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért. Fontos, hogy egy csapatként játsszunk és minél nagyobb energiával vessük bele magunkat a küzdelembe.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Már az első fordulóban megmutatta a Paks, hogy egy jó csapat, amely egy szoros kimenetelű találkozót játszott az Albával, hasonlóan a mi mérkőzésünkhöz. Teljes kerettel tudnak kiállni ellenünk, ami kissé megnehezíti a helyzetünket, hiszen nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen szerkezetre készüljünk védekezésben, illetve támadásban. Ebben a pillanatban többet foglalkozunk magunkkal, mint ellenfelünkkel és nem volt sok időnk kijavítani a hibáinkat, de lépésről-lépésre, mérkőzésről-mérkőzésre készülünk. Holnap Szekszárdra utazunk, hogy a Paks ellen egy jó mérkőzést játszunk. Egy kemény meccsre számítok.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bencur2021WSreborn Recent comment authors
Bencur2021
Olvasó

Ha a Szolnok hozza a védekezését akkor nem kell izgulniuk.

WSreborn
Olvasó

Nyerni kellene srácok, kutya nehéz meccs lesz.
Hajrá Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés