Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Szolnoki Olaj KK

Szakértőnk szerint holnap kiegyenlítenek a paksiak.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olaj KK

Rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Paks, ASE Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Kapitány G., Praksch P., Nagy V. (Páli dr. K.)

ASE: Kovács Ák. - Norfleet - Henton - Eilingsfeld - Jevtovics.

Szolnok: Vojvoda - Kovács P. - Malesevics - N. Milosevics - Andric.

1-0-ra vezet a Szolnoki Olaj KK az Atomerőmű SE ellen a rájátszás negyeddöntőjében. Az első mérkőzés igazi kiélezett, szoros rangadót hozott, mely csupán az utolsó másodpercben dőlt el Nemanja Milosevic triplája révén (83-80).

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Az első mérkőzés második félidejében elég csúnyán elveszítettük a lepattanóharcot. Ilyen esetben nagyon nehéz beszélni a játék többi eleméről. Ha tizenöt lepattanóval többet enged valaki az ellenfélnek, akkor az nagyon meghatározza a játék képét. Sajnos Szolnokon ez történt, végül ez is vezetett a vereségünkhöz. Ez az elsődleges, amit ki kell javítanunk a folytatásban. Vannak a játéknak egyéb szegmensei is, amiben apróbb módosításokat szeretnénk eszközölni, főként védekezésben. Összességében nem játszottunk rosszul, megvolt az esélyünk a győzelemre, de több kell a következő mérkőzésen. Megyünk tovább, remélem, hogy sikerül javítanunk. Ugyanaz lesz a keretünk, mint legutóbb.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Abban bízom, hogy egy hasonlóan szoros mérkőzést fogunk játszani Pakson is, mint az első meccsen itthon. Egy kicsit megleptek minket a paksiak szombaton, frissebbek és energikusabbak voltak, mint mi. Szerencsére sikerült úrrá lennünk ezen a helyzeten, és végül megnyerni a találkozót. Az egyértelmű, hogy jelen helyzetünkben az Atomerőmű egy nagyon kemény ellenfél számunkra. Van három-négy olyan játékosa is, akik kiemelkedőek lerohanásban és felállt elleni játékban is. Szóval nem lesz könnyű dolgunk, de remélem, hogy tudunk meglepetést okozni. Nem lesz változás a keretünkben a szombati meccshez képest.

[totalpoll id=”17650″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Drahos Gábor, a Miskolc, a Kecskemét, a Hódmezővásárhely, a Jászberény, a Szeged és a Kaposvár korábbi játékosa, a MEAFC jelenlegi vezetőedzője elemezte:

– Nem feltétlenül a papírformát, de a statisztikát mindenképpen borította, hogy az elmúlt években a play-off első körében a négy mérkőzésből rendre egy vendég győzelem becsúszott. Az Atomerőmű volt ehhez a legközelebb, de a Szolnok kiváló formaidőzítéssel, nagy hátrányból felállva visszatért és behúzta a győzelmet.

Szerintem most jókor gondolja minden paksi szurkoló, hogy hazai pályán “most vagy soha” és fogható az Olaj.

Ettől függetlenül én nem számítok egy nagy különbségű mérkőzésre. Úgy gondolom, hogy a Dzunics irányítása alatt magára talált, és jó forma időzítésben teljesítő Paks hazai pályán a második mérkőzést megnyeri.

HIRDETÉS
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
PityeszMásikVégétFújdMegdonnarummaToothlessPaks II Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Ez is szoros lesz…sztem 4 pontos vendég lesz

Paks II
Olvasó

Bízok egy nagyon jó mérkőzésben és iszonyatosan remélem hogy a bírók nem akarnak nagy szerepet betölteni!! Let’s go ASE!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Helyesen: bízoM ! 😉

Pityesz
Olvasó

Ja, főleg nagy M-el a végén…….

Gézuka
Olvasó

Szerintem az fog győzni szerény meglátásaim szerint, aki több pontot fog dobni.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sztem az, aki kevesebbet kap.

24es
Vendég
24es

Valaki tud valamit Williamsről? Ha másra nem, lepattanózni meg erőt demonstrálni jó lenne a palánk alá, akár csak 10 percre is…

toothless
Olvasó

Csipofajdalomra panaszkodott a meccs elott. Remelhetoleg ma mar tud jatszani

Rouge
Vendég
Rouge

Ennek a meccsnek három kimenetele lehet. 1. Sima paksi győzelem (15-20 ponttal) esetén 1:1 lesz az állás… egy ilyen nagyarányú paksi győzelem azt is jelenti, hogy a falco es a Körmend után valóban ők vannak a legjobb formában és nem véletlenül nyerték a középházat… ezek a következő fordulóban úgy jönnek ide, hogy vért isznak… nehéz lesz megállítani őket, levédik VOJÁt és nem fogják engedni, hogy még egyszer felálljunk mínusz húszról… egy kicsit több lepattanó, egy kicsit jobb dobószázalék…. ebben az esetben könnyen lehet a végén egy 3:1 oda. 2. Ha csak egy ponttal is nyerünk, akkor nincs miről beszélni, akkor… Olvass tovább »

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ezt Taktikus Zombori Sanyi bácsi sem mondhatta volna szebben. 😀

Rouge
Vendég
Rouge

Csak tudod
amit ő mond, annak nagy a valószínűsége hogy bejön…
míg amit én mondok, annak kicsi a valószínűsége hogy nem jön be…:)

derryl
Olvasó

Kispap a szószéken:
-Az emberiség fele hülye!
Az öreg plébános piszkosul lekúrja, hogy lehet ilyet mondani.
-Bocsánat Atyám! Az emberiség fele nem hülye!
Király vagy Rouge!

Artur Doki
Olvasó

Győzni kell,Hajrá ASE!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés