Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Sopron KC

Dzunics nagyobb agresszivitást vár a csapatától és komolyabb koncentrációt.

Atomerőmű SE - Sopron KC

Bajnokság, 20. forduló
Paks, ASE Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Söjtöry T., Nyilas I. (Németh Cs.)

Atomerőmű SE: Kovács Ák. - Norfleet - Faust - Eilingsfeld -Jevtovics.

Sopron KC: Lemar - Warner - Takács - Dénes - Gordon.

A jelenlegi kilencedik Atomerőmű SE fogadja a tizedik helyezett Sopron KC-t. Mindkét csapat számára kulcsfontosságú lesz a találkozó a bajnoki szünet után. A paksiak immáron új vezetőedzővel, Braniszlav Dzuniccsal a kispadon vágnak neki az újabb feladatnak. Sabáli Balázs dolga ezért nem volt könnyű a felkészítés során, az új dolgokra meccs közben kell a soproniaknak reagálnia.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nagyjából sikerült elvégezni azt a munkát, amit terveztem. A válogatott játékosok csak szerdától kapcsolódtak be a munkába, így ezért nem tudtunk végig teljes csapattal készülni. Számunkra és a Sopron számára is nagyon fontos ez a meccs, mert mindkét csapat szeretne bejutni a középházba.

Nagyobb agresszivitást várok a csapattól védekezésben és a lepattanózásban is. Ez mindenképpen kulcsfontosságú lesz. A játékosoknak az első perctől kezdve komolyan kell koncentrálniuk a feladatukra.

Ennek a két elemnek kell jól működnie, hogy előre tudjunk lépni. Henton bajlódik kisebb sérüléssel, de bízom benne, hogy fogja tudni vállalni a játékot holnap.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Braniszlav Dzunics minden csapatánál gyors kosárlabdát igyekezett megvalósítani, amihez Pakson meg is van a megfelelő játékosanyag. Érkezett hozzájuk a szünet alatt egy új játékos is, akit szintén be kellett illeszteniük a csapatba. Ez a helyzet nálunk is fennállt, arra törekedtünk, hogy Fuller minél jobban beépüljön a csapatba. Elsődlegesen saját magunkkal foglalkoztunk, mert azt nem tudhatjuk, hogy az Atomerőműnél mekkora változások lesznek az új edző érkezésével. Az alap dolgokat átbeszéltük, hogy korábban mit játszottak a paksiak, valamint kielemeztük a játékosaik egyéni erősségeit is.

Ha valami új dolgot játszanának, azt majd meccs közben fogjuk tudni lereagálni. Emiatt még nagyobb koncentráció és még több kommunikáció kell védekezésben a pályán, hogy sikeresek legyünk.

Minden játékosom bevethető állapotban van.

[totalpoll id=”8601″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Drahos Gábor, a Miskolc, a Kecskemét, a Hódmezővásárhely, a Jászberény, a Szeged és a Kaposvár korábbi játékosa, a MEAFC jelenlegi vezetőedzője elemezte:

– Mind a két csapat számára nagyon fontos lesz ez a meccs, mert előre és hátra is mozdulhatnak. Mindkét irányba figyelniük kell, mert ott van a két csapat mögött az Alba és a feljövőben lévő Kaposvár is. Szerintem Dzunics mester debütálása korábbi sikerei helyszínén győzelemmel fog együtt járni a másik korábbi ex-paksi edző, Sabáli Balázs csapata ellen. Ezúttal én magabiztosabb hazai teljesítményre számítok, mint korábban.

Arra tippelnék, hogy kerek tíz ponttal legyőzi az Atomerőmű a Sopront. Visszalapozva az első meccsre, akkor 77-67-re nyertek a soproniak. Akkor is kereken tíz pont volt a különbség, de én úgy gondolom, hogy most sokkal több pont fog születni, mint a soproni meccsen.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Tom67nemKalmanSopronKCfanHaleLukaMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Tom67
Olvasó

Hát Drahos ezt nagyon benézted, mert simán nyerni fog a Sopron.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nagyon kemény sallert kap a Soprongy holnap.
Jó hétvégét mindenkinek, drágáim!

HaleLuka
Olvasó

Igazad van,könnyen lehet hogy holnap kapunk egy zakót. Azt lehet tudni mivel érdemeltük ki a “szeretetedet”?
Hajrá Sopron!

SopronKCfan
Olvasó

Érdekelne miért utálod a csapatot ennyire… Mit tett ellened?

nemKalman
Olvasó

Mert szegény egyszerű mint a faék…a feltett kérdésre meg nem tud válaszolni ?
Ettől függetlenül sztem is nagy meglepetés lenne ha győznénk..

Tom67
Olvasó

Szerintem meg neked kéne egy kemény sallert kapnod, hogy ne irkáld itt az ökörségeid. Sima soproni győzelem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés